Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
3mam kciuki za pozytywne zakończenie tej dramatycznej historii.

To że Lisek żyje jest już jakimś happy end'em... Zobaczymy jak będzie z łapeńką.... Jeszcze 9h do diagnozy.... Strasznie się boję...... :roll:

Posted

Tosia2 napisał(a):
To że Lisek żyje jest już jakimś happy end'em... Zobaczymy jak będzie z łapeńką.... Jeszcze 9h do diagnozy.... Strasznie się boję...... :roll:

a czekanie jest najgorsze....musimy wierzyć że wszystko się uda..musi się udać!!!!! Tosiu wszyscy jesteśmy z Liskiem,on na pewno wie,że ma za sobą tyle ludzi,którym nie jest obojętny jego los...
TRZYMAM KCIUKI JAK MY WSZYSCY!!!

Posted

Super! Strasznie dziękuje w imieniu Liska!!!!! :loveu:

Angie i Dorotko, napiszcie proszę ile wpłaciłyście, to zaraz podliczymy jaką kwotą dysponuje niuniuś.... :)

Posted

Angie-150zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-o

Czyli z deklaracji wynika, ze na koncie Liska powinno być już 490zł!!! + to co wpłaciła Dorota412 !!!

Trudno teraz wyliczyć całkowite koszta, ale wiemy, że operacja to 800zł, pobyt chyba od 20 czerwca to ok.700zł, plus nieszczęsne leki i dalszy pobyt, nie daj Boże kolejna operacja.... Kazdy dzień w szpitaliku to kolejne 35zł...
Niestety wydaje mi sie, ze 2000 to wszystko razem wyniesie... Zobaczymy... Na koniec jak już bedziemy zabierać Liska (nadal nie wiadomo gdzie, ale mam nadzieję ze ten Szczecin jest aktualny) to oczywiscie wezmę rachunek.... :)
Wciaż nie mamy całej kwoty, ale jakoś brniemy w dobrym kierunku! ;)

Posted

[quote name='Tosia2']Angie-150zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-o

Czyli z deklaracji wynika, ze na koncie Liska powinno być już 490zł!!! + to co wpłaciła Dorota412 !!!

Trudno teraz wyliczyć całkowite koszta, ale wiemy, że operacja to 800zł, pobyt chyba od 20 czerwca to ok.700zł, plus nieszczęsne leki i dalszy pobyt, nie daj Boże kolejna operacja.... Kazdy dzień w szpitaliku to kolejne 35zł...
Niestety wydaje mi sie, ze 2000 to wszystko razem wyniesie... Zobaczymy... Na koniec jak już bedziemy zabierać Liska (nadal nie wiadomo gdzie, ale mam nadzieję ze ten Szczecin jest aktualny) to oczywiscie wezmę rachunek.... :)
Wciaż nie mamy całej kwoty, ale jakoś brniemy w dobrym kierunku! ;)

To super - pieniazki sie znajda :)

Pls o pomoc dla psiaka !!!!

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115686

Posted

Dziękuję za dodanie moich zdjęć do aukcji na allegro, po cichu miałam nadzieję, że się przydadzą ;) W końcu większość ludzi to wzrokowcy, im więcej fotek tym lepiej, szczególnie że to bardzo ładny psiaczek.

Posted

Wróciłam ciut za późno do domu, a nie miałam komórki... Zadzwonię z samgo rana i o wszystko wypytam... Też wciaż o tym myślę... :(

Posted

Dzwoniłam do lecznicy... Na szczęście póki co lekarz w zaleceniach niepisał nic o amputacji, jednak wskazał, że rokowania sa ostrożne ze względu na porażenie neurologiczne. Zmieniono opatrunek gipsowy z okienkiem, leki są podawane dalej, rana po operacji goi się bardzo dobrze, lada moment dejmą szwy. Podobno jest jakieś czucie w łapce, choć na "dłoni" nadal si nie podpiera, często się mu wywija, ale jeszcze niczego nie przekreśla... Musimy uzbroić się w cierpliwosć i wierzyć że będzi dobrze....

Póki co trzeba Liskowi i tak szukac domku...... :roll:

Posted

zolzunka napisał(a):
Sliczny piesiek, mocno trzymam kciuki za niego !!!! Dobrze,ze ma aukcje cegielkowa na allegro tez

Ma aukcje cegiełkową ale marnie idzie sprzedaż,trzeba by rozreklamowac gdzie się da.Z mojego bazarku wystawionego na chora jamnisię która szczęśliwie odnalazła właścicieli,moi licytujący Erazm i Atina zgodzili sie przeznaczyc te pieniadze na Liska i zakupiliśmy 11 cegiełek aby rozruszac aukcję.