Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zolzunka napisał(a):
ja mysle,ze aukcja cegielkowa jeszcze ruszy, czesto tak jest,ze jak ktos zacznie i pare oosb sie zglosi to sie chetnych wiecej znajduje

I własnie dlatego my zdecydowalismy sie na zakup cegiełek zamiast bezposredniej wpłaty na konto,mimo że jest od tego prowizja.
Isadora zawsze zaznacza jak ważne jest zapoczątkowanie aukcji

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przedstawiam Liska po operacji, zdjęcia z dzisiejszej wizyty :razz:. Humorek ma o wiele lepszy, nie jest już taki przerażony. W dodatku mu się przytyło, zaczyna przypominać rudą kuleczkę, to przez ten wilczy apetyt :p Lekarze są dobrej myśli co do nóżki, trzeba mocno trzymać kciuki.

Posted

wiem, że Listek na nk cieszy się sporym zainteresowaniem. niestety nie mam pojęcia jak to się przekłada na zakup cegiełek w allegro. "pożyczę" z wątku jeszcze jedno zdjęcie. mam nadzieję, że nikt nie będzie miał nic przeciwko. trzeba przecież ratować psiątko.

będę rozgłaszać.

dobrej nocki

Posted

gonia_1986 napisał(a):
wiem, że Listek na nk cieszy się sporym zainteresowaniem. niestety nie mam pojęcia jak to się przekłada na zakup cegiełek w allegro.

Z tego co sie naliczylam na allegro kupilo cegielki kilkanascie osob.

A przy oakzja - taka moja sygestia - chyba nie ma sensu licytowac wiecej niz 1 'formalnie", bo to tylko wystawce auckji naraza na dodatkowe koszty. Ja zawsze licytuje 1na i wplacam ile pieniakzow moge akurat. No chyba,ze jestem w bledzie i aukcje charytatywne sa zwolnione z oplat ?

Posted

Dziewczyny kochane!!! Aż mi dech zaparło i nie wiem od czego zacząć.....
Zadzwoiła własnie z apelu w Echo po prostu anielska kobieta!!! Mieszka na Bielanach w Warszawie, przeszła sobie na wcześniejszą emeryturę, wiec jest w idealnym wieku, mega uczuciowa, spokojna, ma suczkę 12 letnią sterylizowaną, nawet miesa w zasadzie nie jje, a jeśli juz to bardzo stara się nie mysle o tym ze to część zwierzęcia... ;) Cały swój czas spędza z psem iopiekujac się swoją mamą... Od wczoraj nie moe prestać myśleć o Lisku i dziś postanowiła zadzwonić... Riozmawiałysmy chyba z godzinę i gdyby nie to że musiała wyjsć na spotkanie, pewnie nakręcałybysmy dalej... To bardzo wrażliwa, inteligentna i kulturalna osoba... Lisek spałby w Łóżku!!!!!!!!!!!
W ogłoszeniu nie było jedynie nic o mozliwej amputacji... Troszke ją tym zaskoczyłam, ale chyba nie przestraszyłam.... ;)

Po prostu nie mogę uwierzyc... Umówiłyśmy się w piatek w lecznicy... Trzymajcie kciuki, bo moze jeszcze za życia, wyląduje w niebie !!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: