Szarik Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 O, Bannerki! :) Szkoda, że mnie nie było, Zefirek piękny jak zwykle, i Guzior ma dom, nie moge się doczekac Niedzieli! :loveu: No własnie, co z Dogomaniakami ze Skoczowa, psiaki strasznie za Wami wyją! ;) Quote
togaa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Dopiero teraz trafiłam na ten wątek..... Świetny pomysł z bannerkami!!!!! Pinczerka,akzs - Wasze zdjęcia plenerowe są naprawdę zachwycające. To artystyczne prace,godne wystawy.... Nie mówiąc o rewelacyjnych psich portretach.Nie wiem naprawdę, jak Wam sie one udają. Przecież psiule są w ciągłym ruchu,zwłaszcza podekscytowane spacerem. Gratulacje!!!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Togaa, dziękuję :oops: za wszystkie miłe słowa :) Jak się ma własnego psa, któremu na co dzień chce się zrobić zdjęcia, a wciąż i wciąż się rusza... to potem to już kwestia przyzwyczajenia ;) I dobrego światła, bo w brzydki dzień zdjęcia nie byłyby już takie zachwycające... :roll: Quote
jbk Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dogomaniacy ze Skoczowa! Już druga niedziela bez Was! Praca nas nie puściła, cały weekend byliśmy zakopani w papierach :( Quote
jbk Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 http://i33.tinypic.com/2dumrz5.jpg - i moje łódki ulubione ;) Aniu, świetne bannerki! Quote
akzs Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Dzięki:) Starałam się :) a tak co do zdjęć to też kwestia pewnej ręki która się nie trzęsie i dobrego aparaty tez trochę :) Trzeba go ustawić dobrze i światło dobre tez potrzebne :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Trochę się tego uzbierało :oops: to już wszystko :oops: Quote
Szarik Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Ale śliczne! :loveu: Szkoda, że mnie nie było :( Basia z moim Zefirkiem :) Mam nadzieję, że dobrze sie Nim zaopiekowałaś ;) Nastepnym razem mi go nie zabierzesz, choć widze, że sie dogadujecie :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 http://images24.fotosik.pl/236/3962fc93c5a8cf42.jpg co to za cudeńko? poszukujemy psiaka w typie JRT:razz: ile on(bądź ona) ma, jakiej jest wielkości, charakterek i czy jej(jego) jeszcze ktoś nie ukradł:cool3: Quote
Szarik Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Foxi została juz 'ukradziona' aktualnie ma naprawdę szczęśliwy domek w Żywcu ;) Quote
Unbelievable Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Szarik napisał(a):Foxi została juz 'ukradziona' aktualnie ma naprawdę szczęśliwy domek w Żywcu ;) więc szukamy dalej:razz: Quote
Szarik Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Powodzenia! ;) Swoją droga, to popatrze w schronisku za Jackopodobnymi ;) Quote
Unbelievable Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Szarik napisał(a):Powodzenia! ;) Swoją droga, to popatrze w schronisku za Jackopodobnymi ;) dziękuję;) ale, koniecznie malutki i koniecznie samiec:razz: nie musi być szczeniakiem Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Widzę, że nikt nie zagląda, więc tak dla odświeżenia wątku - parę zdjęć z ostatniego sierpniowego spaceru (kiedy jeszcze było ciepło i świeciło słońce... :( ) Cywil Quote
togaa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Takie niebo błękitne..................wróć..!!!!!!! Quote
anka&autystyk Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Hej dziewczyny! po raz pierwszy zawitałam do tego wątku, świetnie go prowadzicie! :) zakochałam sięw tym psiaku http://i37.tinypic.com/2elt6s9.jpg :) :) :) mogłybyście o nim coś więcej powiedzieć ??? Quote
Recommended Posts