anetek100 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 no Lisieniek przeuroczy cudeńko,jeszcze gdyby z łapką było dobrze to by było super...trzymam kciuki Quote
majqa Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Zdrowiej łapeczko, 3mam kciuki za pozytywne zakończenie tej dramatycznej historii. Quote
anetek100 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Lisku jesteś dzielnym kochanym pieskiem wszyscy trzymamy kciuki Quote
Tosia2 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 majqa napisał(a):3mam kciuki za pozytywne zakończenie tej dramatycznej historii. To że Lisek żyje jest już jakimś happy end'em... Zobaczymy jak będzie z łapeńką.... Jeszcze 9h do diagnozy.... Strasznie się boję...... :roll: Quote
Angie :) Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Bedzie dobrze :) Przezyl to ma wole zycia i przetrwania :) najwazniejsze ze zyje :) Quote
anetek100 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Tosia2 napisał(a):To że Lisek żyje jest już jakimś happy end'em... Zobaczymy jak będzie z łapeńką.... Jeszcze 9h do diagnozy.... Strasznie się boję...... :roll: a czekanie jest najgorsze....musimy wierzyć że wszystko się uda..musi się udać!!!!! Tosiu wszyscy jesteśmy z Liskiem,on na pewno wie,że ma za sobą tyle ludzi,którym nie jest obojętny jego los... TRZYMAM KCIUKI JAK MY WSZYSCY!!! Quote
bogusika1 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 tzrymam kciuki za liska bardzo mocno i oczekuje na dobre wiadomosci ,zdrowiej Lisku Quote
dorota412 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Tosiu, obiecane pieniazki wplacone. Oby jednak dobrze sie skonczylo... Quote
Tosia2 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Super! Strasznie dziękuje w imieniu Liska!!!!! :loveu: Angie i Dorotko, napiszcie proszę ile wpłaciłyście, to zaraz podliczymy jaką kwotą dysponuje niuniuś.... :) Quote
Tosia2 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Angie-150zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-o Czyli z deklaracji wynika, ze na koncie Liska powinno być już 490zł!!! + to co wpłaciła Dorota412 !!! Trudno teraz wyliczyć całkowite koszta, ale wiemy, że operacja to 800zł, pobyt chyba od 20 czerwca to ok.700zł, plus nieszczęsne leki i dalszy pobyt, nie daj Boże kolejna operacja.... Kazdy dzień w szpitaliku to kolejne 35zł... Niestety wydaje mi sie, ze 2000 to wszystko razem wyniesie... Zobaczymy... Na koniec jak już bedziemy zabierać Liska (nadal nie wiadomo gdzie, ale mam nadzieję ze ten Szczecin jest aktualny) to oczywiscie wezmę rachunek.... :) Wciaż nie mamy całej kwoty, ale jakoś brniemy w dobrym kierunku! ;) Quote
Angie :) Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Tosia2']Angie-150zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-o Czyli z deklaracji wynika, ze na koncie Liska powinno być już 490zł!!! + to co wpłaciła Dorota412 !!! Trudno teraz wyliczyć całkowite koszta, ale wiemy, że operacja to 800zł, pobyt chyba od 20 czerwca to ok.700zł, plus nieszczęsne leki i dalszy pobyt, nie daj Boże kolejna operacja.... Kazdy dzień w szpitaliku to kolejne 35zł... Niestety wydaje mi sie, ze 2000 to wszystko razem wyniesie... Zobaczymy... Na koniec jak już bedziemy zabierać Liska (nadal nie wiadomo gdzie, ale mam nadzieję ze ten Szczecin jest aktualny) to oczywiscie wezmę rachunek.... :) Wciaż nie mamy całej kwoty, ale jakoś brniemy w dobrym kierunku! ;) To super - pieniazki sie znajda :) Pls o pomoc dla psiaka !!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115686 Quote
Angie :) Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Tosia - slicznie dziekuje za szybka reakcje :)))) Quote
majqa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Tosiu, hopanie Liska nic nie da. Zrobiłam ile mogłam. Powodzenia Lisku! Podobnie jak KWL, rozstaję się z wątkiem. Quote
Delph Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Dziękuję za dodanie moich zdjęć do aukcji na allegro, po cichu miałam nadzieję, że się przydadzą ;) W końcu większość ludzi to wzrokowcy, im więcej fotek tym lepiej, szczególnie że to bardzo ładny psiaczek. Quote
dorota412 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 I co powiedzieli lekarze? Siedze jak na szpilkach Quote
Tosia2 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Wróciłam ciut za późno do domu, a nie miałam komórki... Zadzwonię z samgo rana i o wszystko wypytam... Też wciaż o tym myślę... :( Quote
Tosia2 Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Dzwoniłam do lecznicy... Na szczęście póki co lekarz w zaleceniach niepisał nic o amputacji, jednak wskazał, że rokowania sa ostrożne ze względu na porażenie neurologiczne. Zmieniono opatrunek gipsowy z okienkiem, leki są podawane dalej, rana po operacji goi się bardzo dobrze, lada moment dejmą szwy. Podobno jest jakieś czucie w łapce, choć na "dłoni" nadal si nie podpiera, często się mu wywija, ale jeszcze niczego nie przekreśla... Musimy uzbroić się w cierpliwosć i wierzyć że będzi dobrze.... Póki co trzeba Liskowi i tak szukac domku...... :roll: Quote
anetek100 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 no to trzymam kciuki za Lisieńka...za jego łapinkę i domek..ważne że jest nadzieja..oby wszystko się udało!!!!! Quote
zolzunka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Sliczny piesiek, mocno trzymam kciuki za niego !!!! Dobrze,ze ma aukcje cegielkowa na allegro tez Quote
danka1234 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 zolzunka napisał(a):Sliczny piesiek, mocno trzymam kciuki za niego !!!! Dobrze,ze ma aukcje cegielkowa na allegro tez Ma aukcje cegiełkową ale marnie idzie sprzedaż,trzeba by rozreklamowac gdzie się da.Z mojego bazarku wystawionego na chora jamnisię która szczęśliwie odnalazła właścicieli,moi licytujący Erazm i Atina zgodzili sie przeznaczyc te pieniadze na Liska i zakupiliśmy 11 cegiełek aby rozruszac aukcję. Quote
zolzunka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ja mysle,ze aukcja cegielkowa jeszcze ruszy, czesto tak jest,ze jak ktos zacznie i pare oosb sie zglosi to sie chetnych wiecej znajduje Quote
Recommended Posts