jbk Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Zaczęło się (przynajmniej dla mnie) od Dnia Ziemi w Bielsku na Błoniach :) Quote
jbk Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Wtedy poznałam kilka piesków ze schroniska w Żywcu i zakochałam się w nich :) Quote
jbk Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 A potem pojechaliśmy do Żywca :) I wraz z bardzo sympatyczną grupą wyprowadzamy pieski co niedzielę, o ile tylko pogoda pozwala :) Quote
jbk Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Najbardziej fascynuje mnie to, że na spacerach pieski mają zupełnie inny humor, niż w kojcach :) Quote
jbk Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 W kojcach są smutne :( A na zielonej trawce - tańce, hulanki, swawole :) Quote
jbk Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Poza pieskami w schronisku w Żywcu mieszkają też koty :) Jeden z nich nawet rządzi całym tym interesem ;) Quote
jbk Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Na razie to by było na tyle ;) W niedzielę znowu będziemy, znowu dziabniem sesyjkę ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Asiu, jak świetnie, że powstał taki wątek!!! :) Warto go podpiąć do głównego wątku żywieckich psów bo zdjęcia są naprawdę świetne! :multi: Czy możemy tu wklejać też zdjęcia naszego autorstwa? Zdjęcia ukazują całe piękno naszych schroniskowców :loveu: Quote
jbk Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Oczywiście, wklejajcie, wszyscy przecież pstrykamy naszym milusińskim :)) A łatwiej nam będzie wklejać, niż po każdym spacerze rozsyłać sobie w mailach ;)) Quote
Szarik Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Taak! Dlaczego wcześniej nic nie pisałaś? Świetnie, Nasze kochane maleństwa (i wielgachy ;)) Quote
jbk Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Szarik napisał(a):Taak! Dlaczego wcześniej nic nie pisałaś? Świetnie, Nasze kochane maleństwa (i wielgachy ;)) Mam linka w podpisie ;) Quote
akzs Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 No to teraz parę moich zdjątek:) tylko że ja uwielbiam się w photoshopie bawić więc one nie są takie zwyczajne :P Chyba mogę dorzucić parę takich bardziej krajobrazowych znad zalewu? Psiaki też oczywiście :) Na początek nasz kochany Maciuś kierownik szkoda mi go strasznie... ;( Teraz moje maleństwo kochane w którym się zakochałam i namawiam mamę na adopcję... Modelka Sara nad zalewem :) Oczywiście w rzeczywistości miała smycz, ale na zdjęciu za bardzo jej nie pasowała A teraz bardzo chore biedne maleństwo.... Teraz dwa widoczki Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Aniu, bardzo ładne zdjęcia :) Też mam PSa, czasem obrabiam w nim zdjęcia - ale to co Ty wyprawiasz, to aż dech w piersiach zapiera, piękne! :loveu: Zwłaszcza zdjęcie Sary i te zalewowe widoki :) Moje skromne zapasy: Quote
Recommended Posts