kerry Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [LEFT] zdjecia wstawie jak przejda cenzure;) [/LEFT] Quote
kerry Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 uzasadnienie sedziego zabrzmialo tak kerry blue terrier powinien wygac grupe,ale jest zbyt "malo mysliwskim psem":razz: Quote
Nitencja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 oj ja nie moge :diabloti: to po co tak elegnacko byl zrobiony :) ? A co to byl za airedale na i miejscu ? Quote
kerry Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Nitencja napisał(a):oj ja nie moge :diabloti: to po co tak elegnacko byl zrobiony :) ? A co to byl za airedale na i miejscu ? zawsze chyba jest tak zrobiony :cool3: a airedale to chyba ten PRIMA ZEFIR hod Korpetta wl.A.Zabicka Szczecin jak ktos chce to tu jest filmik marnej jakosci http://pl.youtube.com/watch?v=8l41dEcmt6k Quote
kerry82 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Gratulacje!!!!!!:multi: Nic innego mi nie przychodzi do glowy,zeby napisac wiecej.Bardzo sie ciesze:multi: Zawsze pieknie przygotowany i juz!A elegnacje to ma juz wrodzona;) Oby tak dalej!!!!!!! P.S. Tak sie lopatki jeszcze czepie...Na zdjeciu(w ruchu) widac poprawny i swobodny(a za nim idzie naturalny)"wyrzut" przednich lapek. I uzasadnienie sedziego troche smieszne,bo to,ze kerry sa "inniejsze" i odbiegaja przede wszystkim szata(struktura,kolorem i przgotowaniem) nie powinno wplynac na decyzje,bo to sa jak najbardziej psy z silnie rozwinietym instynktem lowczym:razz: Ale Ursus i tak the best:multi: Quote
marmur Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Gratulacje Kerry. Dla Ciebie i Ursusa. Jak widać w myśliwskich terierach rządzą bardzo "myśliwskie" rasy. A gdzie jagi, foxy, parsony itp? Kerry mają myśliwską pasję!!! Potrafią polować na drobną jak i grubą zwierzynę. Miałem poprzednio sukę Pixi. Była chora na ropomacicze. A przed operacją zimą polowała na dziki. Strzeliłem jednego jak wypędziła je z zagajnika. A śnieg był metrowej wysokości. Wyszukiwanie i płoszenie bażantów kuropatw oraz lisów to dla Mirabelki chleb powszedni. Grand gustuje w zwierzynie grubej. Próbowałem go w zagrodzie dziczej. I ma niezłe osiągnięcia. Pozdrawiam i jeszcze raz gratulacje. Marek. Quote
gokaiba Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Kerry, na przyszły rok do Manowa zrób URSUSA na moro z piórkiem bażnata za uchem. Obrożę zrób z pasa na naboje.Wtedy będzie bardzo myśliwski.:evil_lol: Quote
kerry Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 tak sobie mysle jeszcze zabrac ze soba AK47 wtedy na 100% bedzie BIS :multi: Quote
kerry82 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Taaaaa,cos w tym jest i bedzie to poczatek dla Kerry Khaki Terrier(bo blue jest kolorem nieuzytkowym);) Pomysl dobry...Ale...Wlasnie jeszcze wystawijaca powinna sie wbic w jakas chocby kamizelke w kolorze moro...Jak szalec to szalec:multi: A takie piorko bazancie za uchem to przypomina mi troche pana,ktory jako czlonek PZŁ bardziej tylko wyglada,niz jest nim w praktyce:lol: Quote
kerry Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 no Ursus tym razem nic nie ugral ale do finalowej piatki sie zalapal widac byly inne preferencje;) ale niezle sie bawil:loveu:ze szkotką o wdziecznym imieniu TEKLA finalowa piatka BIS Quote
kerry82 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Kerry-wielkie gratulacje:multi: Najwazniejsze,ze zabawa przednia byla.W koncu to pies ma sie dobrze bawic,bo to jego impreza;) Quote
kerry Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 kerry82 napisał(a):.W koncu to pies ma sie dobrze bawic,bo to jego impreza;) tylko szkoda ze na moj koszt :roll: Quote
Recommended Posts