PARSONRK Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Ładniutki dzień dzisiaj - czyli czas na fotkę rodzinną :D od góry - od lewej :Fanaberia, Intrygantka, Imbir trochę niżej od lewej: Uzi, Kusza, Emir, Funt na ziemi: Cyna =moja psia banda :D:D Quote
PARSONRK Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Dziś pojawiły sie u mnie nowe kluseczki :D:D:D panna Karramba :) piesek 1 ( Karambol ? ) piesek 2 ( Korsarz ? ) Quote
PARSONRK Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 rodzice to : Mł Ch Pl, Mł Zw Pl, Mł Zw Klubu Pl & D & Lt, EuropaJugend Sieger, Mł Ch Slo, Mł Ch VDH & Kft, Mł Ch Lt, Ch Pl, Zw Klubu Pl x 3, Zw Klubu Slo, Ch Slo, kilkakrotnie BIS-owała ( Szczeniaki, Młodzież, Grupa), rozpoczęte championaty Litwy i Niemiec, suka czynnie polująca i "agilitująca się" czyli po prostu moja oszołomiasta "szołmenka" :twisted: Plappermäulchen's KUSZA (Dutyfree of Lovealoch x Zaphira of Lovealoch) oraz Mł Ch Holandii, Mł Ch Lux,Ch Holandii, Ch Belgii, Ch Chorwacji, Mł Zw Europy, Ch Austrii, klikakrotnie BIS-ował róznież :D FAIRFAX of Lovealoch (Pacolito chunky Monkey X Ratpack Pearl) do Fax-a chciałam się już wybrać za pierwszym razem - jednak akurat na początku roku pojechał do Anglii.... Użyłam więc jego ojca - czego wcale, ale to wcale nie żałuję :D jednak co się odwlecze, to nie uciecze :D szczenięta będą PLL clear (CLEAR of PRIMARY LENS LUXATION Quote
PARSONRK Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 babcia Fanaberia:] chłopaki brudasy latająca Uzi na zakręcie Quote
PARSONRK Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 gwiazdy :] syn i ojciec najlepsze przyjaciółki (oj płacz będzie za 2 tyg....) kurczaki (znowu urosły...!) Quote
PARSONRK Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 kuchnia dzisiaj z rana :) po wielu przejściach i dłuuugich walkach wymodziłam stronkę zapraszam w odwiedziny na razie wersja anglojęzyczna, nie mam siły do polskich literek :twisted: zresztą polak po angielsku da radę też ;) Quote
PARSONRK Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 małe odświeżenie :] w sobote w Regionalnym Konkursie Pracy Norowców - GODUROWO - ZO PZŁ w LESZNIE startowały 3 moje białe :] Kuszka - dyplom I st lok 5/17 (100/100) Imbir - dypl I st, lok 12/17(90/100) Ru - niezaliczyła - zawiesiła sie na zakręcie, po czym wyszła i zaczęła oglądać klatkę w której był lis... zważając na jej stan i tak jestem zadowolona :] tym samym kolejne moje "burki" mogą pochwalić się tytułem zdobytym na konkursie :D Tym samym Kusza już za moment będzie oczekiwać na pierwszy tytuł interchampiona :D:D , a Imbir do Finlandii pojedzie z dwoma dyplomami świadczącymi o użytku :] fotki jak będą to wrzucę Quote
PARSONRK Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 dzieciaki pojechały ze mną na wystawę do Zielonej Góry gdzie odważnie sobie poczynały :> trening stolikowy ;] Karramba Karambol Kagan Quote
PARSONRK Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Myślę, że komentarz zbędny Dzieci z ISKIERKI - http://www.iskierka-tpd.pl Quote
PARSONRK Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Wszystkie fotki wrzuciłam na Facebook'a - KLIK Quote
PARSONRK Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 w ramach "wymiany genów" pojawił sie u mnie nowy chłopak :D Poju przyjechał z Finlandii z wizytą a w odwiedziny do Finlandii pojechał Imbir :D Poju ( HELLBOY of Lovealoch) Quote
PARSONRK Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Przed wyjazdem do Finlandii IMBIR Mysia Zagłada FCI zostawił po sobie 3 mioty :] PIRACKIE OBLICZE piesek piesek suczka :] rodzinka Quote
PARSONRK Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 EQUUS suczki rodzynek - jak przystało na faceta lubi podjeść :twisted: Quote
PARSONRK Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 ZAWSZE PRZY MNIE niestety nie mam aktualnych.... piesek i suczki Quote
PARSONRK Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 i nowe foty Poju :] - HELLBOY of Lovealoch Quote
PARSONRK Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Champion USA z jednej z najbardziej znanych hodowli Amerykańskich pełne uzębienie PLL clear słuch, rzepki i oczy czyste i bez zmian tricolour wzrost - 33 cm :> mocnej kości Snow Wolf's TRUE GRIT po domowemu Rooster (photo from www.snowwindfarm.com/) Rooster - jeszcze na stronie swojej rodzinneh hodowli Quote
PARSONRK Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 kilka stojących fotek :] on tak sie sam wyciąga :] ale pracujemy nad "normalnym" staniem :> Quote
Recommended Posts