PARSONRK Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 FANABERIA Półdiable - "Żabka" FUNT Mysia Zagłada FCI - "Kropek" REDNOCK EMIR Green Dog - "Emir" INTRYGANTKA Mysia Zagłada FCI - "Ru" Quote
PARSONRK Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 I Krajowa Wystawa Terierów w Koszalinie 25.07.2009 sędzi: Aleksander Waszkowski (Pl) IMBIR Mysia Zagłada FCI - lok I, dosk Zwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie REDNOCK EMIR Green Dog - lok I dosk, CWC, Najlepszy Pies w Rasie, Zwycięzca Rasy INTRYGANTKA Mysia Zagłada FCI - lok II dosk FANABERIA Półdiable - lok I dosk, Najepszy Weteran w Rasie, lok II BIS Weteranów IV Krajowa Wystawa Psów Rasowych Będzin, 26.07.2009 sędzia Elżbieta Chwalibóg (PL) IMPULS Mysia Zagłada FCI -lok I, dosk Zwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie, Zwycięzca Rasy Quote
PARSONRK Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Kolejny super weekend !!! Krajowa wystawa psów myśliwskich w Legnicy sędzia/ Małgorzata Zakrzewska (Pl) IMBIR Mysia Zagłada FCI - ocena doskonała, lokata I, Zwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie, Zwycięzca Rasy, lokata II BOG !!!! INTRYGANTKA Mysia Zagłada FCI - ocena doskonała, lokata I, Zwycięzca Młodzieży ******************************************* Krajowa wystawa psów rasowych w Legnicy sędzia: Małgorzata Kozłowska (Pl) IMPULS Mysia Zagłada FCI - ocena doskonała, lokata I, Zwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie, Zwycięzca Rasy, wyszedł z grupy III BIS Junior !!! Impuls mieszka z Jolantą i Joanną Filipecką Quote
PARSONRK Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 i na koniec pokonana mamuśka :loveu: Quote
Kateczka Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 zakochałam się :loveu: cudne psy tylko pogratulowac:loveu: Quote
Russellka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Taaaa :evil_lol: Mamuśka nie miała szans! :diabloti::evil_lol::lol::loveu: Quote
PARSONRK Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Dziękuję pięknie :) a mamuśki żywot bywa ciężki :lol::lol::lol: Quote
PARSONRK Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Wczoraj wybrałam się z banda na konkursy myśliwskie w Jarach wyniki moich burków norowce ( Parson Russell Terrier ): Funt Mysia Zagłada FCI - dypl I st, 3/9, 95 pkt Rednock Emir Green Dog - dypl I st, lok 5/9, 92 pkt Plappermäulchen's Kusza - wypędzona po kontakcie - ale od razu chciała wraca poprawić :evil_lol: tropowce: Impuls Mysia Zagłada FCI - PRT - dypl III st, lok 5/12, 68/69 pkt -nie pamiętam dokładnie Cyna Mysia Zagłada FCI - weimar długowłosy - dypl III st, lok 6/12, 66 pkt Imbir Mysia Zagłada FCI - PRT - dypl III st, lok 8/12, 63pkt Tym samym moja hodowla powiększyła się o kolejne oficjalne użytki :multi: Quote
PARSONRK Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 już za momencik spodziewam się miotu Parson Russell Terrierów :) rodzice to: Mł Ch Pl, Mł Zw Świata IMBIR Mysia Zagłada FCI Ch Pl, Agility A2 FANABERIA Półdiable Quote
PARSONRK Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 na dzień dzisiejszy Fanaberia przytyła z 5,7 do 7,8 kg - a jeszcze zostało jej kilka dni :cool3: osoby profesjonalnie zajmujące się wystawiennictwem, sportem lub myślistwem mogą liczyć na dogodniejsze warunki nabycia szczeniaka Quote
Russellka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ale będą cudowne szczeniaki :loveu: Niedawno Imbirek był jeszcze szczeniaczkiem, a teraz już tatusiem :multi: No to czekamy na rozwiązanie Fany i oczywiście foteczki! :loveu::lol: Quote
PARSONRK Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Russellka']Ale będą cudowne szczeniaki :loveu: Niedawno Imbirek był jeszcze szczeniaczkiem, a teraz już tatusiem :multi: No to czekamy na rozwiązanie Fany i oczywiście foteczki! :loveu::lol:[/QUOTE] foteczki na pewno będą :) Fanaberia "wysypie" się prawdopodobnie już w tym tygodniu :) Quote
Unbelievable Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Fanaberia jest na prawde wieelka :evil_lol: obstawiam 5-6 maluchów :cool3: Imbir rzeczywiście szybko został tatą- przecież dopiero co od ziemi odrósł! Quote
PARSONRK Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Unbelievable napisał(a):Fanaberia jest na prawde wieelka :evil_lol: obstawiam 5-6 maluchów :cool3: Imbir rzeczywiście szybko został tatą- przecież dopiero co od ziemi odrósł! niom on mały glutek jeszcze - ledwo rok skończył :) Quote
Torzysława Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 OO, może znajdzie się tam jakis gnojek dla mnie :razz: Quote
PARSONRK Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Torzysława napisał(a):OO, może znajdzie się tam jakis gnojek dla mnie :razz: kto wie, kto wie :):) Na razie czekam i czekam, i czekam :eviltong::eviltong::eviltong::cool3: Quote
PARSONRK Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 zaległości trochę mam :) CWC Zielona Góra - 20.09.2009 Krajowa Wystawa Psów w Zielonej Górze sędzia: Ewa Pyrchała (Pl) IMPULS Mysia Zagłada FCI - II dosk INTRYGANTKA Mysia Zagłada FCI - II dosk FANABERIA Półdiable - Najlepszy Weteran w Rasie :) Quote
PARSONRK Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 CACIB Wrocław 26.09.2009 Międzynarodowa wystawa psów rasowych we Wrocławiu sędzia: Tina Taulos (FIN) Impuls (III) - Hurri (II) - Imbir (I) Imbir & Impuls IMBIR Mysia Zagłada FCI - I dosk, Zwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie, Zwycięzca Rasy, zakwalifikował się do finałowej piątki na Best of Group !!! IMPULS Mysia Zagłada FCI - III dosk INTRYGANTKA Mysia Zagłada FCI - I dosk, Zwycięzca Młodzieży Tym samym Imbir i Intrygantka otrzymały tytuł Młodzieżowego Championa Polski !!! Quote
PARSONRK Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Światowa Wystawa Psów Rasowych 2009 Bratysława Słowacja OGROMNY SUKCES MOICH PSIAKÓW sędzia: Paunovič Dušan ( SRB ) zgłoszonych: 75 Parson Russell terrier IMBIR Mysia Zagłada FCI lok 1/9 dosk, JCAC, Młodzieżowy Zwycięzca Świata !!!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ IMPULS Mysia Zagłada FCI lok 3/9 dosk, w kl młodzieży ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ INTRYGANTKA Mysia Zagłada FCI lok 4/7 dosk, w kl młodzieży ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Plappermäulchen's KUSZA lok 5/9 dosk w kl championów Quote
PARSONRK Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 IMPULS Mysia Zagłada FCI - Zw Młodzieży, Młodzieżowy Zwycięzca Polski, Najlepszy Junior w Rasie, Zwycięzca Rasy INTRYGANTKA Mysia Zagłada - lok II dosk Plappermaulchen's KUSZA- CWC, CACIB, Najlepsza Suka w Rasie, Zwycięzca Polski tym samym Impus jako trzeci z miotu ukończył Młodzieżowego Championa Polski Kusza zdobywając tytuł Zw Polski zebrała WSZYSTKO co jest możliwe do zdobycia w Polsce !!! Quote
Unbelievable Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 PARSONRK napisał(a):kto wie, kto wie :):) Na razie czekam i czekam, i czekam :eviltong::eviltong::eviltong::cool3: jak zobaczyłam że odpowiedziałaś już myślałam że Fanaberia się rozsypała :evil_lol: ale skoro nie, to czekamy dalej :cool3: Quote
PARSONRK Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Unbelievable napisał(a):jak zobaczyłam że odpowiedziałaś już myślałam że Fanaberia się rozsypała :evil_lol: ale skoro nie, to czekamy dalej :cool3: chyba dziś .......:cool3: Quote
Recommended Posts