Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 810
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xxxx52 napisał(a):
lepiej jak pojechaly by do szwecji ,niz sprzedane zostaly na bazarach dalej do rozrodu:-(

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: W KARTONIE DO SZWECJI :shake::shake:

Myślę że znalazły domki, z naszych znajomych bulwek trzy są niestety bez papierów ale naprawdę mają wspaniałe domy tak że może i te maluchy dobrze trafiły .

Posted

oj...ona pewnie nawet nie mysli że to tymczas:)
maupa- ty masz taką samą maszynę do szycia jak ja...takie same podłogi (Twoje czystsze) takie same drzwi od szaf i jak teraz widzę taki sam zielony dywanik (leżący na fotelu nie wiem dlaczego?):) uważaj z praniem tego dywaniku...bo ja go wyprałam z innymi i teraz wszystkie mam w kolorze.....zielonym....:)
nie mam na razie tyle bulw co Ty...ale sie rozwijam...:)

Posted

To samo pomyślałam oglądając zdjęcia Biedrony, że ona czuje się już u Maupy jak w domu i widać, że czuje się dość pewnie. Pierwsza przy powitaniach, na fotelech itp.

Posted

joannaw napisał(a):
To samo pomyślałam oglądając zdjęcia Biedrony, że ona czuje się już u Maupy jak w domu i widać, że czuje się dość pewnie. Pierwsza przy powitaniach, na fotelech itp.

U Maupy wszystkie tymczasy tak się czują. Jeśli ludzie też to na jej miejscu już bym się zabarykadowała:evil_lol::cool3:

Posted

A to co ???

A to zdjęcia Pumy z nowego domu u Kasi :loveu:

w nowej obróżce
z nową adresówką z kryształkami
na kolanach u nowej Pani

Kasiu, nie gniewaj się, że bez pytania umieszczam tu Twoje zdjęcie, ale wyglądacie obie tak fajnie, ze nie mogłam sobie odmówić :-)

Mam nadzieję, że Kasia dziś jeszcze napisze nam tu cos, o pierwszych godzinach Pumy w nowym domu.

Posted

Pozdrawiam was wszystkich serdecznie. Od dzisiaj i my należymy do grona bulwomaniaków! :multi::multi::multi:
Lavinia i Ewusek - jeszcze raz dziękujemy wam serdecznie. Za wszystko, począwszy od uratowania Pumki, za wspaniały DT, a kończąc na tym, że dzisiaj Pumeczka wreszcie jest w swoim nowym domku. Jest tu teraz mnóstwo śmiechu i radości. Dom jakby na nowo odżył. :lol:
Dziękujemy też wszystkim forumowiczkom, szczególnie Atlantydzie, za wsparcie i mnóstwo serducha, jakim obdarzyłyście te biedne bulwki.
Wiemy już o Pumce że lubi chleb, szczególnie podkradać go prosto z łapek, na tzw partyzanta. Wiemy że nie lubi windy ale też nie lubi schodów. Śmiałyśmy się, że jeszcze troszkę a od wnoszenia naszego skarbka po schodach będziemy miały super figury! ;) Był już pierwszy spacerek i pierwsze kontakty z naszym kocurkiem. Wszystko spokojnie i bez zakłóceń.

O dalszych postępach w zaprzyjaźnianiu się z Pumką na bieżąco. Wkrótce też fotki... :lol::lol::lol: