Doda_ Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Anetto napisalam Ci na gg, hotelik jest w Sosnowcu. Jesli chcesz, moge Ci podac nr tel do hoteliku.. Quote
malgooska Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Kolejny biedaczek :placz: Czy ktoś już napisał do EMIR ?? Być może mogliby pomóc... Quote
UeMka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Emir już wie, ale tam też nie jest łatwo, u p. Krystyny przebywa 138 psów a pieniędzy nie ma wiele. Quote
BajkaB Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Jedna z moich studentek ma w Sosnowcu hotelik dla psów.Dziewczyna jest pasjonatką tego co robi,może u niej można by go umieścić.Tylko potrzebne byłyby jakieś fundusze.Dogadać się pewnie można z właścicielką. Quote
ANETTTA Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='malgooska']Kolejny biedaczek :placz: Czy ktoś już napisał do EMIR ?? Być może mogliby pomóc... a mogłabys kliknąć plis ...moze cos podszepnie na hotelik moze nalzałoby zaczc zbierac kase .....aby cos miec na poczatek .... ULA co proponujesz ........jakie konto ?Fundacji ....AFN ja tez sie dozuce oczywiscie ................... a moze bysmy zaczeli skladac jakies deklaracje co do kwot .....aby tez wiedziec na czym stoimy .. Quote
ANETTTA Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 BajkaB napisał(a):Jedna z moich studentek ma w Sosnowcu hotelik dla psów.Dziewczyna jest pasjonatką tego co robi,może u niej można by go umieścić.Tylko potrzebne byłyby jakieś fundusze.Dogadać się pewnie można z właścicielką. na okrzei ??? fundusze potrzebne napewno dlatego prosba o deklaracje ? Quote
ANETTTA Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 UeMka napisał(a):Emir już wie, ale tam też nie jest łatwo, u p. Krystyny przebywa 138 psów a pieniędzy nie ma wiele. dzieki :shake::shake::shake::shake: Quote
malgooska Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 ANETTTA napisał(a):a mogłabys kliknąć plis ...moze cos podszepnie Oczywiście, że bym mogła tylko UeMka napisała tak: UeMka napisał(a):Emir już wie, ale tam też nie jest łatwo, u p. Krystyny przebywa 138 psów a pieniędzy nie ma wiele. Dlatego nie wiem czy jest sens pisać jeszcze raz?? Chociaż pewnie nie zaszkodzi.. Dajcie mi tylko znak a już pisze Quote
malgooska Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 oj spoznilam sie z odpowiedzia... Jezeli chodzi o deklaracje to ja chwilowo finansowo nie moge pomoc poniewaz dopiero od przyszlego miesiaca pojde do pracy... Jednak jezeli wtedy także beda potrzebne pieniadze to ja juz teraz deklaruje swoja pomoc Quote
UeMka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Źle się zrozumiałyśmy. Ja nie rozmawiałam z Emirem w sensie z p. Krystyną. Po rozmowie z Anetą wywnioskowałam że już zostawiła tam wiadomość o psie. Jeśli jeszcze nie - możecie próbować. Ciężko mi cokolwiek powiedzieć, tak jak mówie, wiem tylko że jest przepełnienie. Pies nie jest chory. Hoteliki wg mnie sa bardzo drogie. nawet te 15 zł za dobe, jeśli macie jakieś rzeczy na bazarki to trochę tym pociągniecie ale nie w nieskończoność. Ciężka decyzja a giełda tuż tuż. Quote
malgooska Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 To w takim razie ja zostawie wiadomość... Zawsze warto spróbować.. Quote
Ulaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Konto oczywiście można podawać naszej Fundacji, nie ma sprawy. Hotelik może "Psia Kość" w Wieliczce? (mamy tam już Dziadeczka, jesteśmy b.zadowoleni i też 15 zł /doba). Jedno podstawowe pytanie: czy Benio jeszcze jest. Zadzwonię ok 9 i spytam info o nim oraz kiedy można odebrać, to już od rana trzeba pod bramą warować. Teoretycznie powinien mieć kwarantannę do 7 lipca. Quote
