Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja też muszę prosić o przesunięcie.. bo jestem w donkach, a mam zkociałą krowę :D
chyba się już nie spotkamy na szkoleniu bo my w środę ostatni raz, jedziemy na tydzień na wakacje ^^ a wiesz że do 15 nie ma szkolenia, prawda ?

ja do ciebie wchodzę przez komentarze lub w moim profilu przez posty, więc nie ma problemu ;)

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dzieki Bogu ze sobie adres wlasnej galerii do zakladek dalam, bo bym sie w zyciu nie znalazla :lol: A szkolenie jest jeszcze w ten weekend :lol: ale szkoda ze was nie bedzie :-(

Posted

Jogurt napisał(a):
No dzieki Bogu ze sobie adres wlasnej galerii do zakladek dalam, bo bym sie w zyciu nie znalazla :lol: A szkolenie jest jeszcze w ten weekend :lol: ale szkoda ze was nie bedzie :-(

możesz sobie znaleźć klikając na swój login i potem wejść w Profil Publiczny a potem 'Znajdź wszystkie posty, których autorem jest Jogurt' lub 'Pokaż wszystkie wątki rozpoczęte przez użytkownika' w tym pierwszym będziesz mieć odnośniki do wszystkich galerii i innych rzeczy na których pisałaś, a w drugim galerię Jogurta i resztę wątków które założyłaś :)
tak jest chyba najszybciej :eviltong:

jest jeszcze? a może :evil_lol: my wyjeżdżamy w piątek rano więc kicha.. tylko w środę idziemy jeszcze ale wtedy was nie ma..
kiedy fotki ? :D

• 2 weeks later...
Posted

Jestem, jestem :)) Bylismy z Jogurtem na obozie :)) Ze szkoleniem PT i agility. Jogurtas dzielnie sie spisywal, na agility otrzymal maksymalna ilosc pkt, a na PT jeden mu umknal, na 300 ;) Tu macie troche zdjec, bede dodawac jeszcze :)
http://picasaweb.google.com/jogurtowa123/ObozZPsem2008

A szkolenie jest jutro juz ;)

Aniu, apropos reakcji na mojego psa, to juz nie raz sie nasluchalam na jego temat, wlacznie z wyzywaniem od pomylonych, ze "cos takiego" sobie sprawilam ;) Juz mnie powoli znieczulica obejmuje ;)

Posted

Dobrze ;) jak juz pisalam wszystkie punkty zgarnal, i wykonywal wszystkie przeszkody dostosowane do jego wzrostu :cool3: Czasow jakis super ekstra nie osiaga, ale za to robi dokladnie.

Posted

Wiesz, podobno bassety nie lubia biegac :p i nie da sie ich wyszkolic :cool3: Postrzegane sa faktycznie jako totalne kanapowce, ale hm...z racji swojej budowy basset wychodzacy na kanape wyglada dosc hm.....komicznie :lol:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

wrz mnie nie draznij :diabloti:, nie mam kiedy chodzic :cry: wiecznie mi czasu brakuje :shake:
i nie jutro tylko pojutrze jak juz cos :diabloti::evil_lol: