Menrzuś Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/11475014-post25117.html Quote
akucha Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 O rany... biedny Gacuś. Menrzuś, ja cały rok, od lutego walczę z oczami mojej bulwy. Leczenie oka jest długotrwałe. Na rogówce jest tylko stan zapalny? Nie ma uszkodzenia? Jakby coś, to radzę od razu do Garncarza, do Warszawy, z oczkiem jechać. Quote
Inez de Villaro Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 WSZYSTKIM CZŁONKOM NASZEJ WIELKIEJ BULWOWEJ RODZINY .......ORAZ SYMPATYKOM.............ŻYCZYMY.... WESOŁYCH ŚWIAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Myspace Glitter Graphics Quote
Benia-b Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Melduje się grypa żołądkowa i z całą moją hałastrą-i życzy wszystkim Zdrowych, Wesołych Świąt!!!:loveu: Quote
Inez de Villaro Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Witaj Grypo!!! a z poczty znowu nic nie dotarło??? :( bardzo mi przykro,że nie dostaniesz moich życzeń przed świetami :( Quote
Inez de Villaro Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Barney tez miał taki uraz oka...ale mu nikt niczego nie zszył...to musi byc straszne :( Barneyowi została blizna na rogówce...(chyba tak to sie nazywa?):-( Quote
Menrzuś Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Benia-b']Menrzuś- jak Gacuś? Byłem dzisiaj na kontroli, bo nie podobał mi się kolor tej powieki, no i jakieś nitki wystawały. Ale wetka stwierdziła, że na razie jest książkowo :multi: Wetka przemyła strzykawą oczko i jeszcze czymś nasmarowała. Przy okazji tych czynności mało nie została pożarta przez tą małą bestię :evil_lol: Ile to było sapania, chrumkania, warczenia - nawet cały garnitur zębisk, z gulgotem w tle, wetce pokazał :evil_lol: a był pod działaniem środków na przetrzymanie jazdy samochodem. Chłopak ma dobry humorek, je za dwóch, a broi za trzech. Regularnie ze spacerów w kołnierzu przynosi różne specjały :evil_lol: Już się jakoś przyzwyczaił to tego plastiku na szyi. Cały czas prowokuje Argona, żeby mu lizał to oczko - na noc są odseparowani. Quote
Menrzuś Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Inez de Villaro napisał(a):Barney tez miał taki uraz oka...ale mu nikt niczego nie zszył...to musi byc straszne :( Barneyowi została blizna na rogówce...(chyba tak to sie nazywa?):-( To strasznie tylko wygląda - jakby oka nie miał. Ale mruganie powieką bardziej by go bolało i ponoć większe szkody mogłoby przynieść. Poza tym jak na to oko nie widzi, to łatwiej go z zaskoku zakroplić :lol: Quote
Benia-b Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Menrzuś']To strasznie tylko wygląda - jakby oka nie miał. Ale mruganie powieką bardziej by go bolało i ponoć większe szkody mogłoby przynieść. Poza tym jak na to oko nie widzi, to łatwiej go z zaskoku zakroplić :lol: Matko i córko!!:crazyeye: Gacusia mordują:angryy: Byłem dzisiaj na kontroli, bo nie podobał mi się kolor tej powieki, no i jakieś nitki wystawały. Ale wetka stwierdziła, że na razie jest książkowo :multi: Menrzuś-ja Cie prosze-mniej dokładniej-bo mi sie włos na głowie jeży:shock::evil_lol: Gacuś -chłop na schwał:multi: I ząbki pokazał i w abażurze na głowie chodzi-normalnie modelowy chłopak:evil_lol: A co bedzie dalej? Jak długo bedziecie modę na kołnierze lansować?? Quote
Menrzuś Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Benia-b']Matko i córko!!:crazyeye: Gacusia mordują:angryy: Menrzuś-ja Cie prosze-mniej dokładniej-bo mi sie włos na głowie jeży:shock::evil_lol: Gacuś -chłop na schwał:multi: I ząbki pokazał i w abażurze na głowie chodzi-normalnie modelowy chłopak:evil_lol: A co bedzie dalej? Jak długo bedziecie modę na kołnierze lansować?? Zaraz tam mordują :evil_lol:....nauczył się od Sylwy chwytów zębami :lol: Ta była jak najbardziej lajtowa wersja opowieści :diabloti: Ponoć 5go stycznia zdjęcie szwów i dalsze leczenie :roll: Quote
Benia-b Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Menrzuś napisał(a):Zaraz tam mordują :evil_lol:....nauczył się od Sylwy chwytów zębami :lol: Ta była jak najbardziej lajtowa wersja opowieści :diabloti: Ponoć 5go stycznia zdjęcie szwów i dalsze leczenie :roll: To ja Ci ogromnie dźwięczną jestem za tę lajtową wersję-innej sobie nawet nie staram wyobrazić :evil_lol::lol!: Jak wszystko ksiązkowo sie ukazuje-znaczy Gacuś do zdrowia powróci-choć jak czytam, mało przejęty uszczerbkiem:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Benia-b napisał(a):To ja Ci ogromnie dźwięczną jestem za tę lajtową wersję-innej sobie nawet nie staram wyobrazić :evil_lol::lol!: Jak wszystko ksiązkowo sie ukazuje-znaczy Gacuś do zdrowia powróci-choć jak czytam, mało przejęty uszczerbkiem:evil_lol: Przecież wiem, że tutaj są same delikatne osóbki :razz: więc wersją hardcorową zostawię dla siebie :lol: Własnie wgrywam filmik jak to chorutki, biedniutki Gacorek bawi się z Argonem ;) Quote
Benia-b Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Menrzuś napisał(a): Własnie wgrywam filmik jak to chorutki, biedniutki Gacorek bawi się z Argonem ;) Znaczy jednooki bandyta wyrusza na łowy:evil_lol:-no co-ucze się:diabloti: Gdzie ten filmik?:mad: Zamknę oczy i będę oglądała:eviltong: Quote
agata-air Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Inka i Jaco, fotka jeszcze z Września, dopiero odkryłam, że taką zrobiłam i teraz Quote
agata-air Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 YouTube - 20081221102 http://www.youtube.com/watch?v=SoDJwcHwaE4 Quote
Benia-b Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ale Inka zasuwa:evil_lol:. Jaco nawet trawki nie zdążył powąchać-a ona juz kilka kółek zrobiła:evil_lol:..A co sie stało z Waszym śniegiem?:mad: Quote
Menrzuś Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='Benia-b']Znaczy jednooki bandyta wyrusza na łowy:evil_lol:-no co-ucze się:diabloti: Gdzie ten filmik?:mad: Zamknę oczy i będę oglądała:eviltong: No ciiiiiiiicho.....nie dałem rady wkleić :roll: http://www.youtube.com/v/xuZYF4wowT0 Gackowe warczenie Quote
Benia-b Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Menrzuś-to już wiem, dlaczego nie panikujesz:evil_lol: Gacuś uzbrojony, hełm na głowie-ale daje czadu:evil_lol: Agata-to ja do mnie zapraszam na doopoloty:evil_lol: u mnie jeszcze śnieży i lezy i piesy zaczęły sikoo na schodach robić,(w koncu odsnieżone) co by łapek nie zamoczyć..a jak wieczorkiem zamarzają schody....:mad: Quote
Menrzuś Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='Benia-b']Menrzuś-to już wiem, dlaczego nie panikujesz:evil_lol: Gacuś uzbrojony, hełm na głowie-ale daje czadu:evil_lol: Wiesz.....dobry humorek i dobry apetyt raczej dobrze rokuje, chociaż to co zobaczymy za tydzień jest wielką niewiadomą. Hełm się rozpada - nawet plastry już nie pomagają :shake:...tylko jeden mam w odwodzie :shake:......:evil_lol: Quote
Inez de Villaro Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Benia- to macie żółte lodowisko ;P Quote
Recommended Posts