ANETTTA Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 czyli tak zmieniam jeszcze namary te najwazniejsze............. od wczoraj opieke nad Maryna przejeła EMIR nazwę: Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych EMIR nr KRS: 0000148346 Quote
ANETTTA Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 w zawiązku z tym że TOmek VOLT dał suni DT(aby nie płacic za hotel zaoszczedzic troche kasy, której i tak nie mamy ) prosze was o mała pomoc ...potrzebujemy dla suni karmy ...moze ktos ma nadwyżkę lub grosik dla pieknej suni ...plissssssssssssss ponadto wizyte u weta trzeba zaliczyc ........oczka ....i tak ogólnie ... . na konto EMIR przypominam jako darowizne mozna sobie odliczyc pózniej od podatku .... deklaracje czy mozemy na kogos liczyc .............pl................. Quote
ANETTTA Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 ona teraz to ma raj..................................... Quote
malgooska Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Wchodzę na dogo po krótkiej nieobecności i po trzech cięzkich dniach i tu taka świetna wiadomośc!!!! Sunia wyciągnięta ze schronu co jest najlepszą wiadfomością od dłuższego czasu! Normalnie rewelka jak dla mnie :multi: A ta wiadomość ze "zmianą płci" to juz wogóle mnie zszokowała :evil_lol: Brawa dla pana weterynarza za przeoczenie drobnego szczegółu :crazyeye: Sunia oprócz tego, że została wyciągnięta ze schronu to jeszcze ma towarzyszkę do zabaw :multi: Zgadzam się z ANETTTĄ to raj ;):lol: Quote
Volt Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Maryna a, moja Dżoka to dwa rozne bieguny - Dżoka roztrzepana patyczki i wszystko jej w glowie, Maryna spokojna stonowana,nic ja nie ruszy.... na spacerach obie grzecznie - Dżoka wrecz zaslania przed innymi Maryne wlasnym ciałem, znalazlem zamykane podworko, puscilem obie - Dżoka biegala szukala czegos do aportowania, Maryna grzecznie zwiedzila i chodzila za mna jak cien.... reaguje na gwizd taki jaki wydaje na Dżoke i przychodzi. na otwartej przeszczeni jej nie puszcze - przynajmniej nie juz, Maryna duzo małpuje od Dżoki i nauczyla sie juz wchodzic na łóżka i nawet zrobila jedno tubalne "Hau" na pana z pizza jak mi ja przyniosl. ten slad na łapie to kolor jej siersci a nie rana, aczkolwiek opuszki i tylna łapke ma zadrapane. Bylismy na 3 spacerach, na jednym zrobila kupke, sikac nie sikala jeszcze - a spacerowalismy dosyc dlugo. Zaczyna padac.... Trzymajcie kciuki by noc minela spokojnie - bez burzy! ;) Uwaga! Maryna z Dżoka sie bawią! Skacza i biegaja po moim mieszkaniu... maja 129 m. kwadratowych do biegania... oby dom to przetrwal ;) Quote
ANETTTA Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 to on jest cudowna tylko dobry domek potrzebny Quote
Volt Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Dostały po plasterku szynki i Maryna dobrala sie do miski Dżoki, Dżoka zareagowala poteznym wrrr, Maryna zareagowala na Dżoke podobnie - Wyciagnalem Marynie druga miske, nasypalem jedzenia i znow jest zgrany kolektyw. Maryna je strasznie łapczywie, aczkolwiek nie wielkimi kęsami Quote
ANETTTA Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 karma misia kosztuje dorzucmy sie aby Tomkowi było lzej i tak zrobil przysługe ze zabrał sunie Quote
BajkaB Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Przyłączam się do prośby o wsparcie Maryny.Jak widać apetycik jej dopisuje,na pewno przydadzą sie jakieś witaminki.Dzisiaj została też zaopatrzona preparatem na pchły i kleszcze.W poniedziałek chcemy zabrac dziewczynkę do weta. A oto kilka fotek z pierwszych chwil pobytu u Tomka: Quote
Volt Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Maryna z wczoraj a, Maryna z dzis - dwa rozne psy..... ;)! p.s Siku zrobione ;) Quote
emir Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Po dwutygodniowym tymczasie Maryna jedzie do nas; chyba, że znajdzie się dom stały na miejscu; przed adopcją zostanie zaszczepiona i wysterylizowana na koszt EMIRA; [SIZE=3]Wetowi ze schronu w Mysłowicach przyznano jednogłośnie ( głosowanie ogólnopolskie) tytuł: "DUPKA SEZONU"!! EMIR p.s. tytuł ten jest "przechodni" ; aby go uzyskać trzeba być wyjątkowym w swojej głupocie, bądź bezmyślności; czekamy na kolejne kandydatury; Quote
epe Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Maryna super sunia! Ale muszę stwierdzić,że Twoja ONka wzbudza moje najczulsze wspomnienia,gdyż jest wypisz-wymaluj jak moja zmarła Zuza!:placz: Ciągle za nią tęsknię-nawet adoptowany Krystian nie pomaga zapomnieć o niej! Zwłaszcza,że niestety nie dorównuje jej inteligencją:evil_lol: Quote
Tepes Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Szczęśliwa dziewczyna:loveu: Trzymamy kciuki za nowy dom!!:) Quote
Gagasia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Maryna jest piekna. Ktoś musi ją chcieć pokochać. Quote
marmara_19 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 co konkretnie zrobil ten "wet dupka"? dokaldne jego namiary dostane od Tomka na pw... co suce dokladnie trzeba procz domku docelowego? ktos odwiedza tos chronisko w myslowicach? nie ma tam suki w typie pita czarnej z cietymi uszami? po sterylce... nie wiem co sie stalo z suka ktora miala moja rodzinka.. bo pojawily sie na swiecie blizniaki a suka zniknela.. Quote
Ada-jeje Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Marmara a kiedy sunia zginela i w jakim miescie, bo my tylko otrzymujemy info od SM w Jaworznie o odlowionych psach, lacznie z fotkami i data zlapania. Quote
ANETTTA Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 marmara_19 napisał(a):co konkretnie zrobil ten "wet dupka"? odpowiadam tylko pomylił psa z suką :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:dokaldne jego namiary dostane od Tomka na pw... co suce dokladnie trzeba procz domku docelowego? ktos odwiedza tos chronisko w myslowicach? nie ma tam suki w typie pita czarnej z cietymi uszami? po sterylce... nie wiem co sie stalo z suka ktora miala moja rodzinka.. bo pojawily sie na swiecie blizniaki a suka zniknela.. co konkretnie zrobil ten "wet dupka"? odpowiadam tylko pomylił psa z suką :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: co suce dokladnie trzeba procz domku docelowego?karmy lub kasy na karmę i na wizytkę u weta ..................................... ja sie dołożę do tej karmy ale kto jeszcze dołączy do mnie ..............VOLT musi miec co dac jej jesc Quote
Volt Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Ale spokojnie, nic nerwowo... narazie Dżoka ma jeszcze troche karmy by sie podzielic. Quote
ANETTTA Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 troche .....możę szybko sie okazać za mało :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Volt Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Maryna probowala sie "Zaznajomic" z moja stara papuzka, niestety zostala pogononia - widok nieziemski, papuga chyba stwierdzila ze tylko jeden pies moze ja lizac... Quote
Recommended Posts