Inez de Villaro Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ciesze sie że sie podoba....muszę baterie kupić bo wszystkie już zużyłam...Ptysio jest taki fotogeniczny:) Quote
Viris Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Inez de Villaro napisał(a):ja tylko poprosiłam Viris....nikogo nie zmuszam do niczego... Inez de Villaro napisał(a):Viris się jakoś obruszyła....hmmmmm A nie zauważyłaś buźki - :cool1:? Quote
Apbt_sól Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Maja na wakacjach , ma sie dobrze , rano poki chlodno ma spacerek . Pozniej siedzi cieniu by sie nie przegrzała. Tuli się do rodzinki , spia razem :) Wszyscy sa oczarowani mała . W pozniedzlek zdjęcia :cool1: Quote
lavinia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 tak, tak, zdjęcia zdjęcia, dużo zdjęć poproszę malutkiej :-) Quote
Inez de Villaro Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Viris- taka buźka to może rózne rzeczy oznaczać....:) np. że mnie zabijasz wzrokiem :) a tego bym nie przeżyła...;) Quote
Apbt_sól Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 widze ze maja polubi zabwi zmoja banda :razz: -cudna ach! Quote
agata-air Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Apbt_sól']Maja na wakacjach , ma sie dobrze , rano poki chlodno ma spacerek . Pozniej siedzi cieniu by sie nie przegrzała. Tuli się do rodzinki , spia razem :) Wszyscy sa oczarowani mała . W pozniedzlek zdjęcia :cool1: Czy piszesz o mojej Mai ?? Imię w końcu zostało?? Dziewczynka nie płakała w podróży?? nie nudzi jej się bez innych psów?? no i mam miliony pytań ;p ale przede wszystkim czekam na zdjęcia. a tu Maja jeszcze u mnie Quote
lavinia Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Czy piszesz o mojej Mai ?? nie, Agata, ona pisze o mojej Mai :eviltong::lol: Quote
Apbt_sól Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='agata-air']Czy piszesz o mojej Mai ?? Imię w końcu zostało?? Dziewczynka nie płakała w podróży?? nie nudzi jej się bez innych psów?? no i mam miliony pytań ;p ale przede wszystkim czekam na zdjęcia. a tu Maja jeszcze u mnie Maja ma imie Didi - taka mała zmiana nie bijcie :loveu: w podrozy była grzeczna , nie plakała spała lkub witała pasazerów- byla mega grzeczna :loveu: nie ma czasu sie nus\dzić bo wciaz kolo niej ktos iega i sie nia zajmuje a w pozniedzialek juz bedzie gnebila moja suke i uczula sie najgorszych rzeczy :diabloti::loveu: fotanki w poeniedziełek, bażdzcie dzielne czekajcie cioteczki:p :loveu: Quote
lavinia Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 No,dzis poniedziałek fotki, fotki, duzo fotek poproszę a reszta "rodzinki" tez się słabo stara -ostatnio tylko Netti wklejała aktualne zdjęcia...a gdzie pozostali?? czy wy sobie myślicie, że teraz to już można dać spokój sobie z dogo i z nami ?? Nie, moi drodzy, oświadczam, że nie ma na to szans :eviltong::mad::loveu: Quote
agata-air Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 moim zrobić foto nie tak łatwo :cool3: one się cały czas ruszają, nawet stabilizator obrazu nie pomaga ;p mogę umieszczać zdj jak śpią ale to wszystkie foty takie same:oops: Pośledzę je trochę z aparatem i jak uzbieram kilka fajnych to wrzucę. Co do reszty domków jak możecie sie tak obijać?? ja tu codziennie z nadzieją że zobaczę rodzeństwo moich brzdąców a tu nic! gdzie te buldożki bez głowy? :evil_lol: ps. dziś mieliśmy zobaczyć zdjęcia Didi:cool1: Quote
Inez de Villaro Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 o przepraszam ...ja wklejałam tez ostatnio....:) Quote
Maupa4 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Inez de Villaro napisał(a):o przepraszam ...ja wklejałam tez ostatnio....:) Trzy zdjęcia ...:mad: Trzy zdjęcia nie rozwiązują sprawy ... Proszę brac przykład - nie wiem z resztą czy dobry - ze mnie ... zdjęcia TYLKO w ilościach hurtowych ... ;) Zapomniałam dodac ... CODZIENNIE ... ;) Quote
Apbt_sól Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Kochani beda dzis foty Didi- spokojnie :) czekam az Ewa mi je wyśle a musi rodzine "obrobić" by zasiasc do komputera :razz: Quote
Inez de Villaro Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 nie trzy tylko cztery.....:) zapasów ciąg dalszy..... i zmęczenie po zapasach....całe łóżko moje!!! ale po chwili...znowu mogę szaleć....i zaglądać Guciowi do pyska:) ale w konkursie bewetu znacząco wyprzedził nas ...koteczek...ciotki nie głosują na Ptysia :( Quote
Inez de Villaro Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 podgryzanie za ucho.... i spanie razem na kanapie oczywiście... i zabawy w ogrodzie.... i mordowanie Barneya.... Jeśli Ptyś sie podoba to zagłosujecie ciotki w konkursie foto bewetu na moich chłopaków, nie dajmy sie wyprzedzić kotkowi!:) Quote
agata-air Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 na żabe żyrafa twins "kofam cię Jurasku" "mamusiu nie kręć się" "Agatkoo przestań ruszać brzuchem bo spać nie mogę" "o teraz jest wspaniale" Quote
pati Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 dziewczyny te wasze male brzuszki sa tak rozkoszne ze oczu oderwac nie mozna Quote
joannaw Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Dziewczyny cudne zdjęcia. Szkoda, że pozostali wlaściciele nie wklejają zdjęć swoich pociech. Gacek ma swój wątek, który często odwiedzam. Maluch rośnie jak na drożdżach i coraz bardziej podobny do swoich wpóldomowników bokserów (Argona i Sylwi). Ale na Balbinki zdjęcia czekam z niecierpliwością. Asia - może jakieś aktualne fotki ??? Quote
akucha Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Mało!!!!!!!!!!!!! Jeszcze chcemy!!! I pozostałe domki niech nas uszczęśliwią, chcemy oglądać :lol: Trochę już urosły szkraby, śliczne są :loveu: Inez, idę na Bewet, zrobię agitację wśród swoich ciotek. Quote
netti1 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 mój rośnie jak na drożdżach,biega ,skacze,podgryza.Ma problem z wypadającymi 3 powiekami,jak dorośnie to chyba będzie musiał miec zabieg. Quote
Recommended Posts