Nitencja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 AGATKO mila wszystkiego NAJ NAJ :) :evil_lol: :BIG: Quote
dorota07 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Magicnesca'] Agatka słodkości ty moje wszystkiego naj naj...:multi: :loveu: :multi: :loveu: Quote
Fritz Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Magicnesca; [URL=www.fotosik.pl napisał(a):[IMG" rel="external nofollow noopener">http://images13.fotosik.pl/39/26cc7aabde24762b.jpg Dzieki Nina za zdjecie mojego ulubienca :) moze i zarosniety ,ale i tak najpiekniejszy:) Pozdrawiamy ps: Wszystkiego naj naj ,wszystkiego o czym pies tylko moze marzyc:) b:new-bday: dla Agatki z okazjkii urodzin(ufff na szczescie wyrobilam sie przed polnoca:P) Quote
zadziorny Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Wszystkiego najpsiejszego dla Agatki :new-bday: :tort: :BIG: :laola: :cunao: :drink1: Quote
bos Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Magicnesca'] A tak a propo szkocików to moja Agatka dzisiaj ma swoje pierwsze urodzinki:iloveyou: :BIG: :new-bday: :tort: :B-fly: a oto solenizantka na moim ulubionym zdjęciu No właśnie .........[SIZE=5]kochanej AGATCE...........samych smacznych kości......i kupę radości,ślicznych szkociątek na jesieni początek........:multi: :multi: :multi: Quote
carolinascotties Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO AGATKO !!!! Quote
HaNisia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Magicnesca napisał(a):HaNisia na nereczki to dobre ponoć grzane piwo jest super :eviltong: próbowałam nie pomagało:lol: Oj, ja też spóźnione ale szczere życzenia dla Agatki! Niech pozostanie wiecznie młoda i piękna... :smilecol: Qurka przez te nerki mnie omijają wszystkie najważniejsze wydarzenia:diabloti: Pamiętam jak przyjechała do Was Sandy i prezentowaliście zdjęcia i jaka byłam nią zachwycona. Byłam ukrytym fanem nr 1 ale jak patrzę na Agatkę, to już sama nie wiem:p chyba będę miała 2 ulubienice Quote
Magicnesca Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 HaNisia napisał(a):próbowałam nie pomagało:lol: Oj, ja też spóźnione ale szczere życzenia dla Agatki! Niech pozostanie wiecznie młoda i piękna... :smilecol: Qurka przez te nerki mnie omijają wszystkie najważniejsze wydarzenia:diabloti: Pamiętam jak przyjechała do Was Sandy i prezentowaliście zdjęcia i jaka byłam nią zachwycona. Byłam ukrytym fanem nr 1 ale jak patrzę na Agatkę, to już sama nie wiem:p chyba będę miała 2 ulubienice To tak Nitencja:evil_lol: , Agatka jak Mishka to Robertowa córa , nasz zmartychwstaniec:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts