Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

napiszcie jakie wymagania musi spełnić przyszły domek??
Być może mam kogoś zainteresowanego. Ludzie ok. 50 lat, mieszkają z ok. 22 letnim synem, w bloku, w fajnej okolicy. Poprzednio mieli amstafa, zmarł ok. pół roku temu na raka. Znam dobrze ich syna (ps. na pewno się wam spodoba ;d) po śmierci asta nie chcieli szybko psa, teraz zaczynają myśleć o jakimś nie dużym stworzeniu.

• Replies 810
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie lubię osobiscie wytyczać kryteriów z góry... Domek zapowiada się obiecujaco, ale i tak ludzie muszą kontaktować się osobiscie, najlepiej dzwoniać do Lavinii, Maupy4 lub do mnie....

Skąd dokładnie są?

Posted

Moje serce skradła Figa, pycholec najsłodszy ma :lol:
Biedrona to ho ho ho!!!!!!

Ciotki, jestescie super!

No nie wiem, czy dla samotnej, starszej osoby młoda bulwa odpowiednia. Raz, że trzeba po wetach latać, a dwa, że to charakterne i uparte stworzenia. One jeszcze młode, to rozrabiać będą na całego. Z zachowaniem czystości mogą być problemy :evil_lol:

Posted

Żyrardów.
Ponieważ dziś rano czytałam wątek a potem widziałam się z Piotrkiem (to ten 22 latek:) i zeszło na temat psów. To absolutnie nic pewnego ale...
Chciałam dlatego zapytac jakie są kryteria czy wogóle warto podejmować temat dalej. Według mnie domek bardzo obiecujący, chodza do tego samego weta co ja, długo walczyli o zycie ich asta- może nie mają ogromnej wiedzy o psach (tzn. co to pseudohodowla itp.) ale na pewno są dobrymi ludzimi :)
Jakby coś się w sprawie dalej miało dziać będę dzwoniła do Lavinii bo mam jej nr tel :D

ps. moje serce należy do biedronki :)

Posted

Możesz im podać mój nr tel... I tak konsultujemy ze sobą adopcje... (508 430 284)...

No a dla mnie najsłodsza jest Panda...Ciekawe dlaczego...hihi

Znajoma się śmieje że przez dziewczyny zdradzam Tosa Inu na punkcie których mam bzika... :evil_lol:

Posted

[quote name='akucha']
No nie wiem, czy dla samotnej, starszej osoby młoda bulwa odpowiednia. Raz, że trzeba po wetach latać, a dwa, że to charakterne i uparte stworzenia. One jeszcze młode, to rozrabiać będą na całego. Z zachowaniem czystości mogą być problemy :evil_lol:

:evil_lol: masz racje, ja tez za i z Kajtkiem(mimo,ze nie bulwek ale mlody) ledwo wyrabiam:evil_lol:

Posted

akucha napisał(a):
Moje serce skradła Figa, pycholec najsłodszy ma :lol:
Biedrona to ho ho ho!!!!!!

Figa ... tylko Figa.
Jak na razie najbiedniejsza, najsmutniejsza i najwięcej serca i pomocy potrzebuje ...

A Biedrona ? Biedrona to Biedrona ...
Bezstresowa - już Majce do kosza się wpakowała ... :roll:

Posted

Biedrona wie że lepiej nie będzie miała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Babeczki jak nie kupujecie kolczyków to chociaż podnoście bazarek. ten z mojego podpisu. Oby chociaż na jedna sterylkę się zebrało. Informować fanki beagli, pudli, kotów i oczywiście BF!!!;)

Posted

no kurczę, skoro 50 lat to już starsza pani jest, to ja ide z mostu skakać...bo mnie już tylko kilka lat brakuje do tej strasznej starszej pani....

co tu robić ????

a dla mnie tez najukochańsza jest Figa, bo najbiedniejsza...

a Biedrona to mała słodzinka jest

Puma tez słodka i biedna

a Panda...Panda też jest super...

a Maupa jedzie w odwiedziny do Pumy i Figi . prawda, Maupa ??

Posted

Skoro Pepe tak się zakochał w Herci to dla Pandzi już zupełnie by głowę stracił... Ten jej pychol, kręcony ogonek i....zwisający biuścik...:evil_lol:

Posted

Maupa tylko nakarmi swoje i już jedzie ...
Jedzie do tych które są w lecznicy - do Figi i do ... Pumy :diabloti:
Maupa postara się zapamiętac imiona na P ... :eviltong:

Posted

Kurde nie wiem czy coś dzisiaj uda mi się jeszcze wystawić, jak nie to w sobotę mam nadzieje że znajdę trochę czasu. Rzeczy na bazarek jest sporo, tylko czasu na wystawianie brak.

A Wy dziewczyny wiedziałyście kiedy ratować te sunieczki - tylko Viris zrobiła kolczyki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Inez, bazarek przyda się zawsze...w niedzielę dwie sterylki, ponadto opłaty za pobyt w lecznicy.....szczepienia.....żarełko......

spłukane jesteśmy.......

ja też jakiś bazarek wystawię wieczorem dla dziewczynek

Posted

Hmmmmstać ją będzie na pewno , pani jest emerytowaną nauczycielką ,nadal udziela korepetycji.
Suczka mialaby u niej rewelacyjne warunki i mega wielką dawkę miłości.
ale skoro mówicie że się nie nadaje to wycofuję propozycję.
Poszukam jakiegoś spokojniejszego stworzenia...

Posted

Magd@ napisał(a):

ale skoro mówicie że się nie nadaje to wycofuję propozycję.
Poszukam jakiegoś spokojniejszego stworzenia...

Magd@ - nie wycofuj propozycji ...
Szukamy najlepszych domów - ale My tak mamy ...
Ja osobiście po ostatnich różnych adopcjach niekoniecznie trafionych i wojnach o bulwę mam wyostrzone kryteria ale ... u mnie wiek czy finanse absolutnie nie przekreślają kogokolwiek ...
Są cztery buldożki i Hera więc jeżeli umiem dobrze liczyc to potrzebujemy pięc domków a na razie mamy dwa potencjalne domki (Puma i Biedronka) czyli potrzebujemy jeszcze trzy ...

Posted

Oczywiście, że najważniejszy jest człowiek, ale ja jednak nie lekceważę finansów... 14 lat adopcji nas tego nauczyło... Zdarzyło się i tak, że po 2 latach zadzwoniła kobieta by płacić za weta bo psiak zachorował i szntażowała uśpieniem go! Samą miłością trudno żyć.... Nawet najlepsze małżeństwa się rozpadają w obliczu skrajnych problemów finansowych.... Natomiast nikt tu nie poszukuje milionerów..... :loveu:

Nie bulwersujcie się, naprawdę wiem co mówię... Szczególnie w przypadku psów tak delikatnej i chorowitej rasy musimy miec pewnosc ze ludzie podołają leczeniu, jeśli takie wypadnie (odpukać), a same wiecie jakie to potrafią być sumy....

Posted

spokojnie dziewczyny, ja również jestem wolontariuszką Pomorskiej Fundacji Rottka , wiem co to za miód....
Gdyby nie pewność że domek jest super pod każdym względem nie pytałabym.