kasia_maja Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 A oto obiecane pumkofotki z dzisiejszego spacerku... A to Pumka i jedna taka Pumkomaniaczka... Quote
Inez de Villaro Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 piękne fotki:) Puma sliczna i wesoła:) całuski dla mamy:) Quote
ATLANTYDA Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 http://img221.imageshack.us/img221/6925/p8090004zb6.jpg słodka minka :loveu::loveu: Quote
kasia_maja Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Dziękujemy Inez. :lol: Przesyłamy też buziaczki dla Ptysia... :loveu: Więcej fotek wkrótce... Quote
kasia_maja Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Atlantyda - dziękujemy :lol: Twoje ciepłe słowo wiele dla nas znaczy. Quote
agata-air Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Piekna Pumka. wymiziaj ja od ciotki agatki ;p Quote
kasia_maja Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Agata - obowiązkowo mizianko za uszkiem...:lol: Quote
Ewusek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 bulwinki z tego watku maja juz wspaniale domki :-) Dzisiaj dzwonilam do Pana Darka dowiedziec sie jak tam Figunia sprawuje sie na wakacjach - jest super :-) poczatkowo powarkiwala na Luksora, bo troszke ja molestowal. Pieski byly oddzielane w porach posiłkow, wczoraj Panowie wrocili z kolacji a Figunia przedostala sie do Luksora i oboje spali ze soba na łózku :-) A w łóżku jest jako pierwsza :-)' Wczoraj miala zdjete szwy i czuje sie dobrze :-) Quote
kasia_maja Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 To świetnie, że Figunia tak świetnie sobie radzi. :lol: Cudownie, że wszystkie dziewuszki znalazły domki i swoich ludzi. Przebyły taką długą drogę, ale na szczęście spotkały na swojej drodze wspaniałych, dobrych ludzi. Lavinia, Maupa, Ewusek i wiele innych dobrych duszyczek - jesteście WIELKIE:multi: Pumka w poniedziałek też już umówiona na zdjęcie szwów. Wszystko jest lepiej niż dobrze. To już ponad tydzień jak dziewczynka jest u nas. Minęło taaak szybko.:loveu: Dla wszystkich Pumkolubków, Pumka, jak lekko ozłocona słoneczkiem: Quote
Ewusek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 :loveu::loveu::loveu: a Figunia dzisiaj pojechala taxi z Jastrzebiej do Pucka do weta, bo trzeba bylo wyjac jeszcze jeden szew, ktory sie zarosł... i skubana zaczepia juz Luksora do zabawy :-) Quote
kasia_maja Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Miałyśmy czekać z wyjęciem szwów do poniedziałków, ale niestety przy jednym zrobił się stan zapalny i byłyśmy dziś na praskim "ostrym dyżurze". Wet powiedział, żeby zagencjanować i czekać do poniedziałku. Czy to dobry pomysł??? Mam cały czas myślówkę, że czegoś nie dopilnowałam... Martwię się jak diabli...... :-( Quote
Inez de Villaro Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 polseptol jest dobry na takie rzeczy.... Quote
kasia_maja Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Dzięki Inez! Właśnie wróciłam z apteki i niestety polseptol jest na receptę. Quote
Inez de Villaro Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Trzeba było ciotka zrobic piekne oczy do pani w okienku:) ja tak robie i dostaję:) Quote
ATLANTYDA Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Może być też rivanol bez recepty ale skuteczny ;) Quote
Ewusek Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 dobry jest tez alantan i masc propolisowa ;-) Kasia, nic sie nie martw, suczki sobie tam zagladaja i troszke sie interesuja brzuszkiem jak nikt na nie nie patrzy ;-) Wszystko bedzie dobrze :-) Niektore psy zle toleruja szwy, bo to przeciez cialo obce... Quote
akucha Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Wszystkie w domach :multi: :multi: :multi: FANTASTYCZNIE!!!! Brzuszki się zagoją, to nic stasznego. Figa już się wywczasowała? Quote
kasia_maja Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ewusek! Dziewczyny! Dzięki za dobre rady i wsparcie. Byłyśmy u dobrego weta we wtorek no i wszystko jest ze szwami o.k. Już zdjęte i goi się całkiem nieźle. Gorzej, że Puma ma małą przepuklinę...:-( Za dwa tygodnie kontrola. Straszniem ciekawa co u Figi? Nasza bulwka nabrała mnóstwo życia i troszkę ciałka. Biega, skacze, turla się i tarza. Skacze jak mały gumiś... Pozdrawiamy wszystkich serdecznie :loveu: Quote
manietka30 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Witamy,biedronka zmieniŁa ziejsce jest w zakopanem.podróż zniosla calkiem niezle,przez pierwsze trzy dni siusiala wszedzie gdzie popadnie,ale niedlugo póżniej zaczela wracac do siebie,zmienilismy jej imie na mija na co znakomicie juz reaguje,totalna przytulanka i sama radosc,czasem mowimy o niej przyklejka,zachwyca wszystkich.bardzo jestesmy wdzieczni za to,mozemy ja miec u siebie,byla juz na dluzszej wyprawie na gubałówce przysparzajac ogrom radosci swoim skocznym wchodzeniem,jest po prostu fantastyczna,boi sie bardzo psow,usieka zawsze czy to suka czy pies,mamy nadzieje ze to kwestia czasu.jest juz nawet zalogowana na stronie zakopianskiej wsrod przyjaciol zwierzat,z ktorymi spotykamy sie co rano na wielkej trawie na rowni krupowej,jeszcze raz bardzo dziekujemy,bedziemy w kontakcie. Quote
Inez de Villaro Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Pozdrawiamy Biedronkę....i zazdrościmy Zakopanego:) Quote
lavinia Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 zdjęcia Figuni z wakacji :loveu: mam nadzieję, że pan Darek sam się zaloguje na dogo i napisze o małej. W każdym razie wszystko jest ok :-) Quote
Bila Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Figa, eks-Biedronka:multi::multi::multi::multi:. Niech się obu dziewczynom szczęści:loveu::loveu: Quote
Inez de Villaro Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Lavinia! świetne wieści i foty!!! Chyba jesteś dumna ze swojej ( i oczywiście innych bulwowych ciotek) akcji co???:) Quote
lavinia Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 pewnie, że tak :loveu: cieszę się najbardziej z tego, że całe towarzystwo ma nowe domy i nowe życie...... Quote
Recommended Posts