Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kamila_s napisał(a):
Julia jak sie czujesz???
czekam na wiesci;)

jak sie czuje??czuje sie beznadziejnie:shake:...poprostu nie radze se z tym wszystkim...doszedł jeszcze dodatkowy stres z poslaniem mojej malej córci do przedszkola i to tez wzmaga stres...nowa sytuacja....chcialabym juz miec to za soba...z pania mamy sie spotkac w sprawie Lajli w godz.12-13.w sobote....a pan Marek nic mi nie wspominal na temat wizyty kogos z fundacji:roll: mowil ze mial Lajle zapisac do fundacji ale wolal sie wstrzymac...

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yulia - nie martw się! Będzie dobrze :) I z córcia i z adopcją Lajli :D
Myślę, że nawet jeśli Lajla nie jest pod opieką żadnej fundacji to wizyta przed adopcyjna byłaby wymagana :)
Pomyśl tak: na przyjście nowego członka rodziny - dziecka - wszyscy przygotowują się 9 miesięcy :) Czytają książki, chodzą do poradni i na kursy, obcy człowiek w postaci lekarza sprawdza cały czas czy wszystko jest w porządku. Przestawia się meble w domu, kupuje wyprawkę... i jeszcze milion innych rzeczy ;)
Lajla też stanie się członkiem waszej rodziny :D Przyjdzie do Was szybciej, nie musicie aż tak się przygotowywać ;) Ale przecież ma spędzić z Wami całe swoje życie, więc chyba warto poczekać i odpowiednio się na jej przyjęcie przygotować.
Będzie dobrze, zobaczysz :)

Posted

no i juz po spotkaniu...pani z fundacji jest naprawde nice....:p...jest bardzo mila ale i konkretna..ale to dobrze....tacy ludzie powinni byc w fundacji...
jest jednak maly problem..nie jestem jedyna osoba ktora chce Lajle:shake:...
i najprawdopodobniej nie bedzie mieszkala u Nas gdyz mamy male dziecko a to najprawdopodobniej Nas dyskwalifikuje....:placz:

Posted

Według opiekunki Lajli Suni zdarzało się warczeć na dzieci,Zresztą yulia chyba słyszała obiekcje pani która się nią opiekuje podczas spotkania z pieskiem. No ale jeszcze zobaczymy.

Posted

yulia glowa do gory!! czasem lepiej odpuścic jesli Pani uzna ze lepiej aby sunia trafila do innej rodziny to bedzie rowniez to troska o wasze dziecko, aby nic mu sie nie stalo, nie znasz jeszcze suni.. wiec moze to i lepiej ;) ale moze bedzie inaczej? trzymam kciuki!!
Pamietaj na dogo jest watek zbiorczy psow rasy bull do adopcji, jest ich niestety mnustwooooooo... takze od wyboru do koloru, ale wy juz zakochaliscie sie w kontretnym psiaku...

Posted

probuje myslec pozytywnie...no a jezeli znajda jej lepszego wlasciciela to nie bede cale zycie rozpaczac;)bedzie mi poprostu przykro...czy sie zakochalam w Lajli??chyba tak:loveu:....no ale najwazniejsze jest dobro suczki i oczywiscie mojej córci:lol:

Posted

[quote name='yulia1984']probuje myslec pozytywnie...no a jezeli znajda jej lepszego wlasciciela to nie bede cale zycie rozpaczac;)bedzie mi poprostu przykro...czy sie zakochalam w Lajli??chyba tak:loveu:....no ale najwazniejsze jest dobro suczki i oczywiscie mojej córci:lol:

jeśli się nie uda z Lajlą to postaramy się znaleźć odpowiedniego psiaka!;)

gdyby coś to:
sunia - ok. roku

i 7-mies psiak:

oraz 4-letnia sunia wychowana z dziećmi szuka nowego domu:

Posted

yulia1984 napisał(a):
wszytskie trzy pieski sa cuuudne...tyle ze ja jestem z Zielonki:)...

A dlaczego zdecydowałaś się na taką suczkę, takiej rasy? A jaką masz suczkę?

Posted

paros napisał(a):
A dlaczego zdecydowałaś się na taką suczkę, takiej rasy? A jaką masz suczkę?

heh..witam...to mąż był zdecydowany na taka rasę,a ja mu ta suczkę wyszukałam...a my mamy mieszankę yorka z chihuahua:cool3:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
I co słychać u naszej Lajli? Dostała nowy domek?
Yulia - a może chcecie innego pieska?

ja nie wiem co sie dzieje z Lajla..pisałam do pani z fundacji i do pani Marka i ogólnie cisza aaa....a co do nowego pieska to mój już nie jest taki chętny....

Posted

Sprawa Z Lajlą wygląda następująco. Wczoraj i przedwczoraj robiłem próbę jak sunia reaguje na dzieci i mam mieszane uczucia. Layla lubi powarkiwać na dzieci, tak że Yulia do was sunia się nie nadaje niestety. Przykro mi bo inne domki też nie zdecydowały się ostatecznie.
Jesteśmy w punkcie wyjścia, szukamy dalej.

Posted

qeram napisał(a):
Sprawa Z Lajlą wygląda następująco. Wczoraj i przedwczoraj robiłem próbę jak sunia reaguje na dzieci i mam mieszane uczucia. Layla lubi powarkiwać na dzieci, tak że Yulia do was sunia się nie nadaje niestety. Przykro mi bo inne domki też nie zdecydowały się ostatecznie.
Jesteśmy w punkcie wyjścia, szukamy dalej.

szkoda...to podnosimy sunię do domku

Posted

Queram - umieść informacje o potencjalnym domu w pierwszym poście :)
Niech czytający od razu wiedzą, że Lajla powinna trafić do domu bez dzieci. Jeśli są jeszcze jakieś dodatkowe wskazania to też od razu to wpisz :)

Śliczna Lajla nadal czeka na dom...