Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciotki te co nie mają bąbli - powiem wam w tajemnicy, cicho, sza, ze za jakiś czas, już wkrótce, już niedługo może i wy się doczekacie :loveu::loveu::loveu:

ale nie pytajcie więcej, bo nic nie powiem, nie mogę, bo zapeszę

Posted

Ja tez chcę bąbla:placz:.Mam swoich sporo psiurów ale chce jeszcze hi hi
Pokazałabym moja bulwe ale nie umiem fotek na dogo wstawiać:oops:

Posted

lavinia napisał(a):
ciotki te co nie mają bąbli - powiem wam w tajemnicy, cicho, sza, ze za jakiś czas, już wkrótce, już niedługo może i wy się doczekacie :loveu::loveu::loveu:

:niedowia::question::hmmmm:

Posted

przepiękne są te maluszki! Tylko po zazdroscić, że ma się takie kluski w domku:loveu: a co z resztą? Czy już po Warszawie zostały rozdane na dt?:razz:

a te biedaczki co zostały... ktoś tam z wawy coś działa od np spanieli? bo tam biedaczki jak by miały zostać to ....:-(

Posted

Cytat:
Napisał lavinia

:niedowia::question::hmmmm:

uchyl chociaż rąbka tajemnicy bo paznokcie poobgryzamy!

Posted

cytat z wątku spanieli

beata.b napisał(a):
Witam ponownie..więc tak dodzwoniłam się do Pana "hodowcy":angryy: suczki są i owszem..niestety nie nadają sie do domu z dziećmi..a ja ma 6 letnie bliżniaki..(które zaniziały by je na śmierc)..pieski mają książeczki..ale szczepione były za szczeniaka:shake: innych przeglądów wet. nie miały robione.....były trzymane tylko na polu..raczej nie nadają sie do domu szczególnie dziećmi...:placz:no i za drugą cieczką były kryte..każda z nich miała co najmniej po 1 miocie..:mad:heh ...mam zgryz..chyba jednak nie będę ryzykowała jechania tych 400 km w jedną stroę, bo jak nie tolerują dzieci to raczej nie ma sensu..a tak miało być pięknie..:placz:

Posted

Moja siostra zakochała się w maluchu Lavinii, i teraz jest lament :loveu: Obiecałam jej, że już żadnego psa z dogo nie zobaczy.

Gratuluję akcji!

A jak się mają ONki tam?

Posted

jak by ktoś jechał to pomyslcie o zabraniu tej yokówny..
Gacusie wygryzły rezydentke z jej własnego posłanka które to zostało im wypożyczone...poczym zaraz tam się uwaliły :lol:
będą z nich bardzo mądre psiaki .
Zaliczyły dziś pierwszy spacer,wynosiłam na dwór 8 kg. psa w trzech kawałkach :p
ale im się podobało ,tyle w nich radości ,ale gapcie jeszcze straszne.

Posted

Hej ciotki!
Jestem jedna z babek które zaoferowały DS (przez Viris). Chcialam najciemniejszą sunię, ale moje serducho skradła sunia nr 6:loveu:. I to własnie na nią się zdecydowałam.:loveu: W razie gdyby któraś z ciotek chciała się ze mna skontaktować to prosze napisać na PW, podam numery etc ;p

Posted

No widze nie tylko mi serduszko skradła. Moja mama, u ktorej tymczasowo mieszkam, nie do końca była przekonana do kupek, siuśków i pisków, ale kiedy pokzałam jej zdjęcie malutkiej, oszalała :D

Posted

Dobra jestem.

Podsumowanie o kim i o czym wiem.

PIES
1- auraa
2- auraa
3- dorcia44
4- agata air
5- joannaw
6- maupa4

SUKI
1- dorcia44
2- agata air
3- maupa4 - ma DS
4- agata air
5- lothia
6- joannaw

Teraz tak
Sielka DS - sunia nr 6
Pan Robert - jeszcze nie zaakceptowany przez lavinię DS - piesek nr 3
DS od maupy - sunia nr 3
DS z Trójmiasta zatwierdzony przez Lavinię - pieski 1,4lub 5 - zależy który może dziś-jutro jechać.
DS z Krakowa - sunia biało czarna - wyślę zapytanie coby się upewnić.
DS z Zawiercia - wyślę zapytanie.

Mamy jeszcze jakieś DS???