ANETTTA Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 to przecudne biedne zwierzę ma swoją wyjątkową historie jaką otóż taką pies stał się MaRYNĄ od wczoraj opieke nad Maryna przejeła EMIR nazwę: Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych EMIR nr KRS: 0000148346konto do wplat koniecznie z dopiskiem dla bernardyna MARYNA do mysłowickiego schroniska trafił pies bernardyn piękny Ma tylko kilka dni życia (taki schron, że psy nawet z kwarantanny giną...) Jeśli znalazłby się DT to możemy go stamtąd wyciągnąć, jeśli zdążymy .......... będziemy szukać mu domu...plis o pomc pies przywieziony z jaworzna .....moze komus zaginąl __________________ Quote
wiolaaa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Wychudzony i wycieńczony [quote name='ANETTTA'] pomc na cito potrzebna :placz::placz::placz::placz: do mysłowickiego schroniska trafił pies bernardyn piękny Ma tylko kilka dni życia (taki schron, że psy nawet z kwarantanny giną...) Jeśli znalazłby się DT to możemy go stamtąd wyciągnąć, jeśli zdążymy .......... będziemy szukać mu domu...plis o pomc __________________ Quote
Weronia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 ale czemu pies ma od razu umierac w tym schronie lub znikać???? :O o co chodzi?? :( Quote
ANETTTA Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 podobno tam usypiaja psy lub handluja nimi ......psy gina takie dostała inf szukamy DT lub taniego hoteliku aby wyciagnąć psa ......i dalej szukac mu domu .... kto mogłby pomc finansowo w utrzymaniu tego psa ... ..deklaracje ............ Quote
Ada-jeje Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Weronia juz my swoje tereny znamy, zwyczaje tego schroniska tez nie sa nam obce. :crazyeye: Zadnej strony internetowej, zadnej adopcji a tylko z nam znanych zrodel wiemy o handlu psami na gieldzie samochodowej.:mad::mad::angryy::angryy: Quote
Majawrc Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 i do tego chyba jeszcze poraniony....zobaczcie z lewej strony na białej łacie! O mamo.....:-(kolejna bida....i jak tu nie popadać w depresję? Gdybym tylko miała warunki.....a gdzie to jest dokładnie? Quote
Ada-jeje Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Myslowice sa oddalone od Katowica maksymalnie 10 km. jadac w kierunku Krakowa. Quote
Majawrc Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 o qrka, toż to spory kawałek ode mnie,i ja rownież nijak nie mam pomysłu jak pomoc....mogę tylko popodnosić! Quote
Ulaa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 jak się znajdzie DT to my go wyciągamy i 1 dzień czy 1 noc mogę przetrzymać u siebie, byle tylko szybko ten tymczas się znalazł :-( Quote
IKA & SONIA Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Podnoszę biedaka!!! Tylko tyle mogę zrobić:-( Quote
ANETTTA Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 szukamy DT lub taniego hoteliku ......a potem bedziemy szukac psiakowi DS..... a co z tym idzie /... ............kto mógłby pomóc psiakowi w utrzymaniu .... finansowo ..... Quote
maciaszek Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Cholerka, ciężko będzie z dt dla takiego olbrzyma... Ale mam nadzieję, że coś się znajdzie. Choćby jakiś kawałek ogródka. Quote
ANETTTA Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 kojec ........................to majami dla niego szukamy osób z jaworzna ...poniewaz pies został tam odłowiony moze uciekł wlascicielowi .............................................. Quote
basiapron Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Hotelik 20 zł/doba jest w Sosnowcu-jak pogadacie z Pania osobiście to może Wam obniży,bylebyście miały fundusze wiec szybko robić bazarki na kup teraz. Hotel Dla Psów Monika Motłoch tel. kom. 0 602 711 616 ul. Okrzei 1 Sosnowiecpolecam to miejsce.A tak przy okazji-Kudłata jest podobno wzięta ze schroniska w mysłowicach i żyje. Quote
Neris Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Oby rzeczywiście komuś zginął... znam hotelik za ok. 15zł/dobę po zniżce dla dogomaniaków, ale koszt transportu chyba zeżarłby różnicę. Quote
Ada-jeje Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Hotelik za 15 zl. rowniez jest w Cieszynie, tylko kasy brak. Quote
ZAJONCowa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 ja nijak nie wiem jak pomóc :( mogę przelać parę groszy na konto, ale też niezbyt wiele :( Quote
UeMka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Hotel w Krakowie jest tzn kawałek za. Koszty w granicach 15 zł do dogadania. Więcej informacji u Peter Beny lub Anashar. Quote
Recommended Posts