Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany... biedny Gacuś.
Menrzuś, ja cały rok, od lutego walczę z oczami mojej bulwy. Leczenie oka jest długotrwałe.
Na rogówce jest tylko stan zapalny? Nie ma uszkodzenia?
Jakby coś, to radzę od razu do Garncarza, do Warszawy, z oczkiem jechać.

Posted

[quote name='Benia-b']Menrzuś- jak Gacuś?
Byłem dzisiaj na kontroli, bo nie podobał mi się kolor tej powieki, no i jakieś nitki wystawały. Ale wetka stwierdziła, że na razie jest książkowo :multi:
Wetka przemyła strzykawą oczko i jeszcze czymś nasmarowała. Przy okazji tych czynności mało nie została pożarta przez tą małą bestię :evil_lol: Ile to było sapania, chrumkania, warczenia - nawet cały garnitur zębisk, z gulgotem w tle, wetce pokazał :evil_lol: a był pod działaniem środków na przetrzymanie jazdy samochodem.
Chłopak ma dobry humorek, je za dwóch, a broi za trzech. Regularnie ze spacerów w kołnierzu przynosi różne specjały :evil_lol: Już się jakoś przyzwyczaił to tego plastiku na szyi. Cały czas prowokuje Argona, żeby mu lizał to oczko - na noc są odseparowani.

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
Barney tez miał taki uraz oka...ale mu nikt niczego nie zszył...to musi byc straszne :(
Barneyowi została blizna na rogówce...(chyba tak to sie nazywa?):-(

To strasznie tylko wygląda - jakby oka nie miał. Ale mruganie powieką bardziej by go bolało i ponoć większe szkody mogłoby przynieść. Poza tym jak na to oko nie widzi, to łatwiej go z zaskoku zakroplić :lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']To strasznie tylko wygląda - jakby oka nie miał. Ale mruganie powieką bardziej by go bolało i ponoć większe szkody mogłoby przynieść. Poza tym jak na to oko nie widzi, to łatwiej go z zaskoku zakroplić :lol:

Matko i córko!!:crazyeye: Gacusia mordują:angryy:

Byłem dzisiaj na kontroli, bo nie podobał mi się kolor tej powieki, no i jakieś nitki wystawały. Ale wetka stwierdziła, że na razie jest książkowo :multi:

Menrzuś-ja Cie prosze-mniej dokładniej-bo mi sie włos na głowie jeży:shock::evil_lol:

Gacuś -chłop na schwał:multi: I ząbki pokazał i w abażurze na głowie chodzi-normalnie modelowy chłopak:evil_lol:
A co bedzie dalej? Jak długo bedziecie modę na kołnierze lansować??

Posted

[quote name='Benia-b']Matko i córko!!:crazyeye: Gacusia mordują:angryy:

Menrzuś-ja Cie prosze-mniej dokładniej-bo mi sie włos na głowie jeży:shock::evil_lol:

Gacuś -chłop na schwał:multi: I ząbki pokazał i w abażurze na głowie chodzi-normalnie modelowy chłopak:evil_lol:
A co bedzie dalej? Jak długo bedziecie modę na kołnierze lansować??
Zaraz tam mordują :evil_lol:....nauczył się od Sylwy chwytów zębami :lol:

Ta była jak najbardziej lajtowa wersja opowieści :diabloti:

Ponoć 5go stycznia zdjęcie szwów i dalsze leczenie :roll:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Zaraz tam mordują :evil_lol:....nauczył się od Sylwy chwytów zębami :lol:

Ta była jak najbardziej lajtowa wersja opowieści :diabloti:

Ponoć 5go stycznia zdjęcie szwów i dalsze leczenie :roll:

To ja Ci ogromnie dźwięczną jestem za tę lajtową wersję-innej sobie nawet nie staram wyobrazić :evil_lol::lol!:

Jak wszystko ksiązkowo sie ukazuje-znaczy Gacuś do zdrowia powróci-choć jak czytam, mało przejęty uszczerbkiem:evil_lol:

Posted

Benia-b napisał(a):
To ja Ci ogromnie dźwięczną jestem za tę lajtową wersję-innej sobie nawet nie staram wyobrazić :evil_lol::lol!:

Jak wszystko ksiązkowo sie ukazuje-znaczy Gacuś do zdrowia powróci-choć jak czytam, mało przejęty uszczerbkiem:evil_lol:

Przecież wiem, że tutaj są same delikatne osóbki :razz: więc wersją hardcorową zostawię dla siebie :lol:

Własnie wgrywam filmik jak to chorutki, biedniutki Gacorek bawi się z Argonem ;)

Posted

Menrzuś napisał(a):

Własnie wgrywam filmik jak to chorutki, biedniutki Gacorek bawi się z Argonem ;)

Znaczy jednooki bandyta wyrusza na łowy:evil_lol:-no co-ucze się:diabloti:
Gdzie ten filmik?:mad: Zamknę oczy i będę oglądała:eviltong:

Posted

Menrzuś-to już wiem, dlaczego nie panikujesz:evil_lol:
Gacuś uzbrojony, hełm na głowie-ale daje czadu:evil_lol:

Agata-to ja do mnie zapraszam na doopoloty:evil_lol: u mnie jeszcze śnieży i lezy i piesy zaczęły sikoo na schodach robić,(w koncu odsnieżone) co by łapek nie zamoczyć..a jak wieczorkiem zamarzają schody....:mad:

Posted

[quote name='Benia-b']Menrzuś-to już wiem, dlaczego nie panikujesz:evil_lol:
Gacuś uzbrojony, hełm na głowie-ale daje czadu:evil_lol:

Wiesz.....dobry humorek i dobry apetyt raczej dobrze rokuje, chociaż to co zobaczymy za tydzień jest wielką niewiadomą.
Hełm się rozpada - nawet plastry już nie pomagają :shake:...tylko jeden mam w odwodzie :shake:......:evil_lol: