Frytela Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Jogurt napisał(a):O nie :lol: najbardziej to on lubi jesc :p :eviltong: I tu sie nieskromnie zgodze :p Do zobaczenia, ciesze sie ze cie poznam :D Tylka ja niestety naleze do tych bardziej niesmialych typow :oops: Hm..wlasie sie zastanawiam co sobie jutro ubrac na wystawe, a to wymaga glebszych przemyslen :hmmmm: Hm...jak myslicie, brazowa sukieka jest odpowiedia?? ja najpierw bede w jakis spodniach xD pozniej sie w biala spodnice ubieram i biala bluzke (przed wyjsciem na ring ;) ) Widzialam twoja fote, moze poznam :D Quote
Jogurt Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Bonsai napisał(a):A potem spać? :D Nie przytulac sie :D :loveu: Ale ta jego chec przytulania sie bywa czasami hm:hmmmm:...przytlaczajaca, zwlaszcza jak mi sie to moje 35 kilo chodzacej milosci pakuje na kolana ;) :loveu: No i dziekuje za opienie dotyczace stroju :) Na wystawie nie chce mi sie przebierac, zawsze mi brakuje tych 5 min i sie spiesze na ogol, zwlaszcza ze bassety zwykle wchodza pierwsze ( z wyjatkiem sabotazu w Lesznie kiedy to musielismy czekac w tym upale do poludnia) i na dodatek mlodziez psy, to juz wogole pierwsi z pierwszych. asiol napisał(a):Myślimy, że brązowa sukienka jest odpowiednia :) Jogurt śliczny, te uszyska, te łapy pofałdowane... Cud miód i orzeszki :P A dziekuje :) Jak bede miec chwile, to zrobie takie zdjecie jak lezy na schodach i mu skora zjezdza na oczy :D ale to po wystawie. z nieznanych mi przyczyn przed ta jakos bardzo sie denerwuje. Quote
Florka_xyz Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Sliczny ten Twoj basset!!!!!:loveu: A czy moge sie dowiedziec po kim on jest i z jakiej hodowli ? Quote
Bonsai Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 35 kilo??? Naprawde on tyle waży??? :crazyeye: Mój Piegus ma 20 klio, a wydaje mi się, że jest większy. Quote
Russellka Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Ależ ma wielkie fafle :D Cudo słodkie :loveu: Quote
Avaloth Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Jogurt napisał(a): No bylismy, sama sie autobusem z Jogurtem tluklam :mad: a was nie bylo :2gunfire: :lol: no bo to przez mojego tatę.. poszedł sobie wczoraj do sąsiada na 10 minutek.. a wrócił śmierdzący % o 1 w nocy.. i nie był w stanie rano jechać :mad: a ja z Chestrem autobusem dziękuję bardzo :evil_lol::evil_lol: Quote
Jogurt Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Bonsai napisał(a):35 kilo??? Naprawde on tyle waży??? Mój Piegus ma 20 klio, a wydaje mi się, że jest większy. No naprawde :lol: a ze to szczyl jeszcze mlody to tak spokojnie do jakis 38 dociagnie ;) no bo pani jak sie ma 75 cm w klacie, to nie mozna byc lekkim jek piorko ;) Russellka napisał(a):Ależ ma wielkie fafle Cudo słodkie :loveu::loveu: Isia & Chester napisał(a):no bo to przez mojego tatę.. poszedł sobie wczoraj do sąsiada na 10 minutek.. a wrócił śmierdzący % o 1 w nocy.. i nie był w stanie rano jechać a ja z Chestrem autobusem dziękuję bardzo Ze zmarszczonym nawet nie bylo zle nie liczac kilku (czyt. wielu :diabloti:) dziwnych/zaskoczonych/zdziwionych/mowiacych-ze-jestem-nie-normalna/innych spojrzen :evil_lol::evil_lol: Quote
Bonsai Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Wow, myślałam, że bassety są mniejsze. :cool3: ;) Quote
Jogurt Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 A moj i tak do gigantow nie nalezy. Sa tez takie po 45 kg a i wiekszego tez znajdziesz jak sie postarasz :diabloti: :lol: Tu macie foty z Krakowa: Jogurt Tarlang Bass, klasa mlodziezy, oc. doskonala II/5 http://picasaweb.google.pl/jogurtowa123/KrakowCACIB290608 Quote
Avaloth Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Jogurt napisał(a):No przynajmniej nie jestes Jogurtem :razz: a co mi tam, niech bedzie :eviltong: Dla niego wszystko :lol: :evil_lol: ja tam do Ciebie mówię Jogurtowa :D a tak w ogóle jak masz na imię? bo w sumie to nie wiem.. Quote
Jogurt Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Isia & Chester napisał(a)::evil_lol: ja tam do Ciebie mówię Jogurtowa :D a tak w ogóle jak masz na imię? bo w sumie to nie wiem.. Magda moja droga Isiu :lol: Tak a propos to znam bassetke o imieniu Isia :evil_lol: Quote
Avaloth Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 fotki wrzuć, to powpadamy :D z nami nie ma tak łatwo, trzeba często fotki dawać albo :mad: :evil_lol::evil_lol: Quote
Jogurt Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Dopiero zescie fotki z wystawy dostali w niedziele wybrzydziuchy jedne :diabloti: :lol: ale postaram sie cos porobic dzisiaj. Quote
Tepes Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Z nami tak łatwo nie ma:D Fotki muszą być na bieżąco:P Quote
anetta Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Cześć :) http://www.basset_korina.republika.pl/img/szczeniaki/jogurt/jogurcik.jpg :mdleje: Jogurcik jest prześliczny :lol: Bannerek masz baardzo apetyczny :eating: Quote
Tengusia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 gratulacje :multi::multi::multi: a Jogurcik wyglada na fotkcha przepysznie :loveu::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 http://images23.fotosik.pl/241/efa42aa79f2efbeamed.jpg jaki zadowolony xDD gratuluję IIBISa ; ) Quote
pauli_lodz Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 witam nocną porą :) straaasznie się cieszę, że trafiłam do takiej galerii - jogurt jest przepiękny :) na pewno będę zaglądać w oczekiwaniu na kolejne zdjęcia ;) [a najbardziej to mi się chyba marzy kilka zdjęć z okresu szczenięctwa ;)] pozdrawiamy piegowatego jogurta i gratulujemy wystawowych sukcesów!! :multi: :lol: Quote
Recommended Posts