Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

trzymajmy kciuki aby w osbote i w niedziele psiak pozostał tydzien szansy dla niego .............................kto da dom psiakowi ...trzeba by było zrobic mu ogloszenia ....ULa zdecyduj moze cos .. bez ogloszen pies nie ma szans :shake::shake:

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulaa napisał(a):
bardzo ciekawe rzeczy dzieją się poza dogo :cool3:
ale nie wiem czy mogę o tym pisać, na razie się wstrzymajmy może :cool1:
Hmmm... to po co piszesz? :mad:. Teraz nas ciekawość będzie zżerać :placz:.

Posted

Nie o tym myślałam :roll: Peter Beny co innego mówił i to wydawało się sensowne.
Chcecie szukać psa po giełdzie? Powodzenia. Giełdy są w soboty, w niedziele, oprócz tego są znajomi pracowników poza giełdą i zamówienia na "worki treningowe" do walk.
Ale spróbować można, trzymam kciuki.

Posted

Ula jak mozesz kliknij na gg co to za pomysł .......ja tak bardzo trzymam kciuki aby tego bidulka wyrwac ..............gdybym tylko mogła zbrałabym go do siebie :-( ale 3 psy i do tego kazdy z innym charakterem .....2 sie absolutnie nie tolerują ......:angryy:

Posted

Anetta psow w potrzebie jest cala masa, Benkiem jak widac zainteresowalo sie juz kilka osob, i sa na dobrej drodze wyciagniecia go. Moze zechcialabys PONOwi pomoc w zalozeniu watku ale najpierw trzeba sprawdzic czy on jeszcze jest w schronie.

Posted

UeMka napisał(a):
Ja cały czas mówię na temat bernardyna. Nie wiem czy zauważyłaś. Peter mówił że z Tobą rozmawiał i że wiesz o co chodzi ale najwidoczniej nie w takim układzie może dogadujcie się między sobą.Pies tak czy siak ma zapewnione miejsce gdzie trafi po wyciągnięciu ze schroniska. A jak to zrobicie- widzę że macie plan skoro interwencja nie odpowiada. Troche mnie dziwi to podejście. Same ostatnio chciałyście jechać na giełde i wykupić psa... No niech tak będzie w takim razie ja czekam na telefon od Petera a przeciwwskazania i zażaleniua ustalajcie między sobą.

UeMka zejdź łaskawie ze mnie, bo duszno.
Pisałam nieraz, że w tej sprawie mogę pomóc jedynie wyciągnięciem ze schronu i DT na 1 noc czy 1 dzień, więcej niczego nie biorę na siebie, nawet nie zakładałam wątku ani nie pisałam do Emira.
Doszły do mnie po prostu informacje, że psa wyciąga kto inny i bierze go na DT. Cieszę się z tego bardzo, bo ja w tym czasie zajmę się innymi psami - każdego szkoda.
W Wasze plany się nie wtrącam, życzę powodzenia :)

Szkoda, że innymi psami z Mysłowic nikt się nie interesuje tak jak tym.

Posted

A NIE SĄDZISZ,ŻE NALEZY SIĘ ZAJĄĆ CAŁYM SCHRONISKIEM W MYSLOWICACH???

Ten benek czy inny pies - ważne żebv pomóc jakiemukolwiek psu.Poza tym zalecam mniej klepania w klawiaturę " przed"; llepiej "po".EMIR
ps co to za POPN? i jaka jest z nim sprawa? sorry nie mam czasu czytać całych wątków

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Anetta psow w potrzebie jest cala masa, Benkiem jak widac zainteresowalo sie juz kilka osob, i sa na dobrej drodze wyciagniecia go. Moze zechcialabys PONOwi pomoc w zalozeniu watku ale najpierw trzeba sprawdzic czy on jeszcze jest w schronie.

pisz jak moge pomoc ......

Posted

Anetta zakladajac watki psiakom, po uprzednim info ze schronu ze tam jeszcze sa. W momencie ukazania sie nowej fotki na Jaworznickim watku jak widzisz ze jest szansa dla psa mozna mu od razu watek zakladac i szukac DT lub DS.