Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gameta napisał(a):
Viris, idź już spać, zanim padniesz przy kompie :-)
Dobranocka wszystkim
Spokojnie, szyję. A jak się ma igły w palce powbijane to się spać nie chce.
Dzwoniłam do Doroty, już wracam do domu. Za jakieś 15-20 minut powinna być.

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super, że bulwy uratowane.:)
Co z yorkami?

Jak będe mogła pomóc z DT dla jakiegoś szczyla to nie ma problemu.:roll:
Tylko wracam w piątek wieczorkiem z 'urlopu'.

Posted

ale wam zazdroszcze tych bulwek są takie kochane no ale mówi się trudno już mam na oku coś innego:eviltong:chyba że będziecie w okolicy krakowa to nadal podtrzymuje domek.

Posted

Karilka napisał(a):
Super, że bulwy uratowane.:)
Co z yorkami?

Na bulwy ( 4 suki ) dziewczyny wydały chyba całą kasę jaką miały. Na szczeniaki wzięta pożyczka. Jeśli yorki mają swoich miłośników - to może oni też wezmą pożyczkę? My musimy teraz ( myślę że dziś ) ustalić gdzie jadą szczyle na DT ( dłuższe to znaczy do czasu znalezienia DS ) no i sprawdzić i zdecydować co do DS.
No i spłacić conaj mniej 3tysiące pożyczki i zebrać kasę na resztę wydatków.

Tyle co dziewczyny mogły to "zaklepały" sukę yorka ( 600 zł ), suki cockery ( po 100 zł ) , chłopaka cockera ( 200 zł ), sukę mopsa ( 600 zł ) do piątku.

Posted

Wzięłam i ja na tymczas ... :oops:
Wybrałam sobie ... dwa najsłabsze szczeniaki ... Może inaczej - powiedziałam że wezmę najsłabszego ... a że były takie dwa no to wzięłam dwa - biały chłopiec i biała dziewczynka. Maciupeńkie - 1,80 kg i 2.05 kg.
Trzeciego maluchowatego malucha wzieła Agata.
Te trzy nie miały żadnej szansy na dojechanie gdziekolwiek ...

A teraz zdjęcia - jakośc nie najlepsza bo zdjęcia z telefonu ale najszybciej się wgrały ...

Nasz transport nie do Szwecji ...

Posted

dwie najsłabsze dziewczynki (jedna jest u maupa i jedna u mnie- ta z czarnym uchem- waży całę 1,40 kg)

Obrzygańce

masówka

Wyobraźcie sobie, że tak urocze widoki miałam od godziny 15, a teraz trójka śpi przytulona do mojej nogi

nie mam już dzis siły na więcej dziś.
Moje trzy maluchy się najdały, zwiedziły dom, nasikały, na kuptały i poszły spać

Posted

dotarłam do domu....

przepraszam Agatę i Viris, że nie dzowniłam, ale telefon mi padł

mała śpi na moich kolanach, wszyscy w domu zakochani w niej..........

dziękuje wszystkim, szczególnie Viris, która dziś jadła śniadanie o 9 wieczorem........

i wszystkim innym osobom, które aktywnie zaangażowały się w pomoc tym maluchom :-)

Maupie i Agacie nie dziękuję, bo to są moje wspólniczki :-)

a jak wam opowiemy o naszej podróży trzech blondynek, to się pośmiejecie......

zrobiłyśmy prawie 500 km

uratowałyśmy 12 małych bulwek

jestem happy :-)

piję wino i wkrótce juz nczego nie napiszę :-)

Posted

Ufff, dzięki Dorota że napisałaś. Ja oczywiście przez te emocje nie mogę zasnąć. No nic, szyję dalej. Jak mi palce spuchną od igły to się położę. Klara wymiękła i chrapie na cały regulator!;)

Posted

to ja jeszcze pokaże tylko słodziaki które są u mnie w domu i sama idę spać bo wstaje o..5 rano ;p

o to i moja ulubienica- miłość od pierwszego wejrzenia. Przed państwem Inka, maleństwo- 1,40 kg, przekochane, spokojne i szukające bliskości człowieka.

a to koleżanka Neska: waży 2,40 kg jest nieśmiała i bardzo dziewczęca. Teraz leży wtulona przy moich cyckach ;p cały czas chciałaby cos poćumkać

i chłopczy- Jacobs. Duża dzidzia całe 3,05 kg ale największa pipka z całej trójki- dziewczyny wchodzą mu na głowę. a Jaco od razu szybciutko na łóżeczko do pani, wtulić się i paciu.

Najpier była szama

, potem dowiadywały się dzieci moje co to piłeczka (zdjęcia nie będzie bo w jednym poście wchodzi 5;/)
i śpia maluchy