Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane,
moze byc w "Echu miasta" ogloszonko ze zdjeciem na poniedzialek. Na stronie redakcyjnej - dobrze widoczne. Niestety, tam wlazi tylko 350 znakow. Sprobuje sklecic to z tekstu do allegro i jutro-pojutrze wstawie Wam do akceptacji. Z "Fakiem" jeszcze nie gadalam, bo moja wtyka przemeczona i gadac nie ma sily - zaczepie go w najblizszym mozliwym terminie.
To dobrze, ze uspienie to tylko chwyt marketingowy. Siedzi mi ten Lisek w glowie od kiedy go poznalam, oj siedzi! Niestety (a raczej stety) mam juz dwa lisopodobne w kawalerce... Plus kot.
Czy sa jakies wiesci o stanie lapki? Podobno co 2 dni zmieniaja mu opatrunek, wiec powinni wiedziec co tam pod nim sie dzieje.
Pieniadze pojda dzisiaj, wiec jutro powinny byc na koncie "Sfory".
Pozdrawiam - Zofia

Posted

Super Zofia!!! Serdeczne dzięki !!! Oby z tego wyszedł jakis fajny domek :loveu:

Napisz prosze po przelewie ile wpłacasz, by wszystkie ciotki wiedziały ile już się uzbierało :)

pozdrawiam serdecznie !!! ;)

Posted

KWL napisał(a):
A ja pytałem kto ma operować Liska ? Złamanie stawu takiej małej Liskowej łapki to dość trudna operacja.

Domyślam się, że weci z lecznicy, w której aktualnie jest Lisek.

Posted

No tak... dr Radwańska , z innej lecznicy przyjedzie ortopeda dr Lipiński, no i na pewno szef lecznicy...

Uważam ze jeśli podejmują się tej operacji to czują sie na siłach. Składali już nam przynajmniej 2 ****ki i to też nie były łatwe operacje....

Posted

Witajcie!
Przelalam 100 pln. Na razie nie moge wiecej, bo mam juz inne "psie" zobowiazania, a do tego nowa suke musialam obszczepic, a starego psa doszczepic. Bede wplacac co miesiac co najmniej tyle, az Lisu znajdzie domek. Moze mi sie uda jeszcze troche wyskrobac, ale obiecac teraz nie moge niestety.
Tekst sie pisze. Trudny, bo b. krotki. Mam tez pytanie: Moze poza prosba o danie Liskowi domku poprosic tez o sponsoring leczenia?
Sprobuje przerobic fotki i podeslac jeszcze raz. Obrabialam je na "maczku" (iPhoto) i moze przez to sie nie otwieraja?
Pozdrawiam - Zofia

Posted

Dzwoniłam właśnie do lecznicy... Za 5-6 dni planują operowac naszego Liska...
Dziś będzie u niego chirurg, dr Lipiński, na kontroli łapeczki. Zmienią też opatrunek....

Posted

Jaki kontakt podać w allegro? Tylko bardzo proszę podeslijcie na maila. Sorry ale nie daje rady wejść na wątki i sprawdząc czy podany telefon. Priv tez nie wchodzi w rachubę za dużo tego, zginie wśród próśb.

Mój mail patyk@cad.pl

Posted

Sluchajcie - oto proponowany tekst do "Echa miasta":

"Czy wypadek samochodowy moze uratowac zycie? Przyklad 3-letniego Liska dowodzi, ze... tak.
Ten niewielki piesek byl katowany przez “pana” alkoholika. Czesto tulal sie po ulicach, az wpadl pod kola pedzacego auta. Trafil pod opieke fundacji “Sfora”. Obecnie przebywa w lecznicy. Czeka go operacja. Moze wlasnie Ty pomozesz Liskowi?
E-mail: anna@kacperek.com.pl, tel. 0 -508 430 284."

Nie moze byc dluzszy, wiec nie dalam numeru konta, bo trzeba by wywalic w zasadzie cala reszte coby wlazl. Bardzo was prosze o odpowiedz, czy sie wszystko zgadza, bo jak to ma pojsc na poniedzialek, to dzis do 15.00 musze im to wyslac.
Czy byla wczoraj kontrola lapki? Bardzo jestem ciekawa, co u malucha slychac.
Pozdrawiam - Zofia

Posted

A może tak?

"Maleńki, 3 letni Lisek, któremu przewrotnością losu zderzenie z samochodem uratowało życie, szuka domu. Nie może wprost z lecznicy wrócić w ręce swego oprawcy - alkoholika. Nie pozwólcie by znów był katowany! On już dość wycierpiał!
Jeśli komuś z Państwa drgnęła czuła struna w sercu, prosimy o kontakt
z Panią Anną: 0 -508 430 284, mail: anna@kacperek.com.pl"

Posted

[quote name='majqa']A może tak?

"Maleńki, 3 letni Lisek, któremu przewrotnością losu zderzenie z samochodem uratowało życie, szuka domu. Nie może wprost z lecznicy wrócić w ręce swego oprawcy - alkoholika. Nie pozwólcie by znów był katowany! On już dość wycierpiał!
Jeśli komuś z Państwa drgnęła czuła struna w sercu, prosimy o kontakt

z Panią Anną: 0 -508 430 284, mail:

Mnie sie tekst bardzo podoba, krótki, a łapie za serce!!!