xxxx52 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 lawinia- dla mnie czy to buldozek ,czy wszystkie inne psie istoty ,w klatce czy kojcu,czy wegetujacy samotnie gdzies w baraku na dzialkach, to szczyt okucienstwa. Quote
agata-air Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 owczywiście. ale umówmy sie ze bardziej cierpi w kojcu buldożek niż bernardyn ;/ pseudohodowla to jedno zx największych okrucienstw tego swiata Quote
epe Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Dlatego,jeśli można byłoby "załatwić" temu facetowi "wylot" z działek,to byłoby super!! Quote
Ewusek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Figunia w srode jedzie nad morze ze swoimi nowymi Panami, tam bedzie miala zdejmowane szwy - wszystko goi sie idealnie :-) Puma, pod koniec tygodnia trafi do swoich Pań :-) Udalo mi sie troche zdjec wsadzic do fotosika, wiec podziele sie z wami moim szczesciem !!! Żalujcie, ze to nie u Was mieszkaly dziewczyny bo sa rewelacyjne !!! Dzisiaj nawet mojemu TZowi powiedzialam, ze moze jednak by u nas zostały, ale powiedzial, ze nie moge byc druga Wioletka.... bardzo je pokochal, ale nie mozemy miec wszystkiego... Quote
Inez de Villaro Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ewusek....napisz cos więcej o tej beżowej pieknocie:) Quote
lavinia Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Ewa, fotki super już widzę, jak na wystawach będą się burzyć - masz super ładną sunię, z pewnością pozgarnia wiele tytułów, a to bardzo zazdrosny światek jest:evil_lol: oczywiście są też normalni ludzie, ale sama się przekonałam że spora grupa osób wystawiających buldożki na wystawach, utopiłaby Cię w szklance wody...takiej bezinteresownej zazdrości i zawiści nie widziałam i nie odczułam już dawno.. no ale to tylko taka dygresja mała była - Twoja sunia jest bardzo, bardzo ładna, nie pokazuj jej tylko mojemu Pepe, bo natychmiast się zakocha :-) Quote
Ewusek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 i mały off topic :-) czyli - jedziemy na sterylki: Quote
Ewusek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 lavinia napisał(a): Ewa, fotki super dzieki :-) przeciez obiecalam, ze wstawie :-) lavinia napisał(a): już widzę, jak na wystawach będą się burzyć - masz super ładną sunię, z pewnością pozgarnia wiele tytułów, a to bardzo zazdrosny światek jest:evil_lol: wiem, wiem.... dlatego ja ze swoja mastinką długo na wystawy nie jezdzilam... wkurzało mnie to, zreszta i tak nie chcialam jej rozmnazac, mialam za mało wiedzy i nie mialam warunkow... Teraz jestem dojrzalsza i wiem czego chce... chce sie zajmowac psami :-) Mialam moja Sigme wystawic w weteranach na ostatnim CACIBie w Wawie, ale bylo za goraco... moze sprobujemy we wrzesniu na klubówce molosow... Quote
akucha Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Malizna buldozia piękna :loveu: Życzę wielu sukcesów i pociechy z dziewczyny!!! Super, że Puma i Figunia juz za chwilę bedą w swoich domach, hurrra!!! A będziemy oglądać fotki Figi? Quote
Ewusek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Inez de Villaro napisał(a):Ewusek....napisz cos więcej o tej beżowej pieknocie:) a wszystko zaczeło się od DT ... mowie poważnie, zastanawialam sie nad jakas mała ras do hodowli do pary z mastifami angielskimi. W gre wchodzily buldozki, mopsiki i gryfoniki. Dzieki Fidze i Pumie zakochalismy sie w bulwach i wiedzialam, ze to jest to :-) Wstepnie zamowilam sunie z Moskwy, ale nie wiedzialam czy bedzie, bo krycie plowej suki czarnym psem dopiero za 2 miechy a prawdopodobienstwo male... Nagle sie okazalo, notabene dzieki moejej znajomej z molosow, hodowczyni fila brasileiro, ze w jednej zaprzyjaznionej hodowli zostala plowa suczka, ktora iala pojechac do Holandii. Holender przeciagal odbior az kilka dni wczesniej sie rozmyslil. Decyzja byla prawie natychmiastowa i na weekend pojechalismy do hodowli po niuńke. Coz moge blizej powiedziec - ma super pochodzenie, exterier, jest niesamowita, ale szczoch ! Pierwszej nocy obleła nam koldre, drugiej materac... szcza na poslanie....uczymy sie na podworku, ale poslanie to poslanie... Quote
Ewusek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 akucha napisał(a):Malizna buldozia piękna :loveu: Życzę wielu sukcesów i pociechy z dziewczyny!!! Super, że Puma i Figunia juz za chwilę bedą w swoich domach, hurrra!!! A będziemy oglądać fotki Figi? nie dziekuje :-) Mam nadzieje, ze bedziemy mogli ogladac foteczki Figuni i jej kompana Luksora :-) Quote
agata-air Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 może to i nie najlepsze miejsce ale... buldog to buldog tym razem buldog angielski 11 miesięcy do adopcji dla odpowiedzialnego opiekuna! pseudohodowcy pewnie nim nie pogardzą a więc dogo do roboty ;/ http://www.allegro.pl/item411965333_oddam_11_miesiecznego_psa_buldog_angielski.html Quote
pati Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ewusek super masz gromade tylko pozazdroscic a za taaaki teren dlabym wiele :eviltong: Quote
lavinia Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Teren rzeczywiście niezły :-) a portrety dziewczynek rewelacyjne Ewa, a jak ma na imię mała beżowa małpka ? :-) Quote
ATLANTYDA Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Za pozwoleniem lavinia pochwale się:cool3: To mopsik nasz tymczasek ,ale raczej już nowy domo2wnik http://images32.fotosik.pl/320/5c005ed5be797e0emed.jpg http://images32.fotosik.pl/320/e1a762eb3493a2e5med.jpg Quote
lavinia Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Atlantyda, ale chwal sie trochę odważniej :-) Mopsio jest cudny, a jak mu pięknie sierść lśni Quote
_beatka_ Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 ale piękny mopsio:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Inez de Villaro Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 cudaczek...:) Gratulacje Atlantydo:) Quote
ATLANTYDA Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Dzięki że sie podoba , cii nie mówcie Pumie :evil_lol: Quote
lavinia Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 no dobrze, nie powiemy Pumie... dziś jest BARDZO WAŻNY DZIEŃ dla Pumy :loveu::loveu::loveu: napiszemy więcej wieczorkiem Quote
Recommended Posts