Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

T.A.Scotties napisał(a):
Bardzoooooooooooooooooooo dziękuję

Asia a nie mówiłam, że szkot albo west weźnie BISa :evil_lol:
normalnie chyba zacznę się bawić w przepowiadanie przyszłości na wystawach :cool3:

Posted

hahaha...Pan redaktor tak się spieszył z zapisywaniem tego co mówię, że nieopatrznie wyszło z tego,że chciałam psa przy którym nie trzeba nic robić...Ciekawe dlaczego wybrałam szkota... Powiedziałam, że ponieważ w moim domu zawsze były sznaucery , którym wówczas cięło się uszy i ogony co uważąłam za barbażyństwo , zawsze chciałam mieć psa o podobnym usposobieniu , którego uszy i ogon pozostana niezmienione. Reszta to prawda...
Z tym grilem to może poczekaj...

Posted

T.A.Scotties napisał(a):
hahaha...Pan redaktor tak się spieszył z zapisywaniem tego co mówię, że nieopatrznie wyszło z tego,że chciałam psa przy którym nie trzeba nic robić...Ciekawe dlaczego wybrałam szkota... Powiedziałam, że ponieważ w moim domu zawsze były sznaucery , którym wówczas cięło się uszy i ogony co uważąłam za barbażyństwo , zawsze chciałam mieć psa o podobnym usposobieniu , którego uszy i ogon pozostana niezmienione. Reszta to prawda...
Z tym grilem to może poczekaj...

masz nauczkę następnym razem mów wolniej :megagrin:

Posted

no dostałam nowe hasło...no to może być pamiątkowa i historyczna gazeta, lepiej ją zachować....a Ty Asia poprostu rzuciłaś urok na pana redaktorka i już....:multi: :evil_lol:

Posted

Dagmara może poczekaj z tym grilem do Czaplinka , co???:cool3: TY mi dasz gazetkę,a ja tobie opakowanie podpałki do grila i coś na rozgrzewkę???:razz:
Tak na marginesie to jak się nazywa ta wasza koszalińska prywatna telewizja...???

Posted

T.A.Scotties napisał(a):
Dagmara może poczekaj z tym grilem do Czaplinka , co???:cool3: TY mi dasz gazetkę,a ja tobie opakowanie podpałki do grila i coś na rozgrzewkę???:razz:
Tak na marginesie to jak się nazywa ta wasza koszalińska prywatna telewizja...???

oryginalnie bardzo: MAX :evil_lol:
a tutaj jeszcze fragment kroniki w której też byłaś
http://ww6.tvp.pl/View?Cat=6555&id=497590