Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magicnesca;
[URL=www.fotosik.pl napisał(a):
[IMG" rel="external nofollow noopener">http://images13.fotosik.pl/39/26cc7aabde24762b.jpg

Dzieki Nina za zdjecie mojego ulubienca :) moze i zarosniety ,ale i tak najpiekniejszy:) Pozdrawiamy
ps: Wszystkiego naj naj ,wszystkiego o czym pies tylko moze marzyc:) b:new-bday: dla Agatki z okazjkii urodzin(ufff na szczescie wyrobilam sie przed polnoca:P)

Posted

[quote name='Magicnesca']
A tak a propo szkocików to moja Agatka dzisiaj ma swoje pierwsze urodzinki:iloveyou: :BIG: :new-bday: :tort: :B-fly:
a oto solenizantka na moim ulubionym zdjęciu

No właśnie .........[SIZE=5]kochanej AGATCE.
..........samych smacznych kości......i kupę radości,ślicznych szkociątek na jesieni początek........:multi: :multi: :multi:

Posted

Magicnesca napisał(a):
HaNisia na nereczki to dobre ponoć grzane piwo jest super :eviltong:

próbowałam nie pomagało:lol:

Oj, ja też spóźnione ale szczere życzenia dla Agatki! Niech pozostanie wiecznie młoda i piękna... :smilecol: Qurka przez te nerki mnie omijają wszystkie najważniejsze wydarzenia:diabloti:
Pamiętam jak przyjechała do Was Sandy i prezentowaliście zdjęcia i jaka byłam nią zachwycona. Byłam ukrytym fanem nr 1 ale jak patrzę na Agatkę, to już sama nie wiem:p chyba będę miała 2 ulubienice

Posted

HaNisia napisał(a):
próbowałam nie pomagało:lol:

Oj, ja też spóźnione ale szczere życzenia dla Agatki! Niech pozostanie wiecznie młoda i piękna... :smilecol: Qurka przez te nerki mnie omijają wszystkie najważniejsze wydarzenia:diabloti:
Pamiętam jak przyjechała do Was Sandy i prezentowaliście zdjęcia i jaka byłam nią zachwycona. Byłam ukrytym fanem nr 1 ale jak patrzę na Agatkę, to już sama nie wiem:p chyba będę miała 2 ulubienice

To tak Nitencja:evil_lol: , Agatka jak Mishka to Robertowa córa , nasz zmartychwstaniec:loveu: :loveu: :loveu: