Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 848
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cekinka, wizyta przedadopcyjna musi być.. dla jej dobra.. Jesli wera nie może, to moze inne dziewczyny z Krakowa? Pisałaś do Epe?

Posted

Witam wszystkich. W sobotę jadę z Warszawy do Sosnowca. To już blisko Krakowa. Może ktoś przyjedzie po pieska, albo ktoś inny dowiezie już do Krakowa. W Sosnowcu nie mam możliwości pieska przetrzymać więc koniecznie ktoś musi go odebrać.

Posted

Doda, Wera napisała mi, że może jeździć do Marka już w czasie, kiedy suńka będzie już u niego. Aczkolwiek wiem, że wizyta przedadopcyjna powinna się odbyć. Jeżeli znajdziemy osobę chętną na sprawdzenie domku do czasu, aż nie znajdziemy transportu, to oczywiście wizyta się odbędzie. Zaraz napiszę do Epe. Dzięki :)

zulugula, mogłabyś podjechać po psinkę do Halinowa? :modla::modla: Ja niestety do Warszawy jej nie zwiozę, a "właściciele" suńki tym bardziej, w ogóle to myślą, że robią mi łaskę, bo pozwalają mi oddać ich psa :stupid:. W Sosnowcu umówiłabyś się ewentualnie z Markiem, żeby podjechał po suńkę, przecież piszesz, że to blisko Krakowa. Dziękuję Ci za pomoc w transporcie :loveu:

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Czyli z Sosnowca do Krakowa nie jest wcale tak blisko... :roll:

Dla mnie bardzo blisko.. bo często tam jeżdzę ;) ok. 80 km
Jest trransport Warszawa-Sosnowiec.. Dzwoń do tego nowego wlaściciela i sie spytaj czy moglby przyjechać po sunie do Sosnowca?

Posted

MaJa 75 napisał(a):
Ciotki ja wczoraj miałam transport Wawa-Kraków:mad: Założyłam nawet wątek transportowy:mad:

o kurcze jaka szkoda!!

Posted

Doda_ napisał(a):
o kurcze jaka szkoda!!

No szkoda, szkoda....bo sunia byłaby już wczoraj w domu:shake:
Następny transort będzie w niedzielę 20.07., ale mamy już bidę do przewiezienia. Później jedziemy na wakacje więc w grę wchodzi dopiero sierpień.

Posted

MaJa 75 napisał(a):
No szkoda, szkoda....bo sunia byłaby już wczoraj w domu:shake:
Następny transort będzie w niedzielę 20.07., ale mamy już bidę do przewiezienia. Później jedziemy na wakacje więc w grę wchodzi dopiero sierpień.

W niedziele - nie możecie zabrać też tą sunię z tego wątku? A na wakacje w sierpniu - jaka data?

Cekinko, jeśli transport od zuluguly nie wypali - tzn, jeśli nowy wlasciciel nei bedzie mogl przyjechać po sunie do Sosnowca, to Maja bedzie mogla zabrać sunie..

Hmm, ja może moglabym zawieźć sunie do Krakowa, ale nie wiem czy tata będzie mial czas..

Posted

Doda_ napisał(a):
W niedziele - nie możecie zabrać też tą sunię z tego wątku? A na wakacje w sierpniu - jaka data?

Cekinko, jeśli transport od zuluguly nie wypali - tzn, jeśli nowy wlasciciel nei bedzie mogl przyjechać po sunie do Sosnowca, to Maja bedzie mogla zabrać sunie..

Hmm, ja może moglabym zawieźć sunie do Krakowa, ale nie wiem czy tata będzie mial czas..

Dwa zwierzaki raczej odpadają. Nie mogę przesadzić bo przewoźnikem jest mój TZ i się nie zgodzi. Transport na 20.07. jeszcze nie jest potwierdzony. Będę dzwonić w piątek i wtedy dam znać.

Posted

Niestety nie mogę jechać do Halinowa po psa. Jeśli ktoś może przywieźć psa wcześniej do mnie, to do dnia wyjazdu się nim zaopiekuję. Wczoraj wyjechały ode mnie szczeniaki :p W sobotę startuję pewnie ok 11-13. Może nastąpić jednak mała zmiana planów i pojadę w piątek ok. 17-19. Ja nie mogę nawet chwilkę przetrzymać psa w osnowcu, ponieważ jest tam agresywna suka, mój pies, 3 koty, małe dziecko :roll:

Posted

Właśnie się dowiedziałam, że ludzie, którzy mają sunię wyjechali i wracają w sobotę o 9! Więc dopiero wtedy możemy zabrać psa!

To ja już nie wiem, co robić... :placz: Jakoś się wszystko pokąplikowało :shake:

Posted

cekinka, oni wracają o 9, zabierzesz psa i ktoś zawiezie do zuluguly, ona wyjezdza ok. 11-13.. bedzie dobrze tylko co z tym transportem sosnowiec-kraków!

Posted

zulugula napisał(a):
Mieszkam w Warszawie na Bielanach. Właśnie dogaduję szczegóły odbioru psa w Sosnowcu z Mariuszem ;)

Jeśli trzeba będzie przewieść sunię z Halinowa na Bielany do Zuluguli to mogę to zrobić, nawet dzisiaj. :multi: Ważne, żeby psiak był bezpieczny

Posted

Maju, super, dzięki!!! :multi: :loveu: Około 9:30 w sobotę będę czekała na Ciebie z sunią w Halinowie na przystanku autobusowym 704 :)

zulugula, dziś wieczorem się upewnię ;) Dzięki na transport!!!

Posted

ok, wygląda więc na to, że w piątek mogę imprezować. Wyjazd w sobotę :evil_lol: W razie czego proszę o kontakt tel, bo mogę nie być na bieząco z info na dogo.

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Maju, super, dzięki!!! :multi: :loveu: Około 9:30 w sobotę będę czekała na Ciebie z sunią w Halinowie na przystanku autobusowym 704 :)

zulugula, dziś wieczorem się upewnię ;) Dzięki na transport!!!

Ok. To jesteśmy umówione. Na PW wyślę Ci mój nr telefonu. Proszę też o kontakt Zulugulę.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...