marmur Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Hm. Startowałem cichcem z Grandem w Kaliszu. Wszyscy namawiali mnie co bym sam przygotował go do wystawy. No i zawziąłem się !!!! 6 godzin pracy i jest pierwszy samodzielny sukces. Grand co prawda był sam w szrankach ale Pani Małgorzata Zakrzewska tak uzasadniła przyznanie BOB i CWC: Krótki i zwarty, piękna długa wąska głowa, doskonałe uszy, prosty grzbiet, doskonałe kątowanie kończyn, szata doskonale wybarwiona, obfita i starannie przygotowana do wystawy.Ha Ha Ha Jestem Miszczu!!!! Pozdrawiam Marek. Quote
czapla Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 BRAWO MISZCZUNIU!!!:lol::klacz: No wlasnie nie wiedzialam, gdzie sie pokazywales. Masz jakies fotki z tej wystawy - bysmy podziwiali Twoje dzielo:multi: Quote
marmur Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Przykro mi ale Nikon poleciał z synem do Lizbony. Mam 3 kiepskie zdjęcia robione Kodakiem. Szkoda ich wstawiać. Naprawdę nic nie wniosą. Jak wróci z podróży Nikon to wykonam kilka i poproszę Gokaibę co by wstawił. Proszę o cierpliwość. Pozdrawiam. Marek. Dzięki za aplauz:razz:. Quote
kerry82 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 No to się rozlatały te Nikony:cool3: I ja też sie przyłączam do gratulacji i szczerze gratuluje opisu:multi: Miło jak praca przyniesie zamierzony efekt i czasem trzeba uwierzyc właśnie w swoje możliwosci:cool3: Grand jest bardzo ładnym psem i basta! Quote
Recommended Posts