Unbelievable Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Jakie śmieszne noski mają małe Kuszydła:evil_lol::loveu: Quote
Russellka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 i widzę jednego pana :evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Bzikowa Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Super dzieciaki agilitowe:loveu: Fajne z nich szczoty:loveu: Quote
PARSONRK Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Dzięki za przecudne fotki potfforków :) Quote
Unbelievable Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Jakie misiaczki :loveu: a niedawno taakie małe były;) Quote
PARSONRK Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Ru jeszcze kosmata :) przystojniak :) Funt Fana - weteranka Dzidzia Quote
PARSONRK Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 pierwsza kąpiel :) pozdrowionka świąteczne Quote
PARSONRK Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Dzięki piękne za moje burki :) A gdzie Emirek ?:mad: Maskujesz się ? :) nie ma dawaj, dawaj :cool3::lol: Quote
PARSONRK Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 PositiveThought napisał(a):nie, te Emirkowe to się nie nadają :evil_lol: znaczy się Emiru slicznie wyszedł, gorzej z handlerem :cool3: Ja ci dam :mad: tu znalazłam jedną fotkę pełna koncentracja i pełen album Quote
Biutka Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='PARSONRK']Rosą dzieciaki, rosną :) Impuls Oddacie mi jednego :evil_lol:? Dopiero co weszłam z ciekawości do galerii, a tutaj takie cudo :iloveyou: Quote
PARSONRK Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Biutka napisał(a):Oddacie mi jednego :evil_lol:? Dopiero co weszłam z ciekawości do galerii, a tutaj takie cudo :iloveyou: Był w Nowym Dworze :cool3: Teraz będzie w Szczecinie :):) Quote
Bzikowa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Widziałam :loveu: Ale szkoda, że w ogóle mało było parsonków w NDM , całe sędziowanie to chyba z godzinę nie trwało (sędziowanie westie : prawie 4 godziny :evil_lol:). Quote
PARSONRK Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='Bzikowa']Widziałam :loveu: Ale szkoda, że w ogóle mało było parsonków w NDM , całe sędziowanie to chyba z godzinę nie trwało (sędziowanie westie : prawie 4 godziny :evil_lol:). Faktycznie dość szybko poszło ale też psów niewiele było :roll: - ale jak na Polskę stawka i tak była superancka :) foteczki moih białych są w temacie o wystawie tutaj bądź na moim blogu - adresik w podpisie :) Quote
PARSONRK Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='Biutka']Jakieś plany wystawowe? :cool3: Właśnie w sobotę byłam z bandą w Czaplinku na krajowej russelli Wystawiane były dwa szczeniaki - Imbir i Intyrgantka - po raz kolejny Imbir pokonał siostrę zdobywając tytuł Najlepszę szczenię Kusza tym razem "tylko" :cool3: CWC, Fanaberia weteranka doskonała, a Emir zakosił wszystko :) - CWC Naj Pies w Rasie , BOB i BIS !!! :multi::multi::multi: Kolejna wystawa - Szczecin & Lubieszyn tu chyba tylko pokazuję Kuszę i dzieciaki ( Impulsa i Intrygantkę ):) tym razem Imbir pojedzie, żeby bratu sztucznej konkurencji nie robić :) pozdr Quote
Biutka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='PARSONRK'] Kusza tym razem "tylko" :cool3: CWC, Fanaberia weteranka doskonała, a Emir zakosił wszystko :) - CWC Naj Pies w Rasie , BOB i BIS !!! :multi::multi::multi: Super, Gratulacje! :thumbs: Myślałam że będziecie może jeszcze w W-wie, i w Nowym Sączu... :razz: Quote
PARSONRK Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='Biutka']Super, Gratulacje! :thumbs: Myślałam że będziecie może jeszcze w W-wie, i w Nowym Sączu... :razz: Dzięki piękne W moich rękach są już dwa parsony, które wywalczyły BIS-y :multi::multi::multi: Kusza wywalczyła BIS-a w Niemczech - na wystawie klubu Parsona, a Emir teraz w Czaplinku i chyba są to jedyne Polskie PRT z takim tytułem - aczkolwiek tu pewna nie jestem :) Niestety nie będę w Wa-wie i Nowym Sączu - trochę daleko :lol: a nie potrzebuję nic, żeby jechać taki kawał - duże mają wszystko, małe jeszcze za małe :):) Planuję na razie w Polsce Szczecin, Koszalin, Sopot :) Quote
Biutka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='PARSONRK'] W moich rękach są już dwa parsony, które wywalczyły BIS-y :multi::multi::multi: Kusza wywalczyła BIS-a w Niemczech - na wystawie klubu Parsona, a Emir teraz w Czaplinku i chyba są to jedyne Polskie PRT z takim tytułem - aczkolwiek tu pewna nie jestem :) A może to wina prezentera? :lol::eviltong: [quote name='PARSONRK'] Niestety nie będę w Wa-wie i Nowym Sączu - trochę daleko :lol: a nie potrzebuję nic, żeby jechać taki kawał - duże mają wszystko, małe jeszcze za małe :):) Planuję na razie w Polsce Szczecin, Koszalin, Sopot :) No fakt, trochę z tym Nowym Sączem przesadziłam :roflt: Jeszcze raz gratulacje i czekamy na fotki :) (bynajmniej ja :lol:) Quote
Recommended Posts