Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zgłoszonych było 5 kerry. Oceniano 4. Nie dotarła Malwina z Cudownej w klasie młodzieży. Ocenial je sędzia kynologiczny Zdzisław Kitliński.
PSY. W klasie pośredniej Grand Impresario. Doskonała, CWC, w klasie otwartej Mieszko z Kręgu Światowida Doskonała CWC, w klasie championów Dakar Boy Vaxam doskonała CWC, porównanie psów i.... Najlepszy Dorosły Pies w rasie = Grand Impresario Dvomaro!!!!!!!
SUKI:Klasa młodzieży Malwina nieobecna. Klasa otwarta Una Celtic Go-Ka-Iba
doskonała,CWC Najlepsza Suka w Rasie. Porównanie i ...... Zwycęzca Rasy = Graaand IIImmpresario Dvvvvvomarrrro!!!!!.
Uzasadnienie oceny: Efektowny z mocną średniej długości głową, mocną kością, dobra długa szyja, krótki tułów, dobrze osadzony ogon, ładny front, głęboka klatka piersiowa, dobrze kątowany szeroki tył. :thumbs:

Posted

Panie Marku,ja tez serdecznie gratuluje!!!!:multi:
Grandziu to piekny piesek...
Ale jeszcze jakby sie znalazlo jakies zdjecie...:cool3:Takmilo sobie poogladac foteczki...

Posted

:klacz:Wielkie gratulacje dla Granda i jego pana. Czy na jakieś opisowe relacje można liczyć, czy tylko na "sucho"?
No i oczywiście- bardzo łądny opis, już się tego Opola doczekać nie mogę;), mam nadzieję, ze uda mi się dotrzeć.

Posted

Oto jest!Jedna,jak na razie jedyna dzieki uprzejmosci Marmura i...Gokaiby,bo sam nie mial czasu,hihi:razz:
I raz jeszcze gratulacje dla Grandzia("przypadnietemu" nam do gustu:cool3:)
A zdjecie oczywista z Czestochowy...BOB i takie tam:multi:

A wracajac do Grudziadza...Dzieki przemilym wlascicielom "naszego" Umiska:loveu:,udalo sie pozyskac fotki...To byla pierwsza wystawa pieska,ale wielkie gratulacje za uzyskanie cwc i pieknego opisu...:multi:

c.d.Grudziadz...

I jeszcze gratulacje dla Umiska GoKaIBy:multi: