Isadora7 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ja też zazdroszczę. Obserwuję od początku całą akcję i aż mnie ssie z zadrości. maluchy jesteście cudne. Ciotki was rozpaskudzą okrutnie (tez bym to zrobiła) Quote
lavinia Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 ciotki te co nie mają bąbli - powiem wam w tajemnicy, cicho, sza, ze za jakiś czas, już wkrótce, już niedługo może i wy się doczekacie :loveu::loveu::loveu: ale nie pytajcie więcej, bo nic nie powiem, nie mogę, bo zapeszę Quote
lothia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Lavinia mówisz że popowrocie mogę znowu na bulwiastego gościa się szykowac? Quote
jenis Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ja tez chcę bąbla:placz:.Mam swoich sporo psiurów ale chce jeszcze hi hi Pokazałabym moja bulwe ale nie umiem fotek na dogo wstawiać:oops: Quote
xmartix Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 lavinia napisał(a):ciotki te co nie mają bąbli - powiem wam w tajemnicy, cicho, sza, ze za jakiś czas, już wkrótce, już niedługo może i wy się doczekacie :loveu::loveu::loveu: ale nie pytajcie więcej, bo nic nie powiem, nie mogę, bo zapeszę :niedowia::question::hmmmm: Quote
dorcia44 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 a ja mysle o tej 3 l. yorkównie ,wyniszczonej ,małej i biednej....napisałm do agaty air,czekam . Quote
demi Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 przepiękne są te maluszki! Tylko po zazdroscić, że ma się takie kluski w domku:loveu: a co z resztą? Czy już po Warszawie zostały rozdane na dt?:razz: a te biedaczki co zostały... ktoś tam z wawy coś działa od np spanieli? bo tam biedaczki jak by miały zostać to ....:-( Quote
lavinia Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 facet do mnie dzwonił dzis rano - trzeba dac odpowiedż najpóżniej do godz 15.00 dziś, bo on wyjeżdża. dajcie znać, czy są jakieś ustalenia Quote
lothia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 na spanielach dziewczyna miałaby transport ale ma dzieci w domu a podobno te psiaki do dzieci się nie nadają[tyle udało mi sie wyczytac] Quote
lavinia Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 ja nie wiem, czy się nadają, gdzie to wyczytałaś ?? widziałam te sunie - były ok, a szczeniak, jak szczeniak, cały w pląsach był Quote
lothia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 na spanielach do adopcji,ta panna rozmawiała z gosciem przez telefon w sprawie spanieli i chyba tak jej powiedział Quote
lavinia Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 nie mogę :eviltong: obgryzaj, ciotka, obgryzaj :evil_lol: Quote
netti1 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Cytat: Napisał lavinia ciotki te co nie mają bąbli - powiem wam w tajemnicy, cicho, sza, ze za jakiś czas, już wkrótce, już niedługo może i wy się doczekacie :loveu::loveu::loveu: ale nie pytajcie więcej, bo nic nie powiem, nie mogę, bo zapeszę :niedowia::question::hmmmm: uchyl chociaż rąbka tajemnicy bo paznokcie poobgryzamy! Quote
lothia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 cytat z wątku spanieli beata.b napisał(a):Witam ponownie..więc tak dodzwoniłam się do Pana "hodowcy":angryy: suczki są i owszem..niestety nie nadają sie do domu z dziećmi..a ja ma 6 letnie bliżniaki..(które zaniziały by je na śmierc)..pieski mają książeczki..ale szczepione były za szczeniaka:shake: innych przeglądów wet. nie miały robione.....były trzymane tylko na polu..raczej nie nadają sie do domu szczególnie dziećmi...:placz:no i za drugą cieczką były kryte..każda z nich miała co najmniej po 1 miocie..:mad:heh ...mam zgryz..chyba jednak nie będę ryzykowała jechania tych 400 km w jedną stroę, bo jak nie tolerują dzieci to raczej nie ma sensu..a tak miało być pięknie..:placz: Quote
Folen Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Moja siostra zakochała się w maluchu Lavinii, i teraz jest lament :loveu: Obiecałam jej, że już żadnego psa z dogo nie zobaczy. Gratuluję akcji! A jak się mają ONki tam? Quote
dorcia44 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 jak by ktoś jechał to pomyslcie o zabraniu tej yokówny.. Gacusie wygryzły rezydentke z jej własnego posłanka które to zostało im wypożyczone...poczym zaraz tam się uwaliły :lol: będą z nich bardzo mądre psiaki . Zaliczyły dziś pierwszy spacer,wynosiłam na dwór 8 kg. psa w trzech kawałkach :p ale im się podobało ,tyle w nich radości ,ale gapcie jeszcze straszne. Quote
Sielka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Hej ciotki! Jestem jedna z babek które zaoferowały DS (przez Viris). Chcialam najciemniejszą sunię, ale moje serducho skradła sunia nr 6:loveu:. I to własnie na nią się zdecydowałam.:loveu: W razie gdyby któraś z ciotek chciała się ze mna skontaktować to prosze napisać na PW, podam numery etc ;p Quote
Sielka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 No widze nie tylko mi serduszko skradła. Moja mama, u ktorej tymczasowo mieszkam, nie do końca była przekonana do kupek, siuśków i pisków, ale kiedy pokzałam jej zdjęcie malutkiej, oszalała :D Quote
Sielka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 one wszystkie skradają serducha:D Sa niesamowite :loveu: Quote
dorcia44 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 a pieszczochy z nic niesamowite . Właściwie to ciągle chciałoby się je dotykac ,całowć ,głaskać .... Quote
Viris Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Dobra jestem. Podsumowanie o kim i o czym wiem. PIES 1- auraa 2- auraa 3- dorcia44 4- agata air 5- joannaw 6- maupa4 SUKI 1- dorcia44 2- agata air 3- maupa4 - ma DS 4- agata air 5- lothia 6- joannaw Teraz tak Sielka DS - sunia nr 6 Pan Robert - jeszcze nie zaakceptowany przez lavinię DS - piesek nr 3 DS od maupy - sunia nr 3 DS z Trójmiasta zatwierdzony przez Lavinię - pieski 1,4lub 5 - zależy który może dziś-jutro jechać. DS z Krakowa - sunia biało czarna - wyślę zapytanie coby się upewnić. DS z Zawiercia - wyślę zapytanie. Mamy jeszcze jakieś DS??? Quote
Recommended Posts