kerry Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Zwycięzca 3 grupy MANOWO 2007 I RESZTA <br> <br> <br> <br> Quote
T.A.Scotties Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Hahaha...Wy widzę też w tępie błyskawicy... Quote
T.A.Scotties Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Bardzoooooooooooooooooooo dziękuję!!! To Wasze dziecko też się okazale prezentuje... :))) Quote
nane Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 T.A.Scotties napisał(a):Bardzoooooooooooooooooooo dziękuję Asia a nie mówiłam, że szkot albo west weźnie BISa :evil_lol: normalnie chyba zacznę się bawić w przepowiadanie przyszłości na wystawach :cool3: Quote
cardea Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Specjalnie dla Was wczorajsze wiadomości I gazeta Miasto P.S. Tak sie cały czas zastanawiam czy nie użyc jej jako podpałki do Grilla :razz: Quote
T.A.Scotties Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 hahaha...Pan redaktor tak się spieszył z zapisywaniem tego co mówię, że nieopatrznie wyszło z tego,że chciałam psa przy którym nie trzeba nic robić...Ciekawe dlaczego wybrałam szkota... Powiedziałam, że ponieważ w moim domu zawsze były sznaucery , którym wówczas cięło się uszy i ogony co uważąłam za barbażyństwo , zawsze chciałam mieć psa o podobnym usposobieniu , którego uszy i ogon pozostana niezmienione. Reszta to prawda... Z tym grilem to może poczekaj... Quote
nane Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 T.A.Scotties napisał(a):hahaha...Pan redaktor tak się spieszył z zapisywaniem tego co mówię, że nieopatrznie wyszło z tego,że chciałam psa przy którym nie trzeba nic robić...Ciekawe dlaczego wybrałam szkota... Powiedziałam, że ponieważ w moim domu zawsze były sznaucery , którym wówczas cięło się uszy i ogony co uważąłam za barbażyństwo , zawsze chciałam mieć psa o podobnym usposobieniu , którego uszy i ogon pozostana niezmienione. Reszta to prawda... Z tym grilem to może poczekaj... masz nauczkę następnym razem mów wolniej :megagrin: Quote
dorota07 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 no dostałam nowe hasło...no to może być pamiątkowa i historyczna gazeta, lepiej ją zachować....a Ty Asia poprostu rzuciłaś urok na pana redaktorka i już....:multi: :evil_lol: Quote
T.A.Scotties Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Dagmara może poczekaj z tym grilem do Czaplinka , co???:cool3: TY mi dasz gazetkę,a ja tobie opakowanie podpałki do grila i coś na rozgrzewkę???:razz: Tak na marginesie to jak się nazywa ta wasza koszalińska prywatna telewizja...??? Quote
nane Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 T.A.Scotties napisał(a):Dagmara może poczekaj z tym grilem do Czaplinka , co???:cool3: TY mi dasz gazetkę,a ja tobie opakowanie podpałki do grila i coś na rozgrzewkę???:razz: Tak na marginesie to jak się nazywa ta wasza koszalińska prywatna telewizja...??? oryginalnie bardzo: MAX :evil_lol: a tutaj jeszcze fragment kroniki w której też byłaś http://ww6.tvp.pl/View?Cat=6555&id=497590 Quote
dorota07 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 no to do Bytomia ja się doczekałam potwierdzeń i moge jechać spokojnie... na gryla...hiiii Quote
Recommended Posts