kerry82 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 I jeszcze ponowię pytanie gokaiby... Kto sie do Liszna wybiera???:multi: Quote
kerry82 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Ale cisza...:mad:To sie porobilo... Jednak ja trzymam kciuki za wszystkich,ktorzy beda jutro walczyc w Lesznie na miedzynarodowce:multi: I sama sie wybieram na miedzynarodowa wystawe w Dublinie...Jak nic sie nie wydarzy,to relacje zdam jak zawsze;) Tymczasem powodznia w Lesznie:multi: Quote
gokaiba Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Już po Lesznie. Ogromny upał i ring z bardzo twardą trawą. Aż chrupała pod butami. Bardzo kłująca. Piesy nie za bardzo chciały biegać. TYTUS - CACIB UPI - CACIB, BOB Quote
gokaiba Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Bardzo dziękuję Panu Łukaszowi Koźlarkowi za zrobienie zdjęć z wystawy. Przepraszam, że od razu nie podpisałem kto jest autorem. Opisy jutro jak nie zapomnę zabrać. Zapewne to była ostatnia wystawa na której wystawiałem dwa psy. Przy ich temperamencie to straszna mordęga. Szczególnie TYTUS stwarza problemy, bo strasznie pilnuje UPI, nikogo do niej nie dopuszcza i nie odstępuje jej na krok. Bardzo opiekuńczy. Quote
czapla Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 No witam, nie wysilaliscie sie podczas mojej nieobecnosci;) Gratulacje dla Gokaiby z Tytusem i Upi. A warunki mieliscie slyszalam trudne - nawierzchnia do bani i straszny upal. O jakim adresie mowisz?:crazyeye: Ja w niedziele zabralam suczaste na piknik z okazji dnia dziecka, na ktorym organizowalismy pokazy agility - Lucys jak zwykle w swoim zywiole, biegala z kazdym dzieciakiem z kielbacha w reku:lol:, a Sasanka zalegla mi na kolanach z cyckami do wierzchu budzac ogolne uwielbienie i nikt sie nie mogl powstrzymac, zeby jej po tych cycochach nie podrapac:lol::loveu: Quote
gokaiba Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Adres właścicieli Discovery. Naprawdę było bardzo trudno w Lesznie. Gorąc i to co nazywa się trawą. Obcięte chwasty. Psy miały problem z poruszniem sie na takim ściernisku.Ale dla opisu było warto jechać. Jeszcze Pan Matyas nas nie sędziował. Obiecane opisy: TYTUS - Zwarty pies o dobrym formacie, bardzo dobrze zbudowana samcza głowa, prawidłwa górna i dolna linia, doskonała szata, prawidłowy ruch, dobrze prezentowany(cha,cha) UPI -Zwarta suka w doskonałym typie, dobrze zbudowana głowa, prawidłowa górna linia, doskonałe kątowanie kończyn, doskonała szata, prawidłowy ruch. Quote
gokaiba Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Dzięki uprzjmości dobrych ludzi, dostałem fotkę TYTUSKA z Leszna. Było mu trochę ciepło. A teraz fotka Grandzia, arystokraty. Quote
Recommended Posts