Bila Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Inez de Villaro napisał(a):ojej...w Zakopanem....ja też chcę żeby maupa znalazła mi dom w Zakopanem!!!!:) Ale to najpierw Maupa z Lavinią muszą zrobić akcję wykupu:cool3:, potem zawieżć cię do lekarza, potem musisz potymczasować u Maupy:evil_lol:, żeby było wiadomo, jaki masz charakter, czy jesteś zdrowa. To nie tak łatwo. Potem Lavinia z Maupą wezmą się za prześwietlanie DS w Zakopanem:evil_lol::diabloti:. To wszystko potrwa Quote
Inez de Villaro Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Bila....na wszystko się zgadzam...nawet na miskę u maupy ...z Glutem :) Quote
Bila Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Inez de Villaro napisał(a):Bila....na wszystko się zgadzam...nawet na miskę u maupy ...z Glutem :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:A cffffaniaro, Ty się chcesz tymczasować u Maupy i Wielkiej Białej Matce Glutkowi z michy wyżerać:mad::diabloti::lol: Quote
Bila Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Inez de Villaro napisał(a):Bila....na wszystko się zgadzam...nawet na miskę u maupy ...z Glutem :) I ja w ogóle na wszystko w ciemno bym się nie zgadzała. Dziś popełniłam ten błąd u fryzjera:-(:placz::placz:. Zgodziłam się na coś fajnego, żeby było inaczej niż dotychczas. Wiesz jak wyglądam? a. chłopek-nieroztropek b. wioskowy głupek c. doniczka :shake::shake::shake::shake::shake::shake:Dawno się tak nie załamałam. Jak ja jutro z tym... pójdę do pracy:angryy:. Załamka Quote
Inez de Villaro Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Bila- po prostu nie idź do pracy:) a tak poważnie to takich kiepskich fryzjerów macie w Poznaniu.....???:) mogę Ci polecic mojego ....pod Złotowem ..w małej wsi a pół województwa do niego jeździ ...serio:) sorry za offa:) ps. w konkursie chyba popłynęlismy.....na amen 15 głosów przewagi ma koteczek:( a ja juz nie mam znajomych z netem.......... Quote
Maupa4 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Później odniosę się do "insynuacji" jak to dobrze u mnie na tymczasie ...:mad: ;) Teraz tylko poinformuję że Biedronka pojechała do swojego nowego domu - po południu "wyadoptowaliśmy się" już tylko ponad godzinę ... Karmię moich, wgrywam zdjęcia i ... zdaję relację :cool3:. Quote
lavinia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Ale to najpierw Maupa z Lavinią muszą zrobić akcję wykupu, potem zawieżć cię do lekarza, potem musisz potymczasować u Maupy, żeby było wiadomo, jaki masz charakter, czy jesteś zdrowa. To nie tak łatwo. Potem Lavinia z Maupą wezmą się za prześwietlanie DS w Zakopanem. To wszystko potrwa a jeszcze odrobaczenie i sterylka :eviltong: Quote
Bila Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 lavinia napisał(a):a jeszcze odrobaczenie i sterylka :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Różowa pasta w robocie Koteczek nas pogrążył. Ja do wszystkich znajomych wysłałam błagania:shake: Quote
Maupa4 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Wiem że czekacie ... :diabloti: A ponieważ coraz większą przyjemnośc sprawia mi porozumiewanie się za pomocą pisma obrazkowego więc czas na ... ZDJĘCIA !!! Ostatnie wygłupy przed domem ... ... i wymarsz do weta na "przegląd techniczny" ... Quote
Maupa4 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Do weta niby nie daleko ale zawsze coś tam można pstryknąc ... Przed wetem ... ... no takie też udało się zrobic ... :shake: Quote
Maupa4 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 wejście do weta ... wyjście od weta ... w drodze do "nowych ludzi" ... Umiem stopniowac napięcie ... prawda ?? :diabloti: Wszyscy czekają na "nowych ludzi" a tu "kino drogi" ... :eviltong: Quote
Inez de Villaro Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 ty sie maupa nie baw w Felliniego tylko dawaj szczegóły!!! ps. koteczek mnie dobił :( Quote
Bila Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Umiesz, ciekawe, jak długo będziecie wracać na fotach od weta:razz::diabloti: Quote
Bila Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Inez de Villaro napisał(a): ps. koteczek mnie dobił :( Mnie też. ja nie mam nic przeciwko kotom, ale fota Ptysia z Guciem jest the best:angryy:. Quote
Inez de Villaro Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Bila...ale juz pozamiatane...tyle osób to juz nie nazbieramy:( Chyba należy zmienić tytuł watku???:) Quote
Maupa4 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Sorry ... była przerwa na spacery ... :razz: Ale jak wstaniecie rano będzie ... niespodzianka czyli Biedronka z nowymi ludzmi ... Quote
lavinia Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Maupa, dawaj te foty, bo już jest rano... no prawie....:evil_lol: Quote
Inez de Villaro Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 lavinia- a Ty czemu nie śpisz po nocy???:) Quote
lavinia Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 bo byłam w kinie :evil_lol::evil_lol: poważnie - seans zaczął się o 23.59, a skończył o 2.30 nad ranem !!! Quote
Maupa4 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='lavinia']Maupa, dawaj te foty, bo już jest rano... "Bezsennośc w ... Łomiankach" czy co ... ? :diabloti: Biedronka ze swoimi Ludzmi ... :lol: Całowała sama ... bez "przymusu" - słowo honoru :cool3: ------------------------------------------------------------------ edit za długo wklejałam zdjęcia ... ;( Quote
Aga Frejno Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Hej witam wszystkich, ale fajnie że Biedronka ma domek!! :multi: śliczne przecudne zdjęcia. Ogladam od rana i niemoge się napatrzeć, śliczne te mordki sa buldożkowe! Quote
kasia_maja Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Aż miło popatrzeć... Wszystkie nasze bulwie dziewuszki miały wspaniałe DT dlatego nam, nowym paniom i panom jest o wiele łatwiej.... :lol: Pumka siedzi tuż obok i merda ogonkiem... chyba się domyśla, że do was piszę ;) Ewusek - specjalne machnięcie ogonkiem dla ciebie :loveu: Quote
Recommended Posts