Szarik Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Ojej, Aniu, śliczne zdjęcia :loveu: Maciuś przepiękny, mnie tez go brakuje... :( Namawiaj mame, namawiaj na adopcję, bo malutka marnieje w schronisku... :( Sara nad jeziorkiem śliczna, ale nie zrozumiałam... Wy jej na chwilkę zdjęliście obroże, czy Ty tak w palcach PS obracasz, że ją usunęłaś!? Heniutek :loveu: W szczęśliwym domku ;) No i te widoczki :loveu: Justyna: świetne zdjęcia! :loveu: Takie znajome ;) (Ostatnie wymiata :evil_lol:) Quote
akzs Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Heh nom w PSie usunęłam smycz i szelki bo mi jakoś nie grały w kadrze :) :) Quote
akzs Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Jedno z maleństw urodzonych niedawno w schronisku Quote
akzs Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 A teraz kociaki maluszki Jeszcze zdjątko naszego kochanego Maciusia :* Quote
akzs Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 I to by było na tyle zdjęć jak na razie :) Pewnie coś nowego pojawi się po niedzieli :0 Jeszcze oczywiście widoczek znad zalewu na koniec :D Quote
jbk Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 A ja jeszcze nie obrobiłam zdjęć z niedzieli :( I dzisiaj mi się nie uda, bo na urodzinki idę :( JUTRO! Obiecuję :) Anusiu, przyjdę do Ciebie na lekcje PS :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Świetne zdjęcia! Psy po wymazaniu szelek i smyczy, na tle wody wyglądają po prostu niesamowicie! :loveu: Czy wszystko poprawiasz stemplem? Piękne zdjęcia :) jbk, czekamy! :multi: Quote
akzs Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 nom zazwyczaj stemplem :) bez szelek to jakoś tak fajniejsze jest :) Quote
jbk Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 No to teraz trochę zdjęć ode mnie ;) Nie mam niestety takich ładnych, jak Ania, ale psy widać ;)) Quote
jbk Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Następna porcja po następnym spacerze ;) Jak widać, mamy nie tylko psy, ale i koty, a poza tym mnóstwo maleństw :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Zdjęcia są świetne :) Chyba nikt nie umknął Twojemu obiektywowi! Nawet Zefir, który rzekomo został bez zdjęcia, a pierwszy raz był na spacerze(spacerowała z nim Monika) i "pies nie do zdarcia" czyli Murzyn :) Nie wspomnę o całej reszcie i słodkich maluszkach :loveu: Jak tu znaleźć im wszystkim domy... :-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 To jest Zefirek :) http://images26.fotosik.pl/240/f87d900f372f193e.jpg Quote
peate Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):To jest Zefirek :) http://images26.fotosik.pl/240/f87d900f372f193e.jpg na tej fotce Zefirek wgląda prawie jak husky :evil_lol: no może tylko nie te kolorki ;) Quote
jbk Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Co do ras i ich wyglądu, to można się czasem ubawić. Moje Samoyedki już były Chow-Chow, Husky, ON, a ostatnio, ale sądzę, że się dzieciak pomylił w nazwie, zapytał Młodego, czy to Chihuahua :) Chyba mu chodziło o Chow-Chow ;) Quote
Recommended Posts