Maupa4 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 I z najlepszą przyjaciółką Mają :lol: Spanie tylko razem ... Quote
Aga Frejno Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Jeszcze jedno zdjęcie Biedronki i idę na dworzec... trzy godzinki w IC i jestem:razz: Quote
Aga Frejno Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Nie dobijajcie mnie! Serce chce co innego a rozum nie śpi.... Quote
Maupa4 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 No to chyba tylko to: A tak to już mam tylko Biedronkę w "scenach zbiorowych" ... ;) Szukam ... szukam ... jakichś fajnych zdjęc - same "zbiorowe" mam :oops: Quote
Aga Frejno Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Biedronka jest piękna w towarzystwie i sama, czy na te pięknosci wogóle można sie gniewać przecież one tak patrza......... a maja czym:razz: Quote
kasia_maja Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Cześć wszystkim! :lol: Właśnie siedzimy z Pumką przed komputerem i machamy do was łapką . :hand: Wspólne spacerki z Figunią! Fajnie by było... jak dziewczyny się zadomowią, mam nadzieję, że się uda, bo mamy do siebie naprawdę niedaleko! Quote
lavinia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 cześć Kasiu ! Właśnie wróciłam do domu, siadłam przed kompem i też macham do was łapką :multi: Quote
Ewusek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 ja tez wróciłam ze spacerku :-) i tez macham łapką :hand: bardzo tesknie za dziewczynami.... nie wiem co mam napisac.... jakos smutno mi tutaj bez nich :placz: Quote
Aga Frejno Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Macham do was zza biurka w pracy? I wszystkie panienki buldożkowe pozdrawiam! Co ja tu robie?!:shake: Quote
Inez de Villaro Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 a my jestesmy w ogródku i też machamy mamusi i wszystkim ciotkom:) Quote
kasia_maja Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 To zdjątko jest kiepskiej jakości, bo telefonem... Aparat wraca dziś z pracy, więc wieczorkim fotki ze spacerków. Te są z pierwszego dnia... Quote
kasia_maja Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 To jest Pumka na Majce.... ;) Inez dziękuję za pomoc. Miałaś rację od samego początku! Quote
Inez de Villaro Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 i synek Pumci:) morduje bulwy...... Quote
lavinia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Maupa, Maupa pochwal się :loveu: dziś wieczorem Biedronka jedzie do nowego domu - do Zakopanego :multi::multi: Quote
Ewusek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 ale super wiesci :-) wyczytalam, ze Dodzie tez sie szykuje nowy domek.... Quote
Inez de Villaro Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 ojej...w Zakopanem....ja też chcę żeby maupa znalazła mi dom w Zakopanem!!!!:) Quote
lavinia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 a ten akurat to znalazła Lavinia :eviltong: a raczej domek sam się znalazł, bo pani dzwoniła do mnie w sprawie szczeniaczka ...długo dzwoniła i wiele razy rozmawiałyśmy....i w końcu będzie miała trochę wiekszego szczeniaczka :multi: Quote
Inez de Villaro Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 lavinia...wyadoptuj mnie do Zakopca:) na lato przynajmniej:) Quote
lavinia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Inez, pojedziemy razem na wizytę poadopcyjną, chcesz ? A teraz powiem wam co u Figi - otóż Figunia, będąc nieśmiałą panienką,wybrała sobie wczoraj wieczorem łazienkę na miejsce ulubione. Pan Darek, martwiąc się o nią i jej samopoczucie, zaniósł do łazienki śpiwór i spał w nim z Figunią całą noc na podłodze, żeby się dziewczynka nie stresowała. Myślę, że Figa znalazła naprawdę dobry dom :lol: Quote
Inez de Villaro Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Brawo pan Darek!!!! wie co psu potrzeba:) a może pan Darek pojawiłby się tutaj??? Quote
ATLANTYDA Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Tak tu sielsko -anielsko ,że aż się wierzyć nie chce jak się zaczęło . Oby wszystkie wątki miały takie szczęśliwe zakończenia . Też Wam pomacham . Quote
Recommended Posts