Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 848
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majku, po prostu kup obrożę regulowaną ;)

zulugula, wieczorem zadzwonię do właścicieli i zapytam się, kiedy miała ostatnią cieszkę. Gorzej, jak nie będą wiedzieli, przecież oni się nią w ogóle nie interesują, suńka siedzi całymi dniami w klatce, wieczorem wrzucają jej kilka kromek suchego chleba :roll:

Niedawno dowiedziałam się, że suczka ma na imię ZUZIA ;-)

Może zostaniemy przy pierwszym planie, jest to możliwe?

Posted

Cekinka zostańmy przy planie B czyli jestem po nią jutro ok.20. Jak będę w drodze dam Ci znać. Czy możemy się umówić na dworcu PKP (tam jest taki parking vis a vis są pawilony handlowe). Tam szybciej trafię. Zulugula będę u Ciebie ok. 21. Podjadę pod Twój blok na Broniewskiego. Jak będę jechać wyślę sms-a to zejdziesz.

Posted

Dziewczyny teraz tak myślę ...może się zdarzyć że będę wcześniej niz ok. 20. Mogę być też po 18. Wówczas będę też wcześniej u Zuluguli. Wcześniej uprzedzę telefonicznie co i jak. Ogłaszam gotowość od 18-20:cool3:

Posted

zulugula napisał(a):
OK, wieczorem powinnam być już w domu.

No właśnie, proszę Cię żebyś była bo nie chce stać pod klatką jak pajac:mad:

Posted

Zuzia ma książeczkę zdrowia, była szczepiona na:
- parwowirozę,
- nosówkę,
- zakaźne zapalenie wątroby,
- kaszel psi,
- wściekliznę.

Niestety szczepienia zostały wykonane, jak Zuzia była szczeniakiem, więc teraz trzeba je wykonać ponownie.
Właściciele psa nie wiedzą, kiedy Zuzia miała ostatni raz cieczkę... :roll:

Maju, jutro wieczorem czekam na tel od Ciebie kiedy mam się zjawić na dworcu PKP... :)

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Zuzia ma książeczkę zdrowia, była szczepiona na:
- parwowirozę,
- nosówkę,
- zakaźne zapalenie wątroby,
- kaszel psi,
- wściekliznę.

Niestety szczepienia zostały wykonane, jak Zuzia była szczeniakiem, więc teraz trzeba je wykonać ponownie.
Właściciele psa nie wiedzą, kiedy Zuzia miała ostatni raz cieczkę... :roll:

Maju, jutro wieczorem czekam na tel od Ciebie kiedy mam się zjawić na dworcu PKP... :)

OK. Dam Ci wtedy Frontline dla akity

Posted

zulugula napisał(a):
MaJa 75 wyślij mi sms gdy będziesz w Halinowie. Ja mam jutro gosci, czas może zlecieć niepostrzezenie...

Ok. Jak będziemy wyjeżdżać z Halinowa wyślę sms-a. Droga zajmie nam jakieś 30 min.

Posted

Jak to, nie wiedza kiedy Zuzia miala ostatnio cieczke?? :-o

trzymam kciuki ;)

Cekinka, czy 'wlasciciele' maja jeszcze innych psow?

Posted

Cekinka13* napisał(a):
yyyyy co zrobić? :roll: Ahhhhh jakby tak wszystkim pseudohodowlom można było coś zrobić...

psy maja zle warunki.. emir wie ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...