Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jutro wkleie RTG , dodi :(

Ale... jedziemy na AK we wrocku na cyfrowe jeszcze.. jesli operacja to tylko tam.. tylko specjalistom ufamy, nie pozwolimy cierpieć Dodi, zrobimy wszystko by suczka miala godne dziecinstwo jak i cala reszte zycia.

Posted

WrocŁaw jest ok - wprawdzie nie znam tam ortopedów, ale dr Skrzypczak i dr Pasławska bardzo mi pomogli z Ptysiem, po jego śmierci p doktor napisała do mnie bardzo ciepły list. Jeśli potrzebna będzie jakaś dodatkowa pomoc lub kontakt to dajcie znać i poproszę tych lekarzy, myślę, że nie odmówią.

Posted

Apbt_sól napisał(a):
jutro wkleie RTG , dodi :(

Ale... jedziemy na AK we wrocku na cyfrowe jeszcze.. jesli operacja to tylko tam.. tylko specjalistom ufamy, nie pozwolimy cierpieć Dodi, zrobimy wszystko by suczka miala godne dziecinstwo jak i cala reszte zycia.

a nie chcesz spróbować raczej u dr Janickiego w Warszawie to najlepszy specjalista od dysplazji....
szkoda Dodi:(

Posted

Mamy do Warszawy 600 km.. po za tym Ewa 2 dwojke dzieci ja swoje psy ..

wiec nie ma tak chop siup- tym bardziej ze auta niet .. poki co .

Akademia rolnicza we wroclawiu ma bardzo dobrych specjalistów - niejednoktornie operowane sa tam psy z dysplazją gorszego stopnia z wynikami dobrymi.

Opieka rownież fantastyczna i blisko raptem 80 km.. pamietajac o wizytach kontrolnych.. to nie 600..

Całe szczescie ze wogle mamy AR prawie pod reka.

. Dzieki Lavinia, w razie czego sie odezwiemy.

fote zrobie w dzien bo przebija lapmka przez3fote.. zapomnialo mi sie:oops:

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
może ja sie nie znam...ale nie lepiej skonsultować się z nie jednym lekarzem zanim pozwolicie ją pociąć???
i wcale nie trzeba do Warszawy jechać- posyła sie fotkę netem i już!!! można skonsultoać bez ruszania się z domu!!!

Dlatego tez by konsultacji bylo kilka jedziemy na AR - tam sa ortopedzi , jedna konsultacja mamy juz za sobą, poza tym chcemy zjecie RTG cyfowe z dokladnym opisem.. w bardzo dobrej jakosci .. być moze sposob operacji bedzie inny...

konsultacja drogą mailowa tez bedzie , tylko zdjecie najlepszej jakosci jest nam potrzebne...

Posted

emdziolek napisał(a):
Macie jej jakies aktualne foto?

Pierwsze zdjęcie jest aktualne i film...ja widziałam się z Nesca vel Majką tydzień temu, wszytsko niby było w porządku a tu bęc...szczególy opisze kiedyś- teraz jest zbyt wściekła, zdziwiona i rozżalona.

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
a nie chcesz spróbować raczej u dr Janickiego w Warszawie to najlepszy specjalista od dysplazji....
szkoda Dodi:(

raczej jeden z najlepszych:P
We wrocławiu sa np. Doc. Osiński, Szczypka, Skrzypczak, Niedzielski i Siembieda. PIerwswzy i ostatni wymieniony-to prawdziwe sławy.

POza tym, dobry radiolog to połowa sukcesu(zły radiolog może wykonać przekłamujące zdjęcie rtg), we Wrocku jest Atamaniuk-i ja Jego, jako radiologa naprawdę polecam.

Posted

dziś zabrałam Nesce, dziewczynka w sobotę trafi do naszej wybawicielki Beni :loveu:

Z Kropką automatycznie się zaakceptowały (mimo, że obydwie mają cieczke :roll:)
Nesca bardzo chce się bawić...ale Kropa nie ma ochoty :oops: