lavinia Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Viris potwierdzam wpłatę bazarkową I pytam sie towarzystwa, gdzie są foty ??? Gdzie Dodi, gdzie inne glutki ?? No gdzie :mad: ? Quote
MaxAlexisBF Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 obiecuje ze w przyszlym tyg.beda fotki. mialam troszke problemow osobistych... wkleila bym juz dzis cos ,ale nie wiem jak to sie robi zawsze mi ciotka apbt sol pomaga. DoDi rosnie,zeby wymienia i zamienia sie w gryzonia wszystkiego:shake: hmmm i spi ze mna pod kołderką:oops: Quote
netti1 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 ja wstawię zdjęcia jak mi ktoś pomoże bo mam nowy komputer i nie umiem go jeszcze obsługiwac.mój malec nie jest już malcem,jest tak duży jak Dunia i waży 9,600.Rozum ma niestety bardzo mikry,strasznie rozrabia i psoci,próbuje ucieczek,szczeka w nocy na całe gardło a głos ma strasznie donośny.Dzieci nauczyły go siadac i podawac łapkę-nauka poszła gładko bo nagrodą jest pyszny drops psi. Quote
Inez de Villaro Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 o jejku jakie cudności!!!!:) z grzybkami...netti zaniedbujesz nas ostatnio:) Quote
netti1 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 nie zaniedbuję,tylko piszę na komputerze syna i mam problemy bo tu wszystko inaczej działa.dziś udało mi się wstawic zdjęcie:) Quote
Maupa4 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 netti1 napisał(a):... dziś udało mi się wstawic zdjęcie:) I to super zdjęcie :lol: Powstawiaj jeszcze ... takie "trawiaste" ... ;) Quote
Inez de Villaro Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 oho i matka chrzestna sie pojawiła :) właściwie jedna z matek :) Quote
Bila Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ha, jak matka chrzestna się pojawiała, trza też zdjęcie Ptysiora dać:diabloti: Quote
netti1 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 heh od razu rozszyfrowałaś,trzymałam kiełbasę aby ich na chwilę chociaż przystopowac do zdjęcia Quote
Inez de Villaro Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Bila...no racja... WTULAMY SIĘ .... GUCIO NADAL JESZCZE WIĘKSZY OD PTYSIA:) Quote
netti1 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Inez Twój białasek jest już ,,puszysty,,:) Quote
Inez de Villaro Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Netti ...i bardzo mnie to cieszy:) musze zważyć go... Quote
Bila Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ależ cudne śpiochy:loveu: Teraz Ptyś do jednej fotki z Porto może stanąć, dysproporcji już nie będzie:lol: Quote
lavinia Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 dziewczyny, a zauważyłyście, że one wszystkie mają takie nietypowe ogonki ?? Trochę przedłużone i zakończone takim czymś jak pędzelek, albo raczej pół pędzelka ...:loveu: Ptysiowy :loveu::loveu::loveu: reszta oczywiście też jest :loveu::loveu::loveu::loveu:, ale Ptysio to mój misio :oops: cieszę się, że towarzystwo rośnie, ale coś mało fotek innych szczeniaczków...mało....będziemy chyba kary pieniężne nakładać za brak zdjęć:diabloti: Quote
Benia-b Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ..jak kary zasilą buldożki w potrzebie-to czemu nie?:cool3: Emisia wazy 6,5 kg- jest alergikiem bez dwóch zdan-od wczoraj na specjalistycznej karmie bez zbóż kukurydzy i soi- mam nadzieje, że pomoże:cool1: Wielkościowy rywal: Pilnuję Kalusi, co by ubranka nie zdjęła: Ukochany Łatuś; Najlepsza zabawa: Trzeba zniszczyć- uczuliło mnie:mad: ..ale mi pańcia strzasnęła ubranko:evil_lol: Quote
Benia-b Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Albo Dogo nie chodzi wcale, albo wysyła pdowójnie:mad: Quote
Inez de Villaro Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Benia, Agata...cudowne rodzeństwo i jakie podobne:) Benia- :( a na co uczolona? na hillsa? i gdzie wystąpiło to uczulenie? na uchu tylko? Lavinia- dziekujemy....co Ptyś to Ptyś:) musi godnie nosić to imię:) Quote
Benia-b Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Z tego wynika, że mała uczulona na hillsa , choć nie wiem, czy na akurat tę firmę, czy w ogóle na mięso i zboża.. Wysypka jest....wszedzie-oprocz brzuszka . Zobacz fotkę na worku-widac z boku przerzedzoną sierśc-ma tak tez na łapach, na głowie babelki, na pyszczychu również. Wyeliminowaliśmy wszelkie choroby-została karma-a jako, że nie wiadomo, czy to mieso, czy zboża-zakupiłam z rybą:evil_lol: Quote
Bila Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Benia - nareszcie:multi::multi::multi:. A Kalusia co, sterylkę miała? A gdzie Zorka? Quote
Ewusek Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Beniu, kup jej Test of the Wild z rybami, tam wogolw nie ma zboz. Karma rewelacyjna ! Quote
Recommended Posts