qeram Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Ra_dunia napisał(a):Geram - no to teraz sprawa jest jasna... nie wiedziałam, że to Pani się nad nią ulitowała... Czy na prawdę jesteś jedyną osobą, która może pomóc tej kobiecie i suni? Nie ma w okolicy żadnego innego dogomaniaka? Już sobie to jakoś zorganizowałem, będzie mi pomagać koleżanka. We wtorek sunia idzie na sterylkę i do tego czasu jej nie wyadoptuje, ale DT w dalszym ciągu pilnie poszukiwany Quote
Ra_dunia Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Super, że nie zostaniesz z tym sam :) Zresztą na szczęście na wątku też pojawiło się parę osób i sunia jest już poogłaszana w kilku innych miejscach. Quote
qeram Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Dziękuje wszystkim za pomoc w ogłaszaniu suni i proszę o podnoszenie wątku Sunia jest naprawdę warta zainteresowania. Może ktoś ją wypatrzy dla siebie. Quote
paros Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Qeram, czy zrobić suni allegro i ogłoszenia w trybie pilnym i podać namiary do Ciebie? :roll: Quote
qeram Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 paros napisał(a):Qeram, czy zrobić suni allegro i ogłoszenia w trybie pilnym i podać namiary do Ciebie? :roll: Jeżeli mogła byś byłbym wdzięczny. Możesz podać mój numer telefonu jak najbardziej. Quote
paros Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='qeram']Jeżeli mogła byś byłbym wdzięczny. Możesz podać mój numer telefonu jak najbardziej. A mail? Podasz czy mam podać do siebie :cool3: Lajla na allegro :lol: http://allegro.pl/show_item.php?item=415649975 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Czy tak dobrze, to ogłoszę w necie. Quote
qeram Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='paros']A mail? Podasz czy mam podać do siebie :cool3: Lajla na allegro :lol: http://allegro.pl/show_item.php?item=415649975 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Czy tak dobrze, to ogłoszę w necie. mail możesz podać marek@wp.pl ale może być i tak jak jest. Zrób jak uważasz Quote
Ra_dunia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Super :) Jest allegro :) Teraz czas na odpowiedzialny domek :D Quote
Kamila_s Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Dziewczyny.na ogloszeniach Lejli piszcie,ze jest wysterylizowana,zeby uniknac zainteresowania ze strony osob,ktore mogly by ja wziac do pseudohodowli:-( Quote
Kamila_s Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Ja Lejle dalam juz na naszaklasae..trzymam za nia kciuki!!!! Quote
Ra_dunia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Z tego co wiem, to Geram pisał, że mała będzie sterylizowana we wtorek :) więc w ogłoszeniach jak najbardziej można pisać, że szczeniaków nie będzie mogła mieć... Piękna sunia szuka odpowiedzialnego domku! Quote
yulia1984 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 witam....jakby co to chetnie przygarne pieska:lol:jak sie dogadamy z suczka to zostanie u nas na stale:)byle by sie dogadala z moja 2letnia corcia i 3miesieczna suczka sonia...:roll: Quote
Kamila_s Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 yulia1984 napisał(a):witam....jakby co to chetnie przygarne pieska:lol:jak sie dogadamy z suczka to zostanie u nas na stale:)byle by sie dogadala z moja 2letnia corcia i 3miesieczna suczka sonia...:roll: o jaka wiadomosc!!!!!!!!!:multi::multi::loveu::loveu: Quote
yulia1984 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 heh:cool3:...bo ze mnie to podobno psia mama:roll:moj Robcio sie ze mnie smieje ze niedlugo to bedziem otwierac schronisko;)szczerze jakbym miala warunki i finanse to czemu nie:cool3:...wyslalam emaila na ten adres na allegro i czekam cierpliwie na odzew:lol: Quote
Kamila_s Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 :multi::multi: ja rowniez dolaczam sie doczekania na wiadomosci i witam Pania Julie na forum!!!!:loveu::loveu: Quote
qeram Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 yulia1984 napisał(a):witam....jakby co to chetnie przygarne pieska:lol:jak sie dogadamy z suczka to zostanie u nas na stale:)byle by sie dogadala z moja 2letnia corcia i 3miesieczna suczka sonia...:roll: cieszę się że jest potencjalny DS Proszę o kontakt 500 083 868. Quote
paros Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 yulia1984 napisał(a):heh:cool3:...bo ze mnie to podobno psia mama:roll:moj Robcio sie ze mnie smieje ze niedlugo to bedziem otwierac schronisko;)szczerze jakbym miala warunki i finanse to czemu nie:cool3:...wyslalam emaila na ten adres na allegro i czekam cierpliwie na odzew:lol: To ja otrzymałam maila i przesyłam do Qeram aby odpowiedział, bo to on zajmuje się adopcją :lol: Quote
qeram Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 paros napisał(a):To ja otrzymałam maila i przesyłam do Qeram aby odpowiedział, bo to on zajmuje się adopcją :lol: Już odpisałem, czekam na kontakt. Quote
Ra_dunia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 qeram napisał(a):Już odpisałem, czekam na kontakt. My też czekamy :) Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze :) Quote
yulia1984 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 no i juz po spotkany..suczka jest cudna:)bierzemy ja:cool3:...jednak najbardziej mnie martwi kontak jej z moja dwuletnia corcia:roll:...jak mnie Lajla zobaczyla to sie cieszyla:cool3:to chyba nie jestem taka zła;) Quote
Kamila_s Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ohhhh co za nowina!!!!!!!!:multi::multi::multi: Pozdrawiam starsznie,strasznie nowy domek Lajly!!:loveu::loveu: Quote
klaudia&Manta Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 yulia1984 napisał(a):no i juz po spotkany..suczka jest cudna:)bierzemy ja:cool3:...jednak najbardziej mnie martwi kontak jej z moja dwuletnia corcia:roll:...jak mnie Lajla zobaczyla to sie cieszyla:cool3:to chyba nie jestem taka zła;) Supeer :loveu: Mogę podziękować w imieniu Lajluchy za nowy domek :loveu: Cudnie :multi: Quote
qeram Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 yulia1984 napisał(a):no i juz po spotkany..suczka jest cudna:)bierzemy ja:cool3:...jednak najbardziej mnie martwi kontak jej z moja dwuletnia corcia:roll:...jak mnie Lajla zobaczyla to sie cieszyla:cool3:to chyba nie jestem taka zła;) Myślę że nie powinno być problemu. Sunia jest posłuszna, ale na początku nie można zostawiać dziecka i suki bez opieki. Musi sie przyzwyczaić do dziecka. Każde złe zachowanie należy korygować stanowczym "nie" i Lajla to rozumie. Trzeba być stanowczym i konsekwentnym przy tej rasie. Jeżeli raz się na coś nie pozwoli to następnym razem też nie można pozwalać. W razie kłopotów służę pomocą. jutro sunia idzie na sterylkę i odpocznie po zabiegu jeszcze jeden dzień u swojej pani. Potem zawiozę ja do nowego domu. Quote
Ra_dunia Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Jakie cudowne wiadomości :) Qeram (jej, źle pisałam Twój nick cały czas :oops:) super, że porozsyłałeś link do tego wątku na inne wątki :razz: Dzięki Tobie Lajla ma szanse na cudowne długie życie :loveu: Yulia - jesteście kochani, że bierzecie Lajle do siebie :multi:. Sugeruję wybrać się z nią na szkolenie (super zabawa dla psa i dla Was - a ile później z tej zabawy korzyści :cool3: ) Quote
Recommended Posts