Ada-jeje Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Zapytam jeszcze u znajomej o hotelik czy jest miejsce i jakie koszty. Bajka B prosze dowiedz sie jakie koszty bylyby u tej studentki, Sosnowiec jest blisko Myslowic i mozna zaoszczedzic na kosztach dowozu psa. Quote
ZAJONCowa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Podaj proszę jakiś numer konta gdzie można przelewać pieniążki dla Benka.. Quote
Ada-jeje Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Zajoncowa, prosimy na poczatek o deklaracje, dopoki nie mamy dogranego hoteliku. Telefon do schroniska wykonany, pies jeszcze jest w schronie. Powiedzialam ze bedziemy sie starac zabrac go od nich, mysle ze nie powinien sie ulotnic. Quote
anushka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 dajcie znać jak coś konkretnie będzie wiadomo,jeśli pieniązki to gdzie wpłacić , cięzko będzie znaleźć dom dla bernardyna..jestem na forum molosów,nowych osób nie przybywa prawie wcale,nikt nie szuka takiego psa do adopcji...mamy specjalny wątek poświęcony bernardynom do adopcji ale niestety...takich dużych psów ludzie nie chcą..wolą od szczeniaczka...ehh...ja sama chciałam adoptować sunię z Poznańskiego schroniska..niestety mimo że byłam umówiona i pojechałam pociagiem z Katowic suni w schronie już nie było..podobno pół godz przede mną ktoś adoptował psa..:-( tak naprawdę niewiem co się stało z tą sunią..ale wątpie żeby akurat rano ktos po nią przyszedł..dwa tyg telefonicznie rozmawiała koleżanka i było wszystko umówione..niestety..mi się nie udało..chcoiaż wtedy bardzo chciałam,do góry Smoku i obyś zaznał jeszcze szczęscia :-):multi: Quote
Ulaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Jest w schronie. Udało mi się przekonać do zaklepania go, mają do mnie dzwonić jak po kwarantannie. Mam nadzieję, że nie zapomną... Niczego się o nim nie dowiedziałam, tylko tyle, że "nie jest stary". Quote
Weronikaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ja rówinież 3mam i podnoszę, może ktoś wypatrzy pieska....:roll::roll::roll: Quote
malgooska Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ja także mocno trzymam... I podnoszę psiaka Quote
maksiorek Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Czy ktoś wie cokolwiek więcej o tym psiaku - dzisiaj u nas w schronisku zgłosił się pan, który chciałby adoptować jakiegoś benia. Quote
Ulaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Maksiorek dzięki za sprawne działanie :loveu: Jestem z tym panem w kontakcie. Quote
maksiorek Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ulaa napisał(a):Maksiorek dzięki za sprawne działanie :loveu: Jestem z tym panem w kontakcie. Z kierowniczką naszego schroniska znamy się po prostu od jakichś 30 lat:lol:, ot i całe sprawne działanie. A tak na marginesie działań - pani mająca samca kaukaza szuka dla niego koleżanki (broń Boże w celach rozrodczych, jego dotychczasowa towarzyszka niestety niedawno odeszła); TYLKO sunia, kudłata, do 5 lat, no i przyzwyczajona do przebywania na dworze. Quote
ANETTTA Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 konto do wplat koniecznie z dopiskiem dla bernardyna mysłowice [FONT=Tahoma]Fundacja Pro Animals - Na Pomoc Zwierzętom ul. Żeromskiego 6, 32-500 Chrzanów[/FONT] [FONT=Tahoma] PKO BP Oddz. I. w Chrzanowie 24 1020 2384 0000 9502 0095 0717 [/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]KRS 0000293995 [/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]ja deklaruje 50 zł co miesiąc wplacam na juz ...dzisija ..... czekam kto jeszcze [/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT] Quote
Recommended Posts