Avaloth Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 ja też muszę prosić o przesunięcie.. bo jestem w donkach, a mam zkociałą krowę :D chyba się już nie spotkamy na szkoleniu bo my w środę ostatni raz, jedziemy na tydzień na wakacje ^^ a wiesz że do 15 nie ma szkolenia, prawda ? ja do ciebie wchodzę przez komentarze lub w moim profilu przez posty, więc nie ma problemu ;) Quote
Jogurt Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 No dzieki Bogu ze sobie adres wlasnej galerii do zakladek dalam, bo bym sie w zyciu nie znalazla :lol: A szkolenie jest jeszcze w ten weekend :lol: ale szkoda ze was nie bedzie :-( Quote
Avaloth Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Jogurt napisał(a):No dzieki Bogu ze sobie adres wlasnej galerii do zakladek dalam, bo bym sie w zyciu nie znalazla :lol: A szkolenie jest jeszcze w ten weekend :lol: ale szkoda ze was nie bedzie :-( możesz sobie znaleźć klikając na swój login i potem wejść w Profil Publiczny a potem 'Znajdź wszystkie posty, których autorem jest Jogurt' lub 'Pokaż wszystkie wątki rozpoczęte przez użytkownika' w tym pierwszym będziesz mieć odnośniki do wszystkich galerii i innych rzeczy na których pisałaś, a w drugim galerię Jogurta i resztę wątków które założyłaś :) tak jest chyba najszybciej :eviltong: jest jeszcze? a może :evil_lol: my wyjeżdżamy w piątek rano więc kicha.. tylko w środę idziemy jeszcze ale wtedy was nie ma.. kiedy fotki ? :D Quote
Avaloth Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 fotek chcemy !:mad::diabloti::razz::evil_lol: Quote
Avaloth Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Jogurtowa gdzieś ty ? a możesz mi przypomnąć do którego nie ma szkoleń? bo nie wiem czy w następny weekend ( 23-24.08) już jest czy nie ma ? Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Jak już napisałam w innym miejscu, że basset to chodząca słodycz to postanowiłam obejrzeć sobie Twojego długoucha dokładniej. Jest prześliczny i nie wiem jak ktoś mógł powiedzieć o nim coś złego :mad: Quote
Jogurt Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Jestem, jestem :)) Bylismy z Jogurtem na obozie :)) Ze szkoleniem PT i agility. Jogurtas dzielnie sie spisywal, na agility otrzymal maksymalna ilosc pkt, a na PT jeden mu umknal, na 300 ;) Tu macie troche zdjec, bede dodawac jeszcze :) http://picasaweb.google.com/jogurtowa123/ObozZPsem2008 A szkolenie jest jutro juz ;) Aniu, apropos reakcji na mojego psa, to juz nie raz sie nasluchalam na jego temat, wlacznie z wyzywaniem od pomylonych, ze "cos takiego" sobie sprawilam ;) Juz mnie powoli znieczulica obejmuje ;) Quote
Unbelievable Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 To on taki zdolniacha? brawo, gratuluję! Quote
Jogurt Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Pewnie ze zdolniacha :cool3: :lol: Nie no zartuje ;) dziekujemy ;) Quote
anetta Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 A jak mu szło na agility? :cool3: Zdjęć nie widze, zajrze tam później. Quote
Jogurt Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Dobrze ;) jak juz pisalam wszystkie punkty zgarnal, i wykonywal wszystkie przeszkody dostosowane do jego wzrostu :cool3: Czasow jakis super ekstra nie osiaga, ale za to robi dokladnie. Quote
Impresja&Simarilion Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 śliczny psiuluch!! i podziwiam,że tak dużo z nim robisz. wiele osób myśli, że basset to kanapowiec, a one uwielbiają ruch. Zapraszamy do naszej galerii :p Quote
Jogurt Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Wiesz, podobno bassety nie lubia biegac :p i nie da sie ich wyszkolic :cool3: Postrzegane sa faktycznie jako totalne kanapowce, ale hm...z racji swojej budowy basset wychodzacy na kanape wyglada dosc hm.....komicznie :lol: Quote
zaba14 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 witam sie poraz pierwszy, Jogurcik boski!!!:) pozdrawiam gorąco! a no i musisz kiedys nagrac jak psiak wchodzi na kanape bo nie bardzo sobie to wyobrazam ;) Quote
Avaloth Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 to po tym kursie już nie będziecie chodzić do K9 ? :cool3: Quote
Mona4 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 witam Przeszlam cala galerie .pies cudny!!!! a ta fotka chyba najpiekniejsza Quote
brazowa1 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 suuuuper :) :lol: mam cos dla miłosnikow bassetow:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121171 Quote
Frytela Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Jogurcikk :D :D Boska fotka, nie poznałam Gentlemana ;) Co tak tu cicho?! Podziwiajmy zmarszczucha jogurtowego ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Jogurcik, gdzie jesteś? Cicho tu i zdjęć nowych nie ma:bigcry: Quote
Jogurt Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Swieta!!!! a dla pana braklo miejsca na kanapie :twisted: Quote
Jogurt Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 wiecej dostaniecie hm...wieczorkiem :eviltong: bo nie wiem czemu cos mi foty z fotosika zzarlo :mad::diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 http://images31.fotosik.pl/425/5672adfdeacabffamed.jpg Taki jestem słodki i śliczny :loveu: Quote
Avaloth Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 już kilka wieczorków minęło :D wybieracie się jutro na szkolenie ? bo Was ostatnio w ogóle nie ma.. a Chester mi ciągle zwiewa :eviltong: Quote
Jogurt Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 wrz mnie nie draznij :diabloti:, nie mam kiedy chodzic :cry: wiecznie mi czasu brakuje :shake: i nie jutro tylko pojutrze jak juz cos :diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts