Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudna fotka!!! Buuu ja tak nie potrafię:placz:
..i jak to bedzie? Rodzina nie zasiądzie razem do wigilijnego stołu?:mad:
Trzeba to zmienić:evil_lol:

Agniesia-super wiadomość!!!:multi:

Posted

Jak to kim:mad:???-to nasza Majutka nasłodsza:loveu:-prezencik gwiazdkowy:eviltong:

U nas jak najbardziej ok-choć zaczynaja sie przepychanki o miejsce w stadzie.
Panuję nad tym całym moim głosem:evil_lol:-ale chcąc nie chcąc za jakiś czas Majutka bedzie ta "ważniejsza"-chyba, że po sterylce straci chęci do podporządkowania sobie Emisi.
Guz nam się pieknie goi-smarujemy srebrem koloidalnym i jesteśmy na antybiotyku. Czekamy w jakim tempie bedzie odrastał(o ile bedzie)-jesli szybko-za miesiąc trzeba go bedzie wyciąć-jesli wolniej-doczekamy do sterylki..
Emiska już prawie cała zarośnięta:multi: Majutka też zaczyna się owłasiać:evil_lol:

Posted

Mój kawaler dziś stał pod drzewkiem i wąchał,wąchał,wąchał pieniek,stanął boczkiem,drugim boczkiem,już myślałam,że nogę podniesie,ale spojrzał na mnie bezradnie jakby mówił,,no i co ja robić?,,i ukucnął do sikania.Chyba już niebawem skończy sikać po damsku.

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
no bo pewnie żeś mu pokazywał co i jak ???:eviltong::eviltong::eviltong: jak facet z facetem...a my baby co?

Na spacerach Argon jest dla małego prawdziwym guru - co on wącha, to Gacek wącha.....co on zasikuje, to mały też. Fajnie wygląda jak Sylwa zrobi, to Gacek zaeaz zasikuje - przecież ona jest JEGO!!!! :evil_lol:

Posted

Benia-b napisał(a):
Leżę i kwiczę:evil_lol::evil_lol:

Czekałam do końca, aby wiedziec jakie Gacuś babki preferuje-ale nijak widac nie było:cool1:

Cenzura ma się dobrze :evil_lol: