czapla Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 A my tak powalczylismy w Radomiu na BISie weteranow:p Quote
kerry82 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Czapla-gratulacje:multi: Co do stawki mlodzieżowej to:na wystawie 2 tygodnie temu wygrała właśnie ATOMIC KITTEN i mnie osobiście sie ona bardziej podoba,ale...w ruchu.Jest ona o 4 miesiące młodsza od siostry ELECTRIC BLUE.W sumie obydwie ładne.W statyce ta starsza prezentuje sie ładniej i ruch ma też niczego sobie,więc pewnie raz jedna,raz druga;) Jeśli chodzi o szczeniaka-bo był tylko jeden.Suczka ogólnie zgrabna,ale główke ma troszeczke za wąską(choc to szczeniak,wiec możliwe,że sie jeszcze wyrobi)i w ruchu nieco sztywna,Ja też sie mogę mylic co do łopatki,ale wydaje mi się,że właśnie nie ma jej zbyt długiej,choc lepiej jak zostawie to fachowcom do oceny;)I jedna jeszcze uwaga co do niej...Troszeczke za króka szyja. Suczka w otwartej za jasna-w koncu ma byc blue,a nie silver.I przygotowana w angielskim stylu.Ruch ma całkiem niezły,ale ogólnie jest wąska i ma maleńką główkę. Edbrios to wariat:multi:Ładny pies i już.A wariat,bo w porównaniu o rasę,kiedy tylko suczkę ujrzał można było podziwiac jego akrobacje powietrzne...Hmmmm....Akurat znany przypadek... Zebra-trzymam kciuki za Lublin:multi: Quote
Zebra Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Dorwałam się właśnie do teczek z wystawy w Radomiu, wstawię więc opisy dziewczyn- skaner niestety odmówił posłuszeństwa, a jak znowu gdzieś schowam te opisy , to nie wiem kiedy je odnajdę:angryy:- teraz znalazłam przy okazji rozkładania pudełka dla dziewczyn na wystawie- teczki z opisami były w środku SEMI : Bardzo elegancka i proporcjonalna suczka, o żywym temperamencie, z bdb głowa, szyją i linią górną. Porusza się swobodnie, dynamicznie i z dużym wdziękiem.Prawidłowa szata i kolor ( w tym wieku) . QUEEN : Bardzo harmonijnie zbudowana, elegancka i pełna temperamentu suka, z pełną wyrazu sucza głową, długą szyją, mocnym krótkim grzbietem. W ruchu dynamiczna i swobodna, bdb szata. Quote
czapla Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Wlasnie ukladam papierzyska i napatoczyl mi sie opis Lucysi z Radomia i znow sie usmialam:cool3:Jako, ze jest fajny to wam go przedstawie: "Dorodna (hihihi jak to mozna inaczej ujac, ze wielka), proporcjonalna, o ognistym temperamencie(to mi sie strasznie podoba:loveu:), swietna w ruchu. Zaprezentowana w wybornej kondycji(znaczy sie dbam o weteranke;)). Moglaby miec bardziej suczy wyraz. Piekny kolor szaty." Quote
Recommended Posts