lavinia Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 znalazłam taka fotkę Biedronki; to zdjęcie jest z początku roku....ciekawe co stało się z jej szczeniaczkami :-( Quote
pati Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 matko jaka biedna , jakie ma smutne oczka. To ona miala szczeniaki co cieczke :-( Quote
Bila Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 lavinia napisał(a):no dobrze, nie powiemy Pumie... :angryy::evil_lol:Choć jedno zdanko;) Quote
Inez de Villaro Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 mam nadzieję, że szczeniaczki Biedronki nie pojechały do Szwecji....:( Quote
xxxx52 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 lepiej jak pojechaly by do szwecji ,niz sprzedane zostaly na bazarach dalej do rozrodu:-( Quote
ATLANTYDA Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 xxxx52 napisał(a):lepiej jak pojechaly by do szwecji ,niz sprzedane zostaly na bazarach dalej do rozrodu:-( :crazyeye::crazyeye::crazyeye: W KARTONIE DO SZWECJI :shake::shake: Myślę że znalazły domki, z naszych znajomych bulwek trzy są niestety bez papierów ale naprawdę mają wspaniałe domy tak że może i te maluchy dobrze trafiły . Quote
xxxx52 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Nie o transporcie psow w kartonie myslalam,a tak stosuja przesylki ?:crazyeye: Quote
lavinia Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Roma, wejdż na wątek buldozich szczeniaczków ( na Juz w nowym domu ). One właśnie miały jechać do Szwecji w taki sposób, dlatego je wykupiłyśmy Quote
Maupa4 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='lavinia']znalazłam taka fotkę Biedronki; http://img301.imageshack.us/img301/5084/dsc04823xb6.jpg to zdjęcie jest z początku roku....ciekawe co stało się z jej szczeniaczkami :-( I Biedronka teraz ... Quote
Maupa4 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Z tego co widzę na razie nie narzeka na tymczas ... ;) Quote
Inez de Villaro Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 oj...ona pewnie nawet nie mysli że to tymczas:) maupa- ty masz taką samą maszynę do szycia jak ja...takie same podłogi (Twoje czystsze) takie same drzwi od szaf i jak teraz widzę taki sam zielony dywanik (leżący na fotelu nie wiem dlaczego?):) uważaj z praniem tego dywaniku...bo ja go wyprałam z innymi i teraz wszystkie mam w kolorze.....zielonym....:) nie mam na razie tyle bulw co Ty...ale sie rozwijam...:) Quote
joannaw Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 To samo pomyślałam oglądając zdjęcia Biedrony, że ona czuje się już u Maupy jak w domu i widać, że czuje się dość pewnie. Pierwsza przy powitaniach, na fotelech itp. Quote
Bila Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 joannaw napisał(a):To samo pomyślałam oglądając zdjęcia Biedrony, że ona czuje się już u Maupy jak w domu i widać, że czuje się dość pewnie. Pierwsza przy powitaniach, na fotelech itp. U Maupy wszystkie tymczasy tak się czują. Jeśli ludzie też to na jej miejscu już bym się zabarykadowała:evil_lol::cool3: Quote
lavinia Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 A to co ??? A to zdjęcia Pumy z nowego domu u Kasi :loveu: w nowej obróżce z nową adresówką z kryształkami na kolanach u nowej Pani Kasiu, nie gniewaj się, że bez pytania umieszczam tu Twoje zdjęcie, ale wyglądacie obie tak fajnie, ze nie mogłam sobie odmówić :-) Mam nadzieję, że Kasia dziś jeszcze napisze nam tu cos, o pierwszych godzinach Pumy w nowym domu. Quote
Inez de Villaro Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 nasza mamusia kochana....:) cudnie że ma domek :) u cudnej Kasi ..... Quote
kasia_maja Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Pozdrawiam was wszystkich serdecznie. Od dzisiaj i my należymy do grona bulwomaniaków! :multi::multi::multi: Lavinia i Ewusek - jeszcze raz dziękujemy wam serdecznie. Za wszystko, począwszy od uratowania Pumki, za wspaniały DT, a kończąc na tym, że dzisiaj Pumeczka wreszcie jest w swoim nowym domku. Jest tu teraz mnóstwo śmiechu i radości. Dom jakby na nowo odżył. :lol: Dziękujemy też wszystkim forumowiczkom, szczególnie Atlantydzie, za wsparcie i mnóstwo serducha, jakim obdarzyłyście te biedne bulwki. Wiemy już o Pumce że lubi chleb, szczególnie podkradać go prosto z łapek, na tzw partyzanta. Wiemy że nie lubi windy ale też nie lubi schodów. Śmiałyśmy się, że jeszcze troszkę a od wnoszenia naszego skarbka po schodach będziemy miały super figury! ;) Był już pierwszy spacerek i pierwsze kontakty z naszym kocurkiem. Wszystko spokojnie i bez zakłóceń. O dalszych postępach w zaprzyjaźnianiu się z Pumką na bieżąco. Wkrótce też fotki... :lol::lol::lol: Quote
lavinia Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Witajcie na dogo, dziewczyny dzięki za super wieści wiedziałam, że będzie ok :loveu: Quote
kasia_maja Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Dzięki Lavinio.:lol: Skarbek ucina sobie właśnie drzemkę... a my cichaczem biedzimy się jak tu wkleić fotki... Quote
agata-air Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 cześć :) ucałuj Pumkę od jej dzieci (ja mam dwa szczeniaczki po Pumie);p zaglądaj czasem na wątek całej 5 Pumowych dzieci http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113209&page=166 Quote
Recommended Posts