Ewusek Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 dziewczyny sa jak torpedy... dzisiaj probowalam zrobic fotke Pumie i zanim sie spostrzglam i zrobilam klik w kadrze pojawila sie Figa... i tak jest caly czas.... zaraz wstawie kilka fotek :-) Figa bardzo lubi jabłuszka i banany :-) Quote
traszka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Ewusek, zdjęcia są super,dzięki, widać że Puma i Figa czują się wspaniale.Ale ciekawskie z nich panny. Pozostały zwierzyniec przyzwyczajony do odwiedzin, nawet kot usposobiony pokojowo. My mamy dwa psy i dwa koty, jak stworom jest dobrze na świecie to zachowują się przyjaźnie. Quote
ATLANTYDA Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Ewusek napisał(a):dziewczyny sa jak torpedy... dzisiaj probowalam zrobic fotke Pumie i zanim sie spostrzglam i zrobilam klik w kadrze pojawila sie Figa... i tak jest caly czas.... zaraz wstawie kilka fotek :-) Figa bardzo lubi jabłuszka i banany :-) Wspólne fotki mile widziane bo serce się raduje jak widać szczęśliwe pychole :loveu::loveu: Superaśne fotki wszystkich domowników. Quote
enia Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 lavinia napisał(a):Enia, na razie nie ma, sunia nie była jeszcze nigdzie ogłaszana, ze względu na jej stan itp I teraz pytanie - mam ją ogłaszać ? Bo pamiętam naszą rozmowę o Twojej koleżance....daj mi znać, proszę Lavinio ta koleżanka nie zadeklarowała sie konkretnie, teraz sezon urlopowy itp. marzy mi sie dla Dodusi dom u kogoś z dogo czyli nas, ona strasznie sie przywiązuje do człowieka, chodzi za mną jak cień, okropnie boję sie rozstania z nią, jest cholernie inteligentna i bystra,wie na co może sobie pozwolić-a może na prawie wszystko i to wykorzystuje:lol: zdominowała moją suczkę- uważa ,że wszystko od życia należy sie najpierw jej potem reszcie ........ ale są bardzo grzeczne obydwie;) ona super chodzi na smyczy, ma nowe szelki i adresówkę dostała od Evity, chodzimy na spacery "po mieście" nie boi sie samochodów, maszeruje dziarsko, i ma milion swoich spraw na trawnikach.Chyba muszę ją zaszczepić p/ wściekliźnie, bo już panna odrobaczona.Szew sie zagoił super-żadnych komplikacji, pokarmu już prawie nie ma. Może uda sie wstawić parę zdjęć Dody - i czekamy na miłośnika bulwek takiego prawdziwego;) bo nie wyobrażam sobie oddać jej komuś obcemu. Quote
evita. Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Doda na wakacjach: :cool3: :loveu::loveu::loveu: Quote
joaaa Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Figa... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
enia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Dodusia jest do Figi bardzo podobna, tylko niższa i drobniejsza, no i ogonka nie ma , jest okropnie wesoła i zabawowa:) Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Dziewczyny ... Jestem zainteresowana adopcją jednej z piękności :loveu: Czy mogła bym prosić o tel do którejś z Was na pw ?? Quote
lavinia Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Okamia, najlepiej kontaktuj się ze mną - 0 889 509 903 Dorota jeśli możesz, to zadzwoń dziś wieczorem, bo teraz jestem tylko przelotem Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 lavinia napisał(a):Okamia, najlepiej kontaktuj się ze mną - 0 889 509 903 Dorota jeśli możesz, to zadzwoń dziś wieczorem, bo teraz jestem tylko przelotem Ok. Jeżeli nie wypadnie mi nic wieczorkiem to będę dzwonić... między 19 a 20:30 powinnam dzwonić ;) Jeżeli znajdziesz troszkę czasu to napisz czy w tych godz może być ;) Quote
Ewusek Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Dzisiaj zrobilam sobie pyszna kawe z mlekiem :-) Usiadlam na tarasie na kanapie, wyciagnelam nogi, zrobilam kilka lyczkow, oparlam kubek o brzuch i oddawalam sie relaksacji... Nagle z calego pędu wskoczyła na mnie Figa... 1/3 kawy sie wylała... Dobra, bylam mokra... wytarlam podloge i usiadlam na kanapie delektujac sie reszta kawy.... Troche sie rozłożyłam i wpadla na mnie Puma :evil_lol: To sie nazywa szczescie.... podwójne szczescie.... zostało mi tylko 1/3 kubka kawki z mleczkiem.... Quote
ATLANTYDA Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Pewnie taka dobra kawa że dziewczyny miały ochotę też się napić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mogły powiedzieć przecież nie odmówiła byś im ;) Quote
Ewusek Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 ale mało zawału nie dostałam.... Figa biegła z placu zabaw, potem myk na schodki i wielkim susem na mnie.... ona chyba w wiekszym szoku niz ja :evil_lol: Niestety ale swobodnie nie moge sie polozyc na zadnej kanapie (tylko w sypialni mam luksus, bo na gore psy maja zakaz wjazdu), bo zaraz mam obie panie na brzuchu.... oj sa nie delikatne.... ale moze troszeczke wycwicza mi sie miesnie brzucha :-) Quote
ATLANTYDA Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Cóż to takie pieszczoty dla nas w wykonaniu futrzaków :evil_lol::evil_lol:.Dobrze że choć w sypialni Masz trochę spokoju . Mnie dziś rano obudziło czułe drapanie po plecach przez mopsa:razz::razz: bo chciał wejść do łóżka ,a nie chciało mu się wskoczyć samemu :lol: Quote
evita. Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Kolejne odsłony Dodzi :loveu:: Wakacyjna towarzyszka Dodzi- Filusia :lol:: Quote
Okamia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 http://img176.imageshack.us/img176/6923/70371018ox9.jpg :loveu::loveu::loveu: Śliczności :loveu: Quote
enia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ewusek napisał(a):ale mało zawału nie dostałam.... Figa biegła z placu zabaw, potem myk na schodki i wielkim susem na mnie.... ona chyba w wiekszym szoku niz ja :evil_lol: Niestety ale swobodnie nie moge sie polozyc na zadnej kanapie (tylko w sypialni mam luksus, bo na gore psy maja zakaz wjazdu), bo zaraz mam obie panie na brzuchu.... oj sa nie delikatne.... ale moze troszeczke wycwicza mi sie miesnie brzucha :-) Doda należy do tych "wolniejszych" bulwek, raczej nie gania ,tylko sporadycznie,ale ma inną pasję- podsiada nas wszystkich nagminnie, dziś zrywalam porzeczki na dziecinnym krzeselku, wstalam na 2 sekundy wiaderko wymienić i już bylo po ptakach:evil_lol:musialam zrywać w kucki. No to krzeselko ma ze 30 lat i 4 dzieciaków sie na nim wychowala, Dodusia dala rade w parę minut wyrwać szczebelek:p czy Wasze też chodzą za Wami wszędzie? nawet do toalety?:roll: no ona mnie nie opuszcza na krok.Tylko na strych nie wejdzie bo schody za strome:lol: ps.Dodka je wiśnie, porzeczki, morele- zagryza wsio trawą i zwraca, robi to regularnie i tylko ona wie po co.......... Quote
Asia & Ginger Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Dziewczyny czy wiecie co ze spanielkami? Nie było mnie przez tydzień, wątek mi zniknął z subskrybcji i nie jestem już w temacie. :oops: Ktoś coś wie? Quote
Xarix Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Mam pytanie czy te Pieski nadal sa do Adoptowania?? Niestety nie mialem jak przeczytac 53 Stron waszych postów więc nie wiem :( Chetnie zaopiekowal bym sie jedna z tych przeslicznych suczek :)) Mojej dziewczynie niestety ostatnio na Padaczke zmarł taki Piesek ;(Jest to dla niej ogromna strata i wiem ze napwno ucieszyla by sie gdyby znow mogla opiekowac sie takim pieskiem. Prosze o jaka kolwiek odpowiedz :) Pozdrowienia Andrzej Quote
Maupa4 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 lavinia napisał(a):..., bo teraz jestem tylko przelotem Ja jestem jeszcze większym "przelotem" - dwa ostatnie dni byłam tylko u siebie i to baardzo chwilowo ... Jestem dzisiaj wieczorem - więc jakbyś wyadoptowała przypadkiem moją Biedronkę poproszę o info ... ;) Quote
Okamia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ja rozumiem że jesteście bardzo zajęte i doceniam to co robicie a nawet Was podziwiam... Tylko wczoraj któraś z ciotek miała do mnie zadzwonić a ja czekałam i czekałam i nic :mad: :cool3: Quote
Recommended Posts