yulia1984 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Kamila_s napisał(a):Julia jak sie czujesz??? czekam na wiesci;) jak sie czuje??czuje sie beznadziejnie:shake:...poprostu nie radze se z tym wszystkim...doszedł jeszcze dodatkowy stres z poslaniem mojej malej córci do przedszkola i to tez wzmaga stres...nowa sytuacja....chcialabym juz miec to za soba...z pania mamy sie spotkac w sprawie Lajli w godz.12-13.w sobote....a pan Marek nic mi nie wspominal na temat wizyty kogos z fundacji:roll: mowil ze mial Lajle zapisac do fundacji ale wolal sie wstrzymac... Quote
Ra_dunia Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Yulia - nie martw się! Będzie dobrze :) I z córcia i z adopcją Lajli :D Myślę, że nawet jeśli Lajla nie jest pod opieką żadnej fundacji to wizyta przed adopcyjna byłaby wymagana :) Pomyśl tak: na przyjście nowego członka rodziny - dziecka - wszyscy przygotowują się 9 miesięcy :) Czytają książki, chodzą do poradni i na kursy, obcy człowiek w postaci lekarza sprawdza cały czas czy wszystko jest w porządku. Przestawia się meble w domu, kupuje wyprawkę... i jeszcze milion innych rzeczy ;) Lajla też stanie się członkiem waszej rodziny :D Przyjdzie do Was szybciej, nie musicie aż tak się przygotowywać ;) Ale przecież ma spędzić z Wami całe swoje życie, więc chyba warto poczekać i odpowiednio się na jej przyjęcie przygotować. Będzie dobrze, zobaczysz :) Quote
Kamila_s Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Julia ja Ci moge jedynie przeslac moc energii;) i wierze,ze wszystko sie ulozy...badz dzielna Julia ..ja trzymam kciuki za Was!!!!!!!!!! Quote
yulia1984 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 dzieki dziewczyny za wsparcie i slowa otuchy:loveu: Quote
yulia1984 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 no i pewnie sobota odpada bo moj idzie do pracy...a z tego co mi wiadomo on tez musi byc na tym spotkaniu:( Quote
yulia1984 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 no i juz po spotkaniu...pani z fundacji jest naprawde nice....:p...jest bardzo mila ale i konkretna..ale to dobrze....tacy ludzie powinni byc w fundacji... jest jednak maly problem..nie jestem jedyna osoba ktora chce Lajle:shake:... i najprawdopodobniej nie bedzie mieszkala u Nas gdyz mamy male dziecko a to najprawdopodobniej Nas dyskwalifikuje....:placz: Quote
andzia69 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 yulia...a dlaczego dziecko dyskwalifikuje? czy sunia przejawia jakieś negatywne emocje do dzieci? Quote
qeram Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Według opiekunki Lajli Suni zdarzało się warczeć na dzieci,Zresztą yulia chyba słyszała obiekcje pani która się nią opiekuje podczas spotkania z pieskiem. No ale jeszcze zobaczymy. Quote
zaba14 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 yulia glowa do gory!! czasem lepiej odpuścic jesli Pani uzna ze lepiej aby sunia trafila do innej rodziny to bedzie rowniez to troska o wasze dziecko, aby nic mu sie nie stalo, nie znasz jeszcze suni.. wiec moze to i lepiej ;) ale moze bedzie inaczej? trzymam kciuki!! Pamietaj na dogo jest watek zbiorczy psow rasy bull do adopcji, jest ich niestety mnustwooooooo... takze od wyboru do koloru, ale wy juz zakochaliscie sie w kontretnym psiaku... Quote
yulia1984 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 probuje myslec pozytywnie...no a jezeli znajda jej lepszego wlasciciela to nie bede cale zycie rozpaczac;)bedzie mi poprostu przykro...czy sie zakochalam w Lajli??chyba tak:loveu:....no ale najwazniejsze jest dobro suczki i oczywiscie mojej córci:lol: Quote
andzia69 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='yulia1984']probuje myslec pozytywnie...no a jezeli znajda jej lepszego wlasciciela to nie bede cale zycie rozpaczac;)bedzie mi poprostu przykro...czy sie zakochalam w Lajli??chyba tak:loveu:....no ale najwazniejsze jest dobro suczki i oczywiscie mojej córci:lol: jeśli się nie uda z Lajlą to postaramy się znaleźć odpowiedniego psiaka!;) gdyby coś to: sunia - ok. roku i 7-mies psiak: oraz 4-letnia sunia wychowana z dziećmi szuka nowego domu: Quote
yulia1984 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 wszytskie trzy pieski sa cuuudne...tyle ze ja jestem z Zielonki:)... Quote
andzia69 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 yulia1984 napisał(a):wszytskie trzy pieski sa cuuudne...tyle ze ja jestem z Zielonki:)... nie szkodzi - nie takie transporty się organizowało;) Quote
paros Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 yulia1984 napisał(a):wszytskie trzy pieski sa cuuudne...tyle ze ja jestem z Zielonki:)... A dlaczego zdecydowałaś się na taką suczkę, takiej rasy? A jaką masz suczkę? Quote
Ra_dunia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 I co słychać u naszej Lajli? Dostała nowy domek? Yulia - a może chcecie innego pieska? Quote
yulia1984 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 paros napisał(a):A dlaczego zdecydowałaś się na taką suczkę, takiej rasy? A jaką masz suczkę? heh..witam...to mąż był zdecydowany na taka rasę,a ja mu ta suczkę wyszukałam...a my mamy mieszankę yorka z chihuahua:cool3: Quote
yulia1984 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Ra_dunia napisał(a):I co słychać u naszej Lajli? Dostała nowy domek? Yulia - a może chcecie innego pieska? ja nie wiem co sie dzieje z Lajla..pisałam do pani z fundacji i do pani Marka i ogólnie cisza aaa....a co do nowego pieska to mój już nie jest taki chętny.... Quote
qeram Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Sprawa Z Lajlą wygląda następująco. Wczoraj i przedwczoraj robiłem próbę jak sunia reaguje na dzieci i mam mieszane uczucia. Layla lubi powarkiwać na dzieci, tak że Yulia do was sunia się nie nadaje niestety. Przykro mi bo inne domki też nie zdecydowały się ostatecznie. Jesteśmy w punkcie wyjścia, szukamy dalej. Quote
andzia69 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 qeram napisał(a):Sprawa Z Lajlą wygląda następująco. Wczoraj i przedwczoraj robiłem próbę jak sunia reaguje na dzieci i mam mieszane uczucia. Layla lubi powarkiwać na dzieci, tak że Yulia do was sunia się nie nadaje niestety. Przykro mi bo inne domki też nie zdecydowały się ostatecznie. Jesteśmy w punkcie wyjścia, szukamy dalej. szkoda...to podnosimy sunię do domku Quote
yulia1984 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ehhh..no trudno....:-( to w takim razie trzymam kciuki aby znalazla w szybkim czasie kochajacych i wspanialych wlascicieli:loveu: Quote
Ra_dunia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Queram - umieść informacje o potencjalnym domu w pierwszym poście :) Niech czytający od razu wiedzą, że Lajla powinna trafić do domu bez dzieci. Jeśli są jeszcze jakieś dodatkowe wskazania to też od razu to wpisz :) Śliczna Lajla nadal czeka na dom... Quote
Recommended Posts