ElzaMilicz Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='maksiorek']Z kierowniczką naszego schroniska znamy się po prostu od jakichś 30 lat:lol:, ot i całe sprawne działanie. Bo Maksiorek to CICHOCIEMNA jest, nie mylić z ociemniałą. :evil_lol: Quote
emir Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 malgooska napisał(a):Oczywiście, że bym mogła tylko UeMka napisała tak: Dlatego nie wiem czy jest sens pisać jeszcze raz?? Chociaż pewnie nie zaszkodzi.. Dajcie mi tylko znak a już pisze Witajcie - dopiero teraz przeczytałam pocztę. Ile mamy czasu?? W jakim wieku jest pies? proszę o info - jako pilne EMIR Quote
emir Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 maksiorek napisał(a):Z kierowniczką naszego schroniska znamy się po prostu od jakichś 30 lat:lol:, ot i całe sprawne działanie. A tak na marginesie działań - pani mająca samca kaukaza szuka dla niego koleżanki (broń Boże w celach rozrodczych, jego dotychczasowa towarzyszka niestety niedawno odeszła); TYLKO sunia, kudłata, do 5 lat, no i przyzwyczajona do przebywania na dworze. Zobacz prosze na naszej stronie: fundacja-emir.org - suka GERDA lub JAVA pozdrawiam EMIR Quote
maksiorek Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 emir napisał(a):Zobacz prosze na naszej stronie: fundacja-emir.org - suka GERDA lub JAVA pozdrawiam EMIR Pooglądam na pewno i jutro skontaktuję się z panią poszukującą suni, żeby jej panienki przedstawić. Na razie muszę iść wysuszyć moje futrzaki, póki jeszcze mamy słoneczko na dworze. Quote
maksiorek Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='ElzaMilicz']Bo Maksiorek to CICHOCIEMNA jest, nie mylić z ociemniałą. :evil_lol: Elza, chwila w której Ty choć na moment zamilkniesz (co jest oczywiście rzeczą niemożliwą:evil_lol:) i nie będziesz bajek opowiadać, będzie po prostu piękna.:eviltong: Sorry, ale nie mogłam się powstrzymać. Quote
malgooska Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 emir napisał(a):Witajcie - dopiero teraz przeczytałam pocztę. Ile mamy czasu?? W jakim wieku jest pies? proszę o info - jako pilne EMIR Dziękuję za odczytanie wiadomości. Do schronu w celach informacyjnych dzwoniła Ulaa : Ulaa napisał(a):Jest w schronie. Udało mi się przekonać do zaklepania go, mają do mnie dzwonić jak po kwarantannie. Mam nadzieję, że nie zapomną... Niczego się o nim nie dowiedziałam, tylko tyle, że "nie jest stary". I na razie tylko tyle wiadomo... Quote
IKA & SONIA Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Żeby tylko udało sie chłopaka wyciagnąć!!!! Quote
ANETTTA Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 emir napisał(a):Zobacz prosze na naszej stronie: fundacja-emir.org - suka GERDA lub JAVA pozdrawiam EMIR a berta ...tez chyba czeka po sterylkach super Quote
ANETTTA Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 emir napisał(a):Witajcie - dopiero teraz przeczytałam pocztę. Ile mamy czasu?? W jakim wieku jest pies? proszę o info - jako pilne EMIR czasu chyba mało bo podobno oni handluja psami na giełdzie giełda przy schronisku ..super biznes.....a to ze obiecali trzymac psa dla ULI ....nie wiem czy to jest pewnosć ... czy ktos deklaruje pomoc finansową dla psa.....obojetnie gdzie pies trafi..... ...bedzie ona potrzebna Quote
Ulaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Nie chcę być złym prorokiem, ale po pobycie w schronisku jego stan zdrowia i kondycja (także psychiczna) może sobie pozostawiać trochę do życzenia. "Adopcja" również kosztuje "wolny datek" (czyli conajmniej wartość szczepienia na wściekliznę, tyle udało mi się dowiedzieć, a szczepienie będzie - napewno na papierku...). Dobrze, że są jakieś przygotowania. Oby udało się go uratować. Po dobka nie zdążyliśmy :placz: A jeszcze PONa żal bardzo :placz: Wejdźcie na wątek ogólny łapanek Straży Miejskiej, ile pięknych psiaków z samego tylko miasta Jaworzna! Quote
UeMka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 ANETTTA napisał(a):a berta ...tez chyba czeka po sterylkach super Anetko ale Berta to Bernardynka a tutaj chyba mowa o kaukazach jest. Swoją drogą Berta to taka moja ulubienica :) Podbiła moje serce :loveu: Quote
maksiorek Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 UeMka napisał(a):Anetko ale Berta to Bernardynka a tutaj chyba mowa o kaukazach jest. Swoją drogą Berta to taka moja ulubienica :) Podbiła moje serce :loveu: Jutro postaram się panią dokładnie przepytać, bo na razie wiem tylko tyle, że kudłata i do 5 lat, a o rasie nie było mowy. Quote
ANETTTA Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 a jest tu watek ogolny mysłowic ....cos takiego ... Quote
ANETTTA Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 maksiorek napisał(a):Jutro postaram się panią dokładnie przepytać, bo na razie wiem tylko tyle, że kudłata i do 5 lat, a o rasie nie było mowy. skoro kudłata ...no to benia pewnie ....sorki ja to maniaczka benków to mnie sie wszytsko z tym kojarzy ..białe bure rude to beniulki Quote
emir Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 czyli rozumiem, że on na kwarantannie; a do kiedy? EMIR Quote
Ada-jeje Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Emir 6 lipca powinna mu sie konczyc kwarantanna, ale po schronisku w Myslowicach mozna sie spodziwac tego samego co w OL. Quote
Ada-jeje Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Anetta myslowicki watek to jest ten z ktorego sciaglas Benka. Quote
ANETTTA Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 emir napisał(a):czyli rozumiem, że on na kwarantannie; a do kiedy? EMIR jak bedzie zapotrzebowanie w sobote w niedziele na giełdzie obok na bernardyna to go nie bedzie :-( ja uwazam ze on nie ma czasu ............ani jednego dnia Quote
ANETTTA Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Ada-jeje napisał(a):Anetta myslowicki watek to jest ten z ktorego sciaglas Benka. widzisz jak ja głupia jestem ...i ciemna ...mózg zresetowany ....ja juz w koncu strsza pani mam 35 wiosen Quote
malgooska Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 ANETTTA napisał(a):jak bedzie zapotrzebowanie w sobote w niedziele na giełdzie obok na bernardyna to go nie bedzie :-( ja uwazam ze on nie ma czasu ............ani jednego dnia Miejmy nadzieję, że nie będzie zapotrzebowanie na benia :-( Zgadzam się z ANETTTĄ, że psiak nie ma czsu... Quote
Ada-jeje Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 I tak chyba nie wydadza nam go przed uplywem kwarantanny. Agata ja nie napisze ile ja mam wiosen bo wstyd :oops: Quote
Ulaa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='ANETTTA']a jest tu watek ogolny mysłowic ....cos takiego ... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110356 [quote name='malgooska']Miejmy nadzieję, że nie będzie zapotrzebowanie na benia :-( Zgadzam się z ANETTTĄ, że psiak nie ma czsu... Wydadzą nam go wtedy, jak zechcą (czyli teoretycznie po końcu kwarantanny), a wcześniej pewnie sprawdzą, czy się sprzeda. Nic na to nie poradzimy :-( Quote
malgooska Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Ulaa napisał(a):Wydadzą nam go wtedy, jak zechcą (czyli teoretycznie po końcu kwarantanny), a wcześniej pewnie sprawdzą, czy się sprzeda. Nic na to nie poradzimy :-( To jest straszne :-( Jeżeli znajdzie się kupiec to może być koniec. Chyba, że ktoś z nas by go wykupił, ale to są na pewno duże koszty i potrzebny byłby natychmiastowy dom.... A DT na razie nie mamy :-( Quote
Doda_ Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='malgooska']To jest straszne :-( Jeżeli znajdzie się kupiec to może być koniec. Chyba, że ktoś z nas by go wykupił, ale to są na pewno duże koszty i potrzebny byłby natychmiastowy dom.... A DT na razie nie mamy :-( Dobry pomysl, tylko nie wiadomo jakie beda koszty, mozna sie dowiedziec? Ehh.. DT ciagle brak.. Quote
malgooska Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Doda_ napisał(a):Dobry pomysl, tylko nie wiadomo jakie beda koszty, mozna sie dowiedziec? Ehh.. DT ciagle brak.. Jeżeli pies ma być sprzedany na giełdzie to pewnie będzie tam panować zasada " kto da więcej ".... Quote
Recommended Posts