Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obiecuje ze w przyszlym tyg.beda fotki. mialam troszke problemow osobistych...
wkleila bym juz dzis cos ,ale nie wiem jak to sie robi zawsze mi ciotka apbt sol pomaga. DoDi rosnie,zeby wymienia i zamienia sie w gryzonia wszystkiego:shake:
hmmm i spi ze mna pod kołderką:oops:

Posted

ja wstawię zdjęcia jak mi ktoś pomoże bo mam nowy komputer i nie umiem go jeszcze obsługiwac.mój malec nie jest już malcem,jest tak duży jak Dunia i waży 9,600.Rozum ma niestety bardzo mikry,strasznie rozrabia i psoci,próbuje ucieczek,szczeka w nocy na całe gardło a głos ma strasznie donośny.Dzieci nauczyły go siadac i podawac łapkę-nauka poszła gładko bo nagrodą jest pyszny drops psi.

Posted

dziewczyny, a zauważyłyście, że one wszystkie mają takie nietypowe ogonki ?? Trochę przedłużone i zakończone takim czymś jak pędzelek, albo raczej pół pędzelka ...:loveu:

Ptysiowy :loveu::loveu::loveu:

reszta oczywiście też jest :loveu::loveu::loveu::loveu:, ale Ptysio to mój misio :oops:

cieszę się, że towarzystwo rośnie, ale coś mało fotek innych szczeniaczków...mało....będziemy chyba kary pieniężne nakładać za brak zdjęć:diabloti:

Posted

..jak kary zasilą buldożki w potrzebie-to czemu nie?:cool3:

Emisia wazy 6,5 kg- jest alergikiem bez dwóch zdan-od wczoraj na specjalistycznej karmie bez zbóż kukurydzy i soi- mam nadzieje, że pomoże:cool1:

Wielkościowy rywal:

Pilnuję Kalusi, co by ubranka nie zdjęła:

Ukochany Łatuś;

Najlepsza zabawa:

Trzeba zniszczyć- uczuliło mnie:mad:

..ale mi pańcia strzasnęła ubranko:evil_lol:

Posted

Z tego wynika, że mała uczulona na hillsa , choć nie wiem, czy na akurat tę firmę, czy w ogóle na mięso i zboża..
Wysypka jest....wszedzie-oprocz brzuszka . Zobacz fotkę na worku-widac z boku przerzedzoną sierśc-ma tak tez na łapach, na głowie babelki, na pyszczychu również. Wyeliminowaliśmy wszelkie choroby-została karma-a jako, że nie wiadomo, czy to mieso, czy zboża-zakupiłam z rybą:evil_lol: