Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pusiakowa - SonyA300 :)

Bzikowa - nie, nie mogłam, bo moja lustrzanka nie umie kręcić filmów, a aparat który ma taką opcję gdzieś zapodziałam :diabloti: muszę go znaleźć. :eviltong:

Kisses - dzięki , ano fajny, ale owczarek się nie mieści, a szkoda, bo się pcha.. ale ja się mieszczę :evil_lol:

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ano jak że inaczej , trzeba jakoś pokazać psom jak to się robi :lol::cool3:

chociaż ostatnio chodziłam po .. huśtawce ! :lol: bo sprawdzałam, czy będzie dość stabilna i czy Emi się na niej nie zabije. mama skwitowała to pukaniem się w głowę, gdy mnie zobaczyła przez okno :evil_lol:

Posted

Joy106 napisał(a):
ano jak że inaczej , trzeba jakoś pokazać psom jak to się robi :lol::cool3:

chociaż ostatnio chodziłam po .. huśtawce ! :lol: bo sprawdzałam, czy będzie dość stabilna i czy Emi się na niej nie zabije. mama skwitowała to pukaniem się w głowę, gdy mnie zobaczyła przez okno :evil_lol:

Ale przepraszam jak chodziłaś? :diabloti:

Posted

wynalazłam na allegro, ale stanęło na tym, że zamówiłam za free bez karmy ze zoologa DRAGON z naszego rejonu. Bo z karmą, taką małą dla szczeniaczka kosztuje 70 zł. warto zapytać się w zoologu czy mają takie gratisy, czy coś. ale link do allegro też podam, ale jutro

• 3 weeks later...
Posted

Emi się skończyła cieczka, na szczęście, cały czas było brudno i te jej humory.. :diabloti:

Zdjęcia z serii "OBIEKT POŻĄDANIA"

obiekt pożądania złapany :razz:

i dorwany :diabloti:

• 4 weeks later...
Posted

Emi znowu jest chora..
Znowu to samo.. :placz::placz:
ale na karku.. dziś do weta jedziemy..
i jeszcze kuleje na łapkę.. coś jej się w palcach stało, bo bardzo ją tam boli.. :placz::placz:

• 2 months later...