Bila Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Inez de Villaro napisał(a):muchomory już nie rosną nie? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no u mnie w lesie jeszcze widziałam Quote
Apbt_sól Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 jutro wkleie RTG , dodi :( Ale... jedziemy na AK we wrocku na cyfrowe jeszcze.. jesli operacja to tylko tam.. tylko specjalistom ufamy, nie pozwolimy cierpieć Dodi, zrobimy wszystko by suczka miala godne dziecinstwo jak i cala reszte zycia. Quote
lavinia Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 WrocŁaw jest ok - wprawdzie nie znam tam ortopedów, ale dr Skrzypczak i dr Pasławska bardzo mi pomogli z Ptysiem, po jego śmierci p doktor napisała do mnie bardzo ciepły list. Jeśli potrzebna będzie jakaś dodatkowa pomoc lub kontakt to dajcie znać i poproszę tych lekarzy, myślę, że nie odmówią. Quote
Inez de Villaro Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Apbt_sól napisał(a):jutro wkleie RTG , dodi :( Ale... jedziemy na AK we wrocku na cyfrowe jeszcze.. jesli operacja to tylko tam.. tylko specjalistom ufamy, nie pozwolimy cierpieć Dodi, zrobimy wszystko by suczka miala godne dziecinstwo jak i cala reszte zycia. a nie chcesz spróbować raczej u dr Janickiego w Warszawie to najlepszy specjalista od dysplazji.... szkoda Dodi:( Quote
Apbt_sól Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Mamy do Warszawy 600 km.. po za tym Ewa 2 dwojke dzieci ja swoje psy .. wiec nie ma tak chop siup- tym bardziej ze auta niet .. poki co . Akademia rolnicza we wroclawiu ma bardzo dobrych specjalistów - niejednoktornie operowane sa tam psy z dysplazją gorszego stopnia z wynikami dobrymi. Opieka rownież fantastyczna i blisko raptem 80 km.. pamietajac o wizytach kontrolnych.. to nie 600.. Całe szczescie ze wogle mamy AR prawie pod reka. . Dzieki Lavinia, w razie czego sie odezwiemy. fote zrobie w dzien bo przebija lapmka przez3fote.. zapomnialo mi sie:oops: Quote
Apbt_sól Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 edit cos sie powalila kolejnosc postów :oops: do usuniecia. Quote
Inez de Villaro Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 może ja sie nie znam...ale nie lepiej skonsultować się z nie jednym lekarzem zanim pozwolicie ją pociąć??? i wcale nie trzeba do Warszawy jechać- posyła sie fotkę netem i już!!! można skonsultoać bez ruszania się z domu!!! Quote
Apbt_sól Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Inez de Villaro napisał(a):może ja sie nie znam...ale nie lepiej skonsultować się z nie jednym lekarzem zanim pozwolicie ją pociąć??? i wcale nie trzeba do Warszawy jechać- posyła sie fotkę netem i już!!! można skonsultoać bez ruszania się z domu!!! Dlatego tez by konsultacji bylo kilka jedziemy na AR - tam sa ortopedzi , jedna konsultacja mamy juz za sobą, poza tym chcemy zjecie RTG cyfowe z dokladnym opisem.. w bardzo dobrej jakosci .. być moze sposob operacji bedzie inny... konsultacja drogą mailowa tez bedzie , tylko zdjecie najlepszej jakosci jest nam potrzebne... Quote
lavinia Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Majka - jedna sunia z miotu ponownie szuka domu :-( informacje w pierwszym poście wątku zbiorczego buldożków Quote
lavinia Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 niestety...jesteśmy z Agatą załamane....... Quote
Inez de Villaro Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 o nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:( Quote
Bila Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 lavinia napisał(a):niestety...jesteśmy z Agatą załamane....... Lavinia to ta suńka, która była u ciebie?:shake: Quote
agata-air Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 to ta która była u mnie na początku....;( http://www.youtube.com/v/PjXLuRUE08I Quote
Okamia Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Jaki jest powód oddania??:crazyeye: Smutne to:shake: Quote
lavinia Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Bila, ta która była u mnie to Dodi - ta sunia była u Agaty i poszła do zaprzyjażnionego domu w Żyrardowie. Sprawdzonego i zaufanego......... Quote
Inez de Villaro Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 jak widac nie ma zaufanych domów!:(:-(:-(:-(:-( Quote
emdziolek Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 O niee!!:placz: To ta suczka w której ja byłam zakochana od pierwszego wejrzenia :loveu: Ile ona ma teraz miesiecy? Macie jej jakies aktualne foto? Quote
lavinia Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 wg książeczki zdrowia urodziła się 1 maja zdjęcia będa dopiero gdy ją odbierzemy Quote
agata-air Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 emdziolek napisał(a):Macie jej jakies aktualne foto? Pierwsze zdjęcie jest aktualne i film...ja widziałam się z Nesca vel Majką tydzień temu, wszytsko niby było w porządku a tu bęc...szczególy opisze kiedyś- teraz jest zbyt wściekła, zdziwiona i rozżalona. Quote
arjuna Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Inez de Villaro napisał(a):a nie chcesz spróbować raczej u dr Janickiego w Warszawie to najlepszy specjalista od dysplazji.... szkoda Dodi:( raczej jeden z najlepszych:P We wrocławiu sa np. Doc. Osiński, Szczypka, Skrzypczak, Niedzielski i Siembieda. PIerwswzy i ostatni wymieniony-to prawdziwe sławy. POza tym, dobry radiolog to połowa sukcesu(zły radiolog może wykonać przekłamujące zdjęcie rtg), we Wrocku jest Atamaniuk-i ja Jego, jako radiologa naprawdę polecam. Quote
agata-air Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 dziś zabrałam Nesce, dziewczynka w sobotę trafi do naszej wybawicielki Beni :loveu: Z Kropką automatycznie się zaakceptowały (mimo, że obydwie mają cieczke :roll:) Nesca bardzo chce się bawić...ale Kropa nie ma ochoty :oops: __________________ Quote
agata-air Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Gdyby ktoś chciał dodać sobie banerek Buldożków w potrzebie Quote
agata-air Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 zaznaczasz banerek, klikasz kopiuj. Wchodzis z w Panel uzytkownika, sygnatura i w białym polu wklej. Potem zatwierdzasz i...już :lol: Quote
Inez de Villaro Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 SISTERS....:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts