Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jogurt napisał(a):
O nie :lol: najbardziej to on lubi jesc :p :eviltong:

I tu sie nieskromnie zgodze :p

Do zobaczenia, ciesze sie ze cie poznam :D Tylka ja niestety naleze do tych bardziej niesmialych typow :oops: Hm..wlasie sie zastanawiam co sobie jutro ubrac na wystawe, a to wymaga glebszych przemyslen :hmmmm: Hm...jak myslicie, brazowa sukieka jest odpowiedia??

ja najpierw bede w jakis spodniach xD pozniej sie w biala spodnice ubieram i biala bluzke (przed wyjsciem na ring ;) )
Widzialam twoja fote, moze poznam :D

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bonsai napisał(a):
A potem spać? :D

Nie przytulac sie :D :loveu: Ale ta jego chec przytulania sie bywa czasami hm:hmmmm:...przytlaczajaca, zwlaszcza jak mi sie to moje 35 kilo chodzacej milosci pakuje na kolana ;) :loveu:

No i dziekuje za opienie dotyczace stroju :) Na wystawie nie chce mi sie przebierac, zawsze mi brakuje tych 5 min i sie spiesze na ogol, zwlaszcza ze bassety zwykle wchodza pierwsze ( z wyjatkiem sabotazu w Lesznie kiedy to musielismy czekac w tym upale do poludnia) i na dodatek mlodziez psy, to juz wogole pierwsi z pierwszych.

asiol napisał(a):
Myślimy, że brązowa sukienka jest odpowiednia :)
Jogurt śliczny, te uszyska, te łapy pofałdowane... Cud miód i orzeszki :P

A dziekuje :) Jak bede miec chwile, to zrobie takie zdjecie jak lezy na schodach i mu skora zjezdza na oczy :D ale to po wystawie. z nieznanych mi przyczyn przed ta jakos bardzo sie denerwuje.

Posted

Jogurt napisał(a):

No bylismy, sama sie autobusem z Jogurtem tluklam :mad: a was nie bylo :2gunfire: :lol:

no bo to przez mojego tatę..
poszedł sobie wczoraj do sąsiada na 10 minutek.. a wrócił śmierdzący % o 1 w nocy.. i nie był w stanie rano jechać :mad: a ja z Chestrem autobusem dziękuję bardzo :evil_lol::evil_lol:

Posted

Bonsai napisał(a):
35 kilo??? Naprawde on tyle waży??? Mój Piegus ma 20 klio, a wydaje mi się, że jest większy.

No naprawde :lol: a ze to szczyl jeszcze mlody to tak spokojnie do jakis 38 dociagnie ;) no bo pani jak sie ma 75 cm w klacie, to nie mozna byc lekkim jek piorko ;)

Russellka napisał(a):
Ależ ma wielkie fafle Cudo słodkie

:loveu::loveu:

Isia & Chester napisał(a):
no bo to przez mojego tatę..
poszedł sobie wczoraj do sąsiada na 10 minutek.. a wrócił śmierdzący % o 1 w nocy.. i nie był w stanie rano jechać a ja z Chestrem autobusem dziękuję bardzo

Ze zmarszczonym nawet nie bylo zle nie liczac kilku (czyt. wielu :diabloti:) dziwnych/zaskoczonych/zdziwionych/mowiacych-ze-jestem-nie-normalna/innych spojrzen :evil_lol::evil_lol:

Posted

Jogurt napisał(a):
No przynajmniej nie jestes Jogurtem :razz: a co mi tam, niech bedzie :eviltong: Dla niego wszystko :lol:

:evil_lol: ja tam do Ciebie mówię Jogurtowa :D a tak w ogóle jak masz na imię? bo w sumie to nie wiem..

Posted

Isia & Chester napisał(a):
:evil_lol: ja tam do Ciebie mówię Jogurtowa :D a tak w ogóle jak masz na imię? bo w sumie to nie wiem..

Magda moja droga Isiu :lol: Tak a propos to znam bassetke o imieniu Isia :evil_lol:

Posted

witam nocną porą :) straaasznie się cieszę, że trafiłam do takiej galerii - jogurt jest przepiękny :) na pewno będę zaglądać w oczekiwaniu na kolejne zdjęcia ;) [a najbardziej to mi się chyba marzy kilka zdjęć z okresu szczenięctwa ;)]
pozdrawiamy piegowatego jogurta i gratulujemy wystawowych sukcesów!! :multi: :lol: