Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Geram - no to teraz sprawa jest jasna... nie wiedziałam, że to Pani się nad nią ulitowała...
Czy na prawdę jesteś jedyną osobą, która może pomóc tej kobiecie i suni?
Nie ma w okolicy żadnego innego dogomaniaka?

Już sobie to jakoś zorganizowałem, będzie mi pomagać koleżanka. We wtorek sunia idzie na sterylkę i do tego czasu jej nie wyadoptuje, ale DT w dalszym ciągu pilnie poszukiwany

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuje wszystkim za pomoc w ogłaszaniu suni i proszę o podnoszenie wątku
Sunia jest naprawdę warta zainteresowania. Może ktoś ją wypatrzy dla siebie.

Posted

paros napisał(a):
Qeram, czy zrobić suni allegro i ogłoszenia w trybie pilnym i podać namiary do Ciebie? :roll:

Jeżeli mogła byś byłbym wdzięczny. Możesz podać mój numer telefonu jak najbardziej.

Posted

Z tego co wiem, to Geram pisał, że mała będzie sterylizowana we wtorek :) więc w ogłoszeniach jak najbardziej można pisać, że szczeniaków nie będzie mogła mieć...
Piękna sunia szuka odpowiedzialnego domku!

Posted

witam....jakby co to chetnie przygarne pieska:lol:jak sie dogadamy z suczka to zostanie u nas na stale:)byle by sie dogadala z moja 2letnia corcia i 3miesieczna suczka sonia...:roll:

Posted

yulia1984 napisał(a):
witam....jakby co to chetnie przygarne pieska:lol:jak sie dogadamy z suczka to zostanie u nas na stale:)byle by sie dogadala z moja 2letnia corcia i 3miesieczna suczka sonia...:roll:

o jaka wiadomosc!!!!!!!!!:multi::multi::loveu::loveu:

Posted

heh:cool3:...bo ze mnie to podobno psia mama:roll:moj Robcio sie ze mnie smieje ze niedlugo to bedziem otwierac schronisko;)szczerze jakbym miala warunki i finanse to czemu nie:cool3:...wyslalam emaila na ten adres na allegro i czekam cierpliwie na odzew:lol:

Posted

yulia1984 napisał(a):

cieszę się że jest potencjalny DS Proszę o kontakt 500 083 868.

Posted

yulia1984 napisał(a):
heh:cool3:...bo ze mnie to podobno psia mama:roll:moj Robcio sie ze mnie smieje ze niedlugo to bedziem otwierac schronisko;)szczerze jakbym miala warunki i finanse to czemu nie:cool3:...wyslalam emaila na ten adres na allegro i czekam cierpliwie na odzew:lol:

To ja otrzymałam maila i przesyłam do Qeram aby odpowiedział, bo to on zajmuje się adopcją :lol:

Posted

paros napisał(a):
To ja otrzymałam maila i przesyłam do Qeram aby odpowiedział, bo to on zajmuje się adopcją :lol:

Już odpisałem, czekam na kontakt.

Posted

no i juz po spotkany..suczka jest cudna:)bierzemy ja:cool3:...jednak najbardziej mnie martwi kontak jej z moja dwuletnia corcia:roll:...jak mnie Lajla zobaczyla to sie cieszyla:cool3:to chyba nie jestem taka zła;)

Posted

yulia1984 napisał(a):
no i juz po spotkany..suczka jest cudna:)bierzemy ja:cool3:...jednak najbardziej mnie martwi kontak jej z moja dwuletnia corcia:roll:...jak mnie Lajla zobaczyla to sie cieszyla:cool3:to chyba nie jestem taka zła;)

Supeer :loveu: Mogę podziękować w imieniu Lajluchy za nowy domek :loveu: Cudnie :multi:

Posted

yulia1984 napisał(a):

Myślę że nie powinno być problemu. Sunia jest posłuszna, ale na początku nie można zostawiać dziecka i suki bez opieki. Musi sie przyzwyczaić do dziecka.
Każde złe zachowanie należy korygować stanowczym "nie" i Lajla to rozumie. Trzeba być stanowczym i konsekwentnym przy tej rasie. Jeżeli raz się na coś nie pozwoli to następnym razem też nie można pozwalać. W razie kłopotów służę pomocą. jutro sunia idzie na sterylkę i odpocznie po zabiegu jeszcze jeden dzień u swojej pani. Potem zawiozę ja do nowego domu.

Posted

Jakie cudowne wiadomości :)
Qeram (jej, źle pisałam Twój nick cały czas :oops:) super, że porozsyłałeś link do tego wątku na inne wątki :razz:
Dzięki Tobie Lajla ma szanse na cudowne długie życie :loveu:
Yulia - jesteście kochani, że bierzecie Lajle do siebie :multi:. Sugeruję wybrać się z nią na szkolenie (super zabawa dla psa i dla Was - a ile później z tej zabawy korzyści :cool3: )