gokaiba Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 A to niedziela należy do kerry. Dandy Black&Blue ROKOKKO wygrał w San Marino BIS. Kerry znowu są zauważane na wystawach. Quote
gokaiba Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 A to niedziela należy do kerry. Dandy Black&Blue ROKOKKO wygrał w San Marino BIS. Kerry znowu są zauważane na wystawach.:multi: Quote
gokaiba Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Oto ROKOKO. San Marino 2008. Pudło trochę małe jak i państewko w którym była wystawa. Quote
kerry82 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Ładny kerry...Nawet bardzo ładny:razz: Ale samo San Marino pewnie jeszcze ładniejsze...hihihi:roll: Quote
kerry Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 bardzo ładny ale........ nic wiecej nie powiem:razz: Quote
kerry82 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Kerry-dawaj...jakie masz "ale"...:mad:I jak sie mlodociane kuwusie chowaja???Nadal biedaczyska glodne??? No ja jestem ciekawa jak wypadnie miedzynarodowka w Dublinie...I czy znowu wygra pies tego pana,co zawsze wygrywa...Normalnie wyniki wystaw sa takie przewidywalne:roll: I oczywiscie bede z niecierpliwoscia czekac na wyniki z Jeleniej Gory... Jeszcze chyba jakas wystawa jest w tym tygodniu w Polsce,prawda???:p Fajnie,ze bedzie znow o czym pisac na forum:multi: Quote
gokaiba Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Coś mi się wydaje, że Kerry w miejsce kropek chciał napisać, że Ursus ładniejszy.:lol: Jak by nie patrzyć, Rococo i Ursus mają tego samego tatusia i dziadka ze strony mamuśki. Trochę tych wystaw będzie w niedzielę. Trzymam kciuki. Quote
kerry Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 a URSUS do Czaplinka w niedziele jedzie cholera najbardziej bedzie mi chyba tego brakowalo i jeszcze paru rzeczy ale za oceanem tez chyba sa jakies wystawy,moze psa sobie kupie;) Quote
Recommended Posts