Roksana Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Chanel jest Zwycięzcą Klubu Litwy 2007 BOB nam przeszedł koło nosa :placz: bo Chanel odmawiała współpracy i NIE RUSZANIA się przy porównaniu z psem :angryy: sędzina powiedziała, że gdyby się wystawiła, to by wygrała :roll: no to przeszłyśmy na bok czekać na dyplomiki, stawiam sobie Chanel....i co.... no i STOI... WYSTAWIONA......:-o ruda małpa teraz już ani rusz, pięknie ustawiona :angryy: zaczynam się już śmiać w duchu, wołam sędzinę i mówię: Pani patrzy :roll: :eviltong: też się uśmiechneła no ale po sprawie. Trudno, może innym razem :lol: Na CACIBy się nie zgłosiłyśmy, bo się spóźniłyśmy zezgłoszeniami i juz drogo było. Poznałam też w końcu pieska JOHNNY THE FOX Czeczuga, wczoraj dostał res.CACIB, dzisiaj nie wiem jak mu poszło, bo już nie byłam na foksim ringu. Mam nadzieję, że się do mnie odezwą niedługo :) Quote
pszym Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Brawo Roksana, Gdzie była wystawa - w Litexpo? Quote
Roksana Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 na CACIBach było 7 foksów, na klubowej 4 :) tak, w Litexpo były wystawy wszyscy wspominali Rollka z zeszłego roku :razz: hanik, a jakim aparatem te foty robione ze spacerku? są boskie !!! Quote
hanik Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Lustrzanka canona. Niestety to droga sprawa taki aparacik.Ten akurat to wydatek z rzędu 8000. Samo body z 5 tysiaków kosztuje. hybrydą takich fotasków nie zrobi się bo nie panuje się tam nad głębią ostrośći. Roksana a co to za piesek z którym stoicie do porównania? Mam wrażenie, że te wszystkie wschodnie pieski mają zakręcone ogony. Czy to taka moda, czy taka linia w której są one przekazywane.:roll: Quote
pszym Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Roksana napisał(a): wszyscy wspominali Rollka z zeszłego roku :razz: he, he...:diabloti: Quote
p-piter Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Tak więc ogromne gratulacje dla Chanelki, bardzo się ciesze :smilecol: :multi: Quote
Recommended Posts