Magicnesca Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Poranek w Zarazkowie ten "karak" ,to zarośnięty Robert Quote
HaNisia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Poranek w Zarazkowie trzeba wszystkich przedstawić:mad: Quote
Magicnesca Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='HaNisia']Poranek w Zarazkowie trzeba wszystkich przedstawić:mad: No nie wszyskich , bo księzniczka Lady śpi a Jessica nie załapała sie na "zbiorówkę" U góry po lewej zrośniety Kubuś ,potem Victoria, Nesca (westie) nad Neską stoi Sandy , a górna półka z prawej strony to Hurly środkowa półka to Meggi ,rudy Maciek i Agatka , a na dole uciekający za Jessiką ,Robert Tak sie przedstawiaja tylko Ci co "załapali na foto:p Quote
Magicnesca Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Nitencja napisał(a):Poranek w Zarazkowie boski :) To co jeszcze siedzisz w tej Bykowinie :evil_lol: ,juz do Zarazkowa Quote
Magicnesca Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Nitencja napisał(a):Sandy lapie za oko :cool3: Znowu gnypek znęca się nad kimś?? nie zauważyłam :evil_lol: Quote
Nitencja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 To jest milosc mojego zycia :-P Nina to na stale przeprowadzam sie do Zarazkowa :evil_lol: z calym zywym inwentarzem , ciekawe kiedy bys mnie wywalila :cool3: Quote
Magicnesca Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Nitencja napisał(a):To jest milosc mojego zycia :-P Nina to na stale przeprowadzam sie do Zarazkowa :evil_lol: z calym zywym inwentarzem , ciekawe kiedy bys mnie wywalila :cool3: Juz możesz, przynajmniej będzie kto mi psy skubał:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bos Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='HaNisia']Poranek w Zarazkowie trzeba wszystkich przedstawić:mad: No to Ci rodzinka....i jeszcze nie w komplecie......oj chciało by sie tak.....chciało. Trzeba zacząć planować zakup........działki......i z zadziornym załozyc hodowlę........to do tego znamienitego grona Niny dołożyli byśmy TW:loveu::eviltong: :multi: Quote
bos Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Magicnesca'] z głową w zieleńcu:eviltong: a .....myślami w chmurach:loveu:.....Super fotka....:multi: :multi: :multi:...dawaj myśliciela na konkurs.....pieronem:multi: Quote
Recommended Posts