Maupa4 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 ATLANTYDA napisał(a):A na fotki Pumy można liczyć? Zdjęcia Pumy ... ostatnie jakie mam - jutro zrobię nowe Figa ... Quote
Maupa4 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 A teraz mnie nie ma ... idę spac - całą noc masowałam szczeniakowi brzuch ... :roll: Quote
ATLANTYDA Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Wszystkie bulwinki miodzio ale Puma to moja faworyta :loveu::loveu: http://images30.fotosik.pl/238/fb14d63774ae647a.jpg Quote
Maupa4 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Wszystkie bulwinki miodzio ale Puma to moja faworyta :loveu::loveu: http://images30.fotosik.pl/238/fb14d63774ae647a.jpg ???? ;) Puma jutro jedzie do DT i zostaje tam do ... końca wakacji ? W DT zrobimy jej sterylkę ... Podobnie jest z Figą. Quote
akucha Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 A foty z DT bedą? Bo my rozbestwione jesteśmy :roll: Quote
Tepes Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 No no możę państwo z DT tak pokochają buwlki że zaadoptują je:) Quote
Maupa4 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 O 18.00 Puma i Figa pojechały do domu tymczasowego ...:lol: Zamieniły klatkę w lecznicy na dom z ogrodem ... Quote
lavinia Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 dzis wieczorem odebrałyśmy handlarzowi sunię buldożkę - pręguskę, 1.5 roczną Sunia w zaawansowanej ciąży, z patologicznymi objawami. Natychmiast zawiozłyśmy ja na Kosiarzy. Dr Monika ( złota kobieta :loveu: ) zgodziła się małą operować.... Własnie miałam telefon z lecznicy; sunia miała pęknięta macicę, w srodku dwa zgniłe szczeniaki, plus jeden zupełnie niewykształcony. Zielona cuchnąca maż w jamie brzusznej. Pani doktor wszystko oczyściła i ma nadzieję, że będzie ok. To, czy sunia da radę, okaże się w ciągu najblizszych 48 godzin Trzymajcie kciuki :loveu::loveu: Gdy mała wydobrzeje, oczywiście będzie szukała domu stałego. Quote
joaaa Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 O mamo, trzymam kciuki !!!!!!!! Lavinia, odsłuchaj wiadomość ode mnie na poczcie głosowej. Quote
agata-air Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 oj baby ale wy macie ruch w interesie ;/ nie wiedziałam że tyle buldożków potrzebuje pomocy... Quote
justysiek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 lavinia napisał(a):dzis wieczorem odebrałyśmy handlarzowi sunię buldożkę - pręguskę, 1.5 roczną Sunia w zaawansowanej ciąży, z patologicznymi objawami. Natychmiast zawiozłyśmy ja na Kosiarzy. Dr Monika ( złota kobieta :loveu: ) zgodziła się małą operować.... Własnie miałam telefon z lecznicy; sunia miała pęknięta macicę, w srodku dwa zgniłe szczeniaki, plus jeden zupełnie niewykształcony. Zielona cuchnąca maż w jamie brzusznej. Pani doktor wszystko oczyściła i ma nadzieję, że będzie ok. To, czy sunia da radę, okaże się w ciągu najblizszych 48 godzin Trzymajcie kciuki :loveu::loveu: Gdy mała wydobrzeje, oczywiście będzie szukała domu stałego. o matko:mad:jak moza tak krzywidzic takie slicznoty:-(oby wyzdrowiala:loveu: Quote
akucha Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 O rany :shake: Trzymam kciuki za zdrowie suni!!!!!!!!! Quote
mysza 1 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Zapraszam na wątek ONków, które też chcemy stamtąd wyrwać http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10447629#post10447629 Quote
Maupa4 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 lavinia napisał(a):dzis wieczorem odebrałyśmy handlarzowi sunię buldożkę - pręguskę, 1.5 roczną Znowu my ? ;) Quote
enia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 lavinia napisał(a):dzis wieczorem odebrałyśmy handlarzowi sunię buldożkę - pręguskę, 1.5 roczną Sunia w zaawansowanej ciąży, z patologicznymi objawami. Natychmiast zawiozłyśmy ja na Kosiarzy. Dr Monika ( złota kobieta :loveu: ) zgodziła się małą operować.... Własnie miałam telefon z lecznicy; sunia miała pęknięta macicę, w srodku dwa zgniłe szczeniaki, plus jeden zupełnie niewykształcony. Zielona cuchnąca maż w jamie brzusznej. Pani doktor wszystko oczyściła i ma nadzieję, że będzie ok. To, czy sunia da radę, okaże się w ciągu najblizszych 48 godzin Trzymajcie kciuki :loveu::loveu: Gdy mała wydobrzeje, oczywiście będzie szukała domu stałego.\ a ma sunia już jakiś tymczas? Quote
lavinia Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Enia, sunia nie ma tymczasu i właśnie o tym chciałam z Tobą porozmawiać......:lol::lol: Quote
lavinia Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 ta dziewczynka jest z innej pseudohodowli - nie od faceta z Lublina Quote
demi Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Lavinia powiedz mi, skąd ty masz czas jeszcze na dogo siedzieć?:razz: Proszę mi tu już sekret swój zdradzić:cool3: Bo mi sie to jakoś pokryć ni jak nie chce- zwierzaki, gdzieś tam biegam w terenie, a dogo w totalnie wolnym czasie :lol: Quote
enia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 lavinia napisał(a):Enia, sunia nie ma tymczasu i właśnie o tym chciałam z Tobą porozmawiać......:lol::lol: Dziś pojade do lecznicy oneczka nowego wyprowadze, a czy dziewczynka na chodzie już po operacji? Quote
Recommended Posts