Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny sa jak torpedy... dzisiaj probowalam zrobic fotke Pumie i zanim sie spostrzglam i zrobilam klik w kadrze pojawila sie Figa... i tak jest caly czas....

zaraz wstawie kilka fotek :-)

Figa bardzo lubi jabłuszka i banany :-)

• Replies 810
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewusek, zdjęcia są super,dzięki, widać że Puma i Figa czują się wspaniale.Ale ciekawskie z nich panny. Pozostały zwierzyniec przyzwyczajony do odwiedzin, nawet kot usposobiony pokojowo. My mamy dwa psy i dwa koty, jak stworom jest dobrze na świecie to zachowują się przyjaźnie.

Posted

Ewusek napisał(a):
dziewczyny sa jak torpedy... dzisiaj probowalam zrobic fotke Pumie i zanim sie spostrzglam i zrobilam klik w kadrze pojawila sie Figa... i tak jest caly czas....

zaraz wstawie kilka fotek :-)

Figa bardzo lubi jabłuszka i banany :-)

Wspólne fotki mile widziane bo serce się raduje jak widać szczęśliwe pychole :loveu::loveu:
Superaśne fotki wszystkich domowników.

Posted

lavinia napisał(a):
Enia, na razie nie ma, sunia nie była jeszcze nigdzie ogłaszana, ze względu na jej stan itp

I teraz pytanie - mam ją ogłaszać ? Bo pamiętam naszą rozmowę o Twojej koleżance....daj mi znać, proszę

Lavinio ta koleżanka nie zadeklarowała sie konkretnie, teraz sezon urlopowy itp.
marzy mi sie dla Dodusi dom u kogoś z dogo czyli nas, ona strasznie sie przywiązuje do człowieka, chodzi za mną jak cień, okropnie boję sie rozstania z nią, jest cholernie inteligentna i bystra,wie na co może sobie pozwolić-a może na prawie wszystko i to wykorzystuje:lol: zdominowała moją suczkę- uważa ,że wszystko od życia należy sie najpierw jej potem reszcie ........ ale są bardzo grzeczne obydwie;)
ona super chodzi na smyczy, ma nowe szelki i adresówkę dostała od Evity, chodzimy na spacery "po mieście" nie boi sie samochodów, maszeruje dziarsko, i ma milion swoich spraw na trawnikach.Chyba muszę ją zaszczepić p/ wściekliźnie, bo już panna odrobaczona.Szew sie zagoił super-żadnych komplikacji, pokarmu już prawie nie ma.
Może uda sie wstawić parę zdjęć Dody - i czekamy na miłośnika bulwek takiego prawdziwego;) bo nie wyobrażam sobie oddać jej komuś obcemu.

Posted

lavinia napisał(a):
Okamia, najlepiej kontaktuj się ze mną -

0 889 509 903

Dorota

jeśli możesz, to zadzwoń dziś wieczorem, bo teraz jestem tylko przelotem

Ok. Jeżeli nie wypadnie mi nic wieczorkiem to będę dzwonić... między 19 a 20:30 powinnam dzwonić ;) Jeżeli znajdziesz troszkę czasu to napisz czy w tych godz może być ;)

Posted

Dzisiaj zrobilam sobie pyszna kawe z mlekiem :-)
Usiadlam na tarasie na kanapie, wyciagnelam nogi, zrobilam kilka lyczkow, oparlam kubek o brzuch i oddawalam sie relaksacji...
Nagle z calego pędu wskoczyła na mnie Figa... 1/3 kawy sie wylała...
Dobra, bylam mokra... wytarlam podloge i usiadlam na kanapie delektujac sie reszta kawy....
Troche sie rozłożyłam i wpadla na mnie Puma :evil_lol:
To sie nazywa szczescie.... podwójne szczescie.... zostało mi tylko 1/3 kubka kawki z mleczkiem....

Posted

ale mało zawału nie dostałam.... Figa biegła z placu zabaw, potem myk na schodki i wielkim susem na mnie.... ona chyba w wiekszym szoku niz ja :evil_lol:

Niestety ale swobodnie nie moge sie polozyc na zadnej kanapie (tylko w sypialni mam luksus, bo na gore psy maja zakaz wjazdu), bo zaraz mam obie panie na brzuchu.... oj sa nie delikatne.... ale moze troszeczke wycwicza mi sie miesnie brzucha :-)

Posted

Cóż to takie pieszczoty dla nas w wykonaniu futrzaków :evil_lol::evil_lol:.Dobrze że choć w sypialni Masz trochę spokoju .
Mnie dziś rano obudziło czułe drapanie po plecach przez mopsa:razz::razz: bo chciał wejść do łóżka ,a nie chciało mu się wskoczyć samemu :lol:

Posted

Ewusek napisał(a):
ale mało zawału nie dostałam.... Figa biegła z placu zabaw, potem myk na schodki i wielkim susem na mnie.... ona chyba w wiekszym szoku niz ja :evil_lol:

Niestety ale swobodnie nie moge sie polozyc na zadnej kanapie (tylko w sypialni mam luksus, bo na gore psy maja zakaz wjazdu), bo zaraz mam obie panie na brzuchu.... oj sa nie delikatne.... ale moze troszeczke wycwicza mi sie miesnie brzucha :-)

Doda należy do tych "wolniejszych" bulwek, raczej nie gania ,tylko sporadycznie,ale ma inną pasję- podsiada nas wszystkich nagminnie, dziś zrywalam porzeczki na dziecinnym krzeselku, wstalam na 2 sekundy wiaderko wymienić i już bylo po ptakach:evil_lol:musialam zrywać w kucki.
No to krzeselko ma ze 30 lat i 4 dzieciaków sie na nim wychowala, Dodusia dala rade w parę minut wyrwać szczebelek:p
czy Wasze też chodzą za Wami wszędzie? nawet do toalety?:roll:
no ona mnie nie opuszcza na krok.Tylko na strych nie wejdzie bo schody za strome:lol:
ps.Dodka je wiśnie, porzeczki, morele- zagryza wsio trawą i zwraca, robi to regularnie i tylko ona wie po co..........

Posted

Mam pytanie czy te Pieski nadal sa do Adoptowania?? Niestety nie mialem jak przeczytac 53 Stron waszych postów więc nie wiem :( Chetnie zaopiekowal bym sie jedna z tych przeslicznych suczek :)) Mojej dziewczynie niestety ostatnio na Padaczke zmarł taki Piesek ;(Jest to dla niej ogromna strata i wiem ze napwno ucieszyla by sie gdyby znow mogla opiekowac sie takim pieskiem. Prosze o jaka kolwiek odpowiedz :)
Pozdrowienia Andrzej

Posted

lavinia napisał(a):
..., bo teraz jestem tylko przelotem

Ja jestem jeszcze większym "przelotem" - dwa ostatnie dni byłam tylko u siebie i to baardzo chwilowo ... Jestem dzisiaj wieczorem - więc jakbyś wyadoptowała przypadkiem moją Biedronkę poproszę o info ... ;)

Posted

Ja rozumiem że jesteście bardzo zajęte i doceniam to co robicie a nawet Was podziwiam... Tylko wczoraj któraś z ciotek miała do mnie zadzwonić a ja czekałam i czekałam i nic :mad: :cool3: