emir Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Volt napisał(a):Ale spokojnie, nic nerwowo... narazie Dżoka ma jeszcze troche karmy by sie podzielic. Witaj Volt - kup karmę i weź fakture na EMIRA ( dane masz na naszej str.) zwrócę Ci wydane pieniądze i dziekujemy CI, że zaopiekowałaś się Maryną EMIR Quote
UeMka Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Klusko wszyscy się Tobą zachwycają a jak przelicza metraż stawkę żywieniową to jakoś dziwnie się wahają :evil_lol: Ale nie bój nic, akcja trwa - domek będzie! Musi być, wyjścia nie ma. Quote
ANETTTA Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 najlepszy bo inaczej jej nie oddamy ..hehh ' Quote
marmara_19 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Ada-jeje napisał(a):Marmara a kiedy sunia zginela i w jakim miescie, bo my tylko otrzymujemy info od SM w Jaworznie o odlowionych psach, lacznie z fotkami i data zlapania. suka nie "zginela".. ale zniknela.. nie wiem keidy dokaldnie.. powiedzmy, ze z pwoodow osobistych zerwalam kontakt z ta rodzina.. suka z myslowic.. byl tez zcerowny pit.. ktorego komus oddali.. pewnei do walk.. suka byla fajna.. ale etz zniknela;/ qrde;/ jak wlasciciel psow wyjdzie z wiezienia to bedzie dopiero tragedia.. bo suke uwielbial! a psami zajmwoala sie jego dziewczyna czyt moja kuzynka... Quote
marmara_19 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ada-jeje napisał(a):Marmara czarno widze znalezienie suni :-( ja qrcze tez.. sama bym ja do siebie wziela.. chcoaiz musialabym bardzo sotroznie ulozyc z nia relacje.. suka znala komende "bierz go" w stosunku do psow jak i ludzi.. przy wlascicielu byla wspaniala.. a tak czy siak zle reagowala na pijakow w domu, czy na osoby z opatrunkami... ale na spacerq tylko ona i jej pileczka.. zadne psy... szkoda mi jej... spasli ja a pozniej sie jej pozbyli.. Rafal bedzie wsciekly... gdyby nie zerwane kontakty z ta rodzinka to suke bym przechowala u siebie.. ehh a co do tytulowej suczki.. dobrze, ze ejst suczka.. bo w M-ce jest peisek bernardynek bity... ja nie widzialamjak byl bity.. widzialam tylko jego achowanie wzgledem niemilego wlasciciela.. ale "rodzinka" ma nie chciala zareagowac nawet jak podawalam im gotowe numery.. coz.. patologia patologie kryje... Quote
ANETTTA Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 [quote name='marmara_19 a co do tytulowej suczki.. dobrze, ze ejst suczka.. bo w M-ce jest peisek bernardynek bity... ja nie widzialamjak byl bity.. widzialam tylko jego achowanie wzgledem niemilego wlasciciela.. ale "rodzinka" ma nie chciala zareagowac nawet jak podawalam im gotowe numery.. coz.. patologia patologie kryje... o jakim TY bernardynie piszesz ...gdzie on sie znajduje ....jak bity ...moze trzeba tam jakąs fundacje podesłac na kontrole czasem to bardzo duzo daje .......a nie zapominac o tym bidaku Quote
Volt Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 BajkaB napisał(a):Jak dziewczynki po kolejnej nocy?:loveu: Żyjemy :razz: co prawda noge mi Maryna łapskiem podrapala, ale ma wybaczone - sam sie prosilem :cool3::loveu: Quote
BajkaB Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Volt napisał(a): co prawda noge mi Maryna łapskiem podrapala, ale ma wybaczone - sam sie prosilem :cool3::loveu: Wiesz Tomek,Ty chyba jakiś masochista jesteś:evil_lol:Jak Borys Cię dziabnął,to też tłumaczyłeś,ze to Twoja wina,zamiast gnojkowi futro przetrzepać..:evil_lol::evil_lol: Prosze o nowe foty Quote
Volt Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 BajkaB napisał(a):Wiesz Tomek,Ty chyba jakiś masochista jesteś:evil_lol:Jak Borys Cię dziabnął,to też tłumaczyłeś,ze to Twoja wina,zamiast gnojkowi futro przetrzepać..:evil_lol::evil_lol: Prosze o nowe foty :razz: bo jak moja wina to moja, co bede na psa zrzucał? :eviltong::loveu: Wydaje mi sie że Maryna moze nawet roku nie miec i byc to jej pierwsza cieczka :cool1: Mimo ze w zaswiatczeniu od szczepienia jest wpisane "PIES" Wiek: 2,5:crazyeye::roll: Maryna i forumowa Anetta Quote
BajkaB Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 No to Maryna miała dzisiaj super dzień.I Cioteczka Anetka przyjechała i Ciotka Małgosia z Wujkiem Stefanem w prezencie przywieźli pięknej dziewczynie 15kg worek karmyHill Canin,jagnięcina z ryżem:multi: Dziękujemy sponsorom,a pieniążki przydadzą sie na wizytę u weta. Quote
ANETTTA Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 no ja tez w odwiedznkach cos przywiozłam przyda sie na wizyte do weta .... a ta karma to super prezencik .....:multi::multi::multi::multi: EMir tez jest ciężko wiec chociaz zaoaszczedzimy na inne bidulinki sunia jest przekochana ....słodziutka ....tylko do kochania ............ona napewno nie ma jeszcze roku ..to jeszcze psie dziecko .....troszke mnie traktowała z dystansem ...TOMEK to juz jej wlasciciel chyba według niej .....sunia cały czas siedziała obok niego ....a kiedy wychodziłam i ją wołałam schowała sie za kogo ?????za TOMka ..za to Dżoka heja ona była chetna iść :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:..................sunia .okropnie sie drapie ....Tomek mówił ze pcheł nie ma ....:shake::shake::shake::shake:to cóz to moze byc ... sunia hoopaj na góre po domek moze zrobic suni jakies ogłoszenie na allegro .....z dopiskiem ..sunia po sterylce do wydania ......itd itd Quote
ANETTTA Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 TOmek dzieki za pyszną kawe ...a kto CI dał prawo wrzucania moich fotek na forum ....co ???:mad::mad: Quote
Doda_ Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 anettta, dobrze ze sa zdjecia, bo juz wiem jak wygląda osoba z która gadam czasami:evil_lol: Quote
Volt Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 ANETTTA napisał(a):TOmek dzieki za pyszną kawe ...a kto CI dał prawo wrzucania moich fotek na forum ....co ???:mad::mad: Jak to kto? Maryna! :diabloti: :razz: Quote
ANETTTA Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Doda_ napisał(a):anettta, dobrze ze sa zdjecia, bo juz wiem jak wygląda osoba z która gadam czasami:evil_lol: hahhahah:mad:i widac moje schaby ..........no ale skoro sie je ma nic sie nie da ukryc .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przed wami Quote
ANETTTA Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Cytat: Napisał ANETTTA TOmek dzieki za pyszną kawe ...a kto CI dał prawo wrzucania moich fotek na forum ....co ???:mad::mad: Jak to kto? Maryna! :diabloti: ok jej wybaczam wszysko .............. Quote
Gagasia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Anetto,ja tam żadnych schabów nie widziałam. Widziałam uśmiechniętą twarz i wielkie serce:) Quote
Marka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Pozwoliłam sobie wrzucić już kolejną podopieczną EMIRA na stronę adopcyjną bernardynów - mam nadzieję, że zacznie się po nią ustawiać kolejka ;) Quote
Volt Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Wyszedłem jak co wieczór (hmm jak to brzmi [LOL] ) z Maryną i Dżoką na spacer(przyznam że z czystego lenistwa zabieram obie naraz [:$] ) poszlismy na Tory kolejowe - opuszczone bo tylko tam jest cisza i spokoj i praktycznie 0 psów. Niestety tym razem bylo inaczej... spucilem Dżoke ze smyczy o dziwo szla sobie grzecznie obok... gdy nagle z np wyleciala suka w typie Amstaffa - podbiegla, obwachala Dracą sie Dżoke i.... Dawaj na nią sie gryzc, Dżoka na ziemi szamocaca sie a Maryna co na to? Podniosla za kark walnela o ziemie i przywalila cialem wydajac donosne wrrrr... normalnie bylem w szoku.... na jedno haslo "Spokoj" obie "moje" suki uspokoily sie a, Amstaffka oddalila spogladajac za siebie. zauwazylem takze ze wsrod psow Maryna samym wzrokiem "zabija" respekt do Bernardyna psy maja chyba za ogromny. Maryna strasznie szybko sie nauczyla ze jak ide do lodowki - to trzeba isc za mna [;)] w Domu jest spokoj, na spacerach przoduje Dżoka. Maryna nadaje sie takze (pod warunkiem odpowiedniej dlugosci spacerow) i do mieszkania - u mnie zyje razem z Dżoką w 129metrach kwadratowych i chyba zle jej nie ma [;)] Quote
epe Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Kochana Maryna! To się nazywa przyjaciel w potrzebie!:loveu: Widzę oczyma wyobraźni tą akcję! Duże psy są super-mam do nich słabość od zawsze! Po śmierci Zuzy miałam przygarnąć małego pieska,ale znowu nie mogłam patrzec jak duży męczy się w boksie:-( Quote
Volt Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Jeśli kazdy bernardyn jest taki jak Maryna - to sa to cudowne psy! Taka Oaza spokoju, znajaca swoja sile i nie uzywajaca jej bez potrzeby. a swoja droga dzis uslyszalem na spacerze od 4 letniego chlopca "Mamo Patrz Bethoven!" na co wstalem z ławki i zawolalem "Chopin idziemy" :) Quote
ANETTTA Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Volt napisał(a):Jeśli kazdy bernardyn jest taki jak Maryna - to sa to cudowne psy! Taka Oaza spokoju, znajaca swoja sile i nie uzywajaca jej bez potrzeby. a swoja droga dzis uslyszalem na spacerze od 4 letniego chlopca "Mamo Patrz Bethoven!" na co wstalem z ławki i zawolalem "Chopin idziemy" :) to pierwsze zdanie the best ...tak jest Quote
ANETTTA Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 księzniczka u weta czekamy na same dobre wiesci ...... Quote
Recommended Posts