martita Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ewuniu, a mozesz cos wiecej napisac o bordziu???Jest sliczna, taka krotkowlosa... Quote
Ewa3 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Marta sunia naprawde jest super;) Caly czas sie przytula, dzis przyszla z rana do mnie do lozka z Beza:P zreszta cala piatka przyszla:evil_lol: Szybko sie uczy;) Dziewczynka odrazu wczoraj zalapala ze tylko za siad jest amku;) Dzis juz moglam z nia wyjsc spokojnie na smyczy za bramke. Troszke strachliwa, jak sie czegos wystraszy to odejdzie, ale potem powolutku wruci;) Szybko sie przyzwyczaja i jest ufna;) Zaczela juz szalec z innymi psiakami;) Martita to co rozwiesisz pare ogloszen:razz:? dreag dopiero teraz kapnelam ze TY to TY:evil_lol: a moze tez chcesz pomoc z ogloszeniami:razz: Quote
martita Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ewa3 napisał(a):Marta sunia naprawde jest super;) Caly czas sie przytula, dzis przyszla z rana do mnie do lozka z Beza:P zreszta cala piatka przyszla:evil_lol: Szybko sie uczy;) Dziewczynka odrazu wczoraj zalapala ze tylko za siad jest amku;) Dzis juz moglam z nia wyjsc spokojnie na smyczy za bramke. Troszke strachliwa, jak sie czegos wystraszy to odejdzie, ale potem powolutku wruci;) Szybko sie przyzwyczaja i jest ufna;) Zaczela juz szalec z innymi psiakami;) Martita to co rozwiesisz pare ogloszen:razz:? No jacha, przeciez mowilam, ze rozwiesze:razz::eviltong: Quote
plinka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ewa, a może foty Suni na borderkowe forum wrzucić? Ewa3 napisał(a):dreag dopiero teraz kapnelam ze TY to TY:evil_lol: :turn-l: :lol: Quote
Ewa3 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ja tego zrobic nie moge;) Martita juz to zrobila:multi: Jesli chcesz to mozesz wiecej ich wrzucic;) smiej sie, smiej:mad:;):eviltong: plinka dostalas meila:razz: Quote
plinka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ewa3 napisał(a):Ja tego zrobic nie moge;) Czemu? Ja chciałam wrzucić, ale myślałam, że może nie chcesz swoich fot wrzucać albo co. No ale nie wiem możliwe że ja nie mogę na borderkowym fot wklejać. Ewa3 napisał(a): plinka dostalas meila:razz: Meila?!?! Jakiego meila??! :lol: [FONT=Times New Roman]dostałam[/FONT] Quote
Ewa3 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 mam tylko jednego posta tam napisanego wiec, jeszcze nie moge;)) A zdjecia mozecie wklejac wszedzie:P Juz teraz ful wypas:P Duze i zmniejszone:eviltong: Quote
Ewa3 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Bunia jest umowiona na sterylke na poniedzialek na 11:30;) szukamy transportu:roll: Quote
Iwona&Wiki Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ewa3 napisał(a):Bunia jest umowiona na sterylke na poniedzialek na 11:30;) szukamy transportu:roll: Postaram się. Napisz mi na PW, gdzie? Bunia teraz wygląda wspaniale:loveu: P. Aniu, gratulacje. Ewa, piekne zdjątka. Allegro Buni i Bezy :kciuki: A mają Gratkę? Quote
Ewa3 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 do zwierzaka;) ma Gratke;) dzieki za allegro:loveu: Quote
martita Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Zamiescilam fotki na borderkowym, a mam dac wiecej, ok:razz: Ogloszenia beda wisiec w lomzy i w zambrowie, dzieki dobrym ludziom, ktorzy tam je zamieszcza. Oby wszystkie psiaki znalazly fajne domki... A jak Buni - mojej ulubienicy sie uda, to chce miec z nia kontakt, ok??:loveu:Tzn.moze z nowym wlascicielem...jak sie da:roll: Quote
Ewa3 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 hehe jak sie da to oczywscie ;)) Marta dzieki za zaangazowanie:loveu: Quote
Ewa3 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 hooop;) Na bialystokonline wystawilam im ogloszenie z troszke dluzszym tekstem gdyby ktos jednak chcial ja powystawiac:razz::eviltong: Quote
KXIII Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 W Zambrowie ogłoszenia już rozwieszone w zoologach i u weterynarzy ;) Quote
Ewa3 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Bunia z dnia na dzien jest coraz pewniejsza;) dzis bylysmy na spacerku, bardzo ladnie juz chodzi na smyczce;) Jeszcze wczoraj miala gdzies zabawki, a dzis swietnie sie razem bawilysmy:multi: Quote
Guest monia3a Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ewa a może Ty się zakochasz i nie trzeba będzie szukać domku ?? ;) Quote
Ewa3 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 ja juz sie zakochalam dlatego wlasnie trzeba szybko szukac domu bo nie dlugo to jej nie oddam;)) eh...4 pies... nie nie nie!!:roll: Quote
Guest monia3a Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 I jakie wieści ?? Był ten Pan zobaczyć szczeniaka Bezę ?? Quote
Ewa3 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 nikt nie przyjechal ani po Beze ani po Bunie:shake: Quote
Guest monia3a Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 No cóż ... ogłaszamy dalej pięknotki :loveu: Quote
Recommended Posts