marmur Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Zgłoszonych było 5 kerry. Oceniano 4. Nie dotarła Malwina z Cudownej w klasie młodzieży. Ocenial je sędzia kynologiczny Zdzisław Kitliński. PSY. W klasie pośredniej Grand Impresario. Doskonała, CWC, w klasie otwartej Mieszko z Kręgu Światowida Doskonała CWC, w klasie championów Dakar Boy Vaxam doskonała CWC, porównanie psów i.... Najlepszy Dorosły Pies w rasie = Grand Impresario Dvomaro!!!!!!! SUKI:Klasa młodzieży Malwina nieobecna. Klasa otwarta Una Celtic Go-Ka-Iba doskonała,CWC Najlepsza Suka w Rasie. Porównanie i ...... Zwycęzca Rasy = Graaand IIImmpresario Dvvvvvomarrrro!!!!!. Uzasadnienie oceny: Efektowny z mocną średniej długości głową, mocną kością, dobra długa szyja, krótki tułów, dobrze osadzony ogon, ładny front, głęboka klatka piersiowa, dobrze kątowany szeroki tył. :thumbs: Quote
kerry Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Panie Marku GRATULACJE:multi: mysle ze to nie ostatni sukces Granda tak trzymac;) Quote
kerry82 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Panie Marku,ja tez serdecznie gratuluje!!!!:multi: Grandziu to piekny piesek... Ale jeszcze jakby sie znalazlo jakies zdjecie...:cool3:Takmilo sobie poogladac foteczki... Quote
Zebra Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 :klacz:Wielkie gratulacje dla Granda i jego pana. Czy na jakieś opisowe relacje można liczyć, czy tylko na "sucho"? No i oczywiście- bardzo łądny opis, już się tego Opola doczekać nie mogę;), mam nadzieję, ze uda mi się dotrzeć. Quote
UTAAP Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ja rowniez gratuluje bo mi tez Grand przypadl do gustu :multi: I podnosze wczesniejsze prosby o jakies foteczki. Quote
kerry82 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Oto jest!Jedna,jak na razie jedyna dzieki uprzejmosci Marmura i...Gokaiby,bo sam nie mial czasu,hihi:razz: I raz jeszcze gratulacje dla Grandzia("przypadnietemu" nam do gustu:cool3:) A zdjecie oczywista z Czestochowy...BOB i takie tam:multi: A wracajac do Grudziadza...Dzieki przemilym wlascicielom "naszego" Umiska:loveu:,udalo sie pozyskac fotki...To byla pierwsza wystawa pieska,ale wielkie gratulacje za uzyskanie cwc i pieknego opisu...:multi: c.d.Grudziadz... I jeszcze gratulacje dla Umiska GoKaIBy:multi: Quote
marmur Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Gratulacje,Gratulacje. Extra towar. Grand i Marek Quote
Recommended Posts