Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chanel jest Zwycięzcą Klubu Litwy 2007

BOB nam przeszedł koło nosa :placz: bo Chanel odmawiała współpracy i NIE RUSZANIA się przy porównaniu z psem :angryy: sędzina powiedziała, że gdyby się wystawiła, to by wygrała :roll: no to przeszłyśmy na bok czekać na dyplomiki, stawiam sobie Chanel....i co.... no i STOI... WYSTAWIONA......:-o ruda małpa teraz już ani rusz, pięknie ustawiona :angryy: zaczynam się już śmiać w duchu, wołam sędzinę i mówię: Pani patrzy :roll: :eviltong: też się uśmiechneła no ale po sprawie.
Trudno, może innym razem :lol:

Na CACIBy się nie zgłosiłyśmy, bo się spóźniłyśmy zezgłoszeniami i juz drogo było.

Poznałam też w końcu pieska JOHNNY THE FOX Czeczuga, wczoraj dostał res.CACIB, dzisiaj nie wiem jak mu poszło, bo już nie byłam na foksim ringu. Mam nadzieję, że się do mnie odezwą niedługo :)

Posted

na CACIBach było 7 foksów, na klubowej 4 :)

tak, w Litexpo były wystawy

wszyscy wspominali Rollka z zeszłego roku :razz:

hanik, a jakim aparatem te foty robione ze spacerku? są boskie !!!

Posted

Lustrzanka canona. Niestety to droga sprawa taki aparacik.Ten akurat to wydatek z rzędu 8000. Samo body z 5 tysiaków kosztuje. hybrydą takich fotasków nie zrobi się bo nie panuje się tam nad głębią ostrośći.

Roksana a co to za piesek z którym stoicie do porównania? Mam wrażenie, że te wszystkie wschodnie pieski mają zakręcone ogony. Czy to taka moda, czy taka linia w której są one przekazywane.:roll